Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Stuck trunk op Lexus CT, wat kan ik doen?

Hoewel auto’s de neiging hebben om steeds compacter te worden, geniet men met de meeste moderne auto’s graag van een groot volume aan transport. Gaat u op vakantie, winkelen of verhuizen, de kofferbak van uw Lexus CT is een grote en zeer waardevolle ruimte. Zo, wat te doen als de kofferbak van uw Lexus CT vastzit? Dit is precies wat we in dit artikel zullen proberen te beantwoorden. We zullen ons voornamelijk concentreren op het sluiten van een geblokkeerde kluis, maar deze inhoud kan handig zijn als u uw kofferbak niet meer kunt sluiten. In een eerste stap zullen we proberen de motieven van een vastzittende kofferbak te vinden, en in een tweede stap, hoe u de vastzittende kofferbak van een Lexus CT kunt openen.

Achterklepslot Lexus CT zit vast, waarom?

Dus laten we onze artikelinhoud beginnen met de oorsprong van een Lexus CT-romp die vastloopt . Ze kunnen meerdere zijn, hoewel het in de meeste gevallen om dezelfde complicaties gaat.

Verbindingsdraden Lexus CT kofferbakvergrendeling doorgesneden

Eerste reden voor een kofferbak die vastzat op de Lexus CT. Het is mogelijk dat de draden of kabelboom van uw kofferbakvergrendeling door geweld of door schokken zijn doorgesneden. Dit probleem zorgt ervoor dat de ontgrendelingshendel aan de buitenkant van de kofferbak niet reageert en kan net zo goed complicaties veroorzaken bij uw achterlichten, die mogelijk op dezelfde kabelboom zijn aangesloten. Als u deze twee complicaties heeft en uw lampen zijn niet doorgebrand (raadpleeg onze inhoud over het vervangen van de lampen van de achterlichten op Lexus CT als u niet weet hoe u hun toestand kunt controleren), dan is de kans groot dat de achterklep van uw Lexus CT is geblokkeerd vanwege een elektrisch probleem.

Lexus CT kofferbak beschadigd slot

De tweede mogelijkheid van een geblokkeerde stam is dat het zo is het slot van de kofferbak van uw Lexus CT, dat is de oorzaak van uw probleem . Het is zelfs mogelijk dat het na verloop van tijd geblokkeerd raakt of dat interne mechanismen breken. In dit geval wordt het systeem niet meer geactiveerd door de werking van de romphandgreep. Mogelijk merkt u nog steeds het activeringsgeluid, maar niet de draaiende mechanismen.

Weiterlesen:
Waar is de autoradiozekering op Lexus CT?

Er zit iets vast in het slot van mijn Lexus CT-kofferbak

Eindelijk een laatste mogelijkheid, ondanks het feit dat de oorzaak van het probleem in de meeste gevallen al bekend is. Het kan zijn dat er iets (een tas bijvoorbeeld, een jas, bladeren…) in het slot van uw kofferbak zit en dat dit vreemde lichaam het in gesloten positie houdt.

Hoe een vastzittende kofferbak Lexus CT openen?

Nu we de verschillende redenen voor een kofferbak vast op Lexus CT , zullen we ons concentreren op de oplossingen om een ​​geblokkeerd te openen kofferbak.

Een vastzittende kofferbak Lexus CT openen met het binnenslot

.

Eerste mogelijkheid, het kofferbakslot van uw Lexus CT is volledig geblokkeerd, de externe handgreep is mogelijk beschadigd of u heeft mogelijk een elektrisch probleem. In zo’n geval wordt u een oplossing aangeboden, ga door het interieur van het voertuig gebruik de interne kofferbak . In feite weet niet iedereen het, maar er is een intern mechanisme in de kofferbak waarmee je het van binnenuit kunt openen, je zult een gat moeten vinden (soms verborgen achter een plastic deksel) in het midden van uw achterklep waarin u een schroevendraaier kunt plaatsen en op de zijkanten kunt drukken om het kofferslot van uw Lexus CT te ontgrendelen .

Open kofferbak vastgelopen Lexus CT met een smeermiddelspray

Tweede oplossing. Het is mogelijk dat na verloop van tijd stof, de kofferbak van uw Lexus CT is mogelijk vastgelopen , om er vanaf uw auto vanaf te komen, gebruikt u een ontvetter om het slot van uw Lexus CT schoon te maken en te smeren. Deze oplossing kan u de mogelijkheid bieden om uw vergrendelde kofferbak opnieuw te gebruiken.

Weiterlesen:
Tankdop zit vast op mijn Lexus CT, wat moet ik doen?

Open de geblokkeerde Lexus CT-achterklep en probeer het vreemde voorwerp te verwijderen

Ten slotte, laatste mogelijkheid, is het mogelijk dat de kofferbak van uw Lexus CT wordt geblokkeerd vanwege een vreemd voorwerp dat in het slot is gekomen. In zo’n geval zijn er weinig oplossingen. Het is aan jou om zoveel mogelijk plastic hoezen van de binnenkant van je auto te verwijderen om een ​​zo open mogelijke toegang tot het slot te krijgen en zoveel mogelijk vreemde voorwerpen uit de kofferbak te verwijderen met een tang. als jij kunnen de vergrendelde kofferbak van uw Lexus CT niet openen , raden we u aan om naar uw monteur te gaan, die de tools en meer geavanceerde kennis zal hebben ontgrendel de kofferbak van uw auto .

Als je meer tutorials over de Lexus CT wilt, ga dan naar onze Lexus CT-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector