Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Stuck trunk op Lexus ES, wat kan ik doen?

Ondanks het feit dat voertuigen de neiging hebben om steeds compacter te worden, geniet men van een aanzienlijk volume aan transport op de meest recente voertuigen. Of u nu op vakantie gaat, boodschappen doet of verhuist, de kofferbak van uw Lexus ES is een grote en zeer nuttige ruimte. Zo, wat te doen als de kofferbak van uw Lexus ES vastzit? Dit is precies wat we vandaag zullen proberen te beantwoorden. We zullen ons specifiek concentreren op het sluiten van een geblokkeerde kluis, maar u kunt deze inhoudspagina handig vinden als u uw kofferbak niet meer kunt sluiten. In een eerste stap zullen we proberen de oorzaken van een vastzittende kofferbak te vinden, en in een tweede stap, hoe de vastzittende kofferbak van een Lexus ES te openen.

Achterklepslot Lexus ES zit vast, waarom?

Dus laten we beginnen met onze artikelinhoud de oorsprong van een vastgelopen Lexus ES-stam . Ze kunnen divers zijn, maar in de meeste gevallen zullen het dezelfde problemen zijn.

Verbindingsdraden Lexus ES kofferbakvergrendeling doorgesneden

Eerste verklaring voor een vastgelopen kofferbak op Lexus ES. Het is mogelijk dat de draden of kabelboom van uw kofferbakvergrendeling door geweld of door schokken zijn doorgesneden. Dit probleem zorgt ervoor dat de ontgrendelingshendel aan de buitenkant van de kofferbak niet reageert en kan ook problemen veroorzaken met uw achterlichten, die mogelijk op dezelfde kabelboom zijn aangesloten. Als u deze twee problemen heeft en uw lampen zijn niet doorgebrand (raadpleeg onze inhoudspagina over het vervangen van de lampen van de achterlichten op Lexus ES als u niet weet hoe u hun toestand moet controleren), dan is de kans groot dat de achterklep van uw Lexus ES is geblokkeerd door een elektrisch probleem.

Lexus ES kofferbak kapot slot

De tweede mogelijkheid van een geblokkeerde stam is dat het zo is het slot van de kofferbak van uw Lexus ES, dat is de oorzaak van uw probleem . In feite is het mogelijk dat het op lange termijn geblokkeerd raakt of dat interne mechanismen breken. In zo’n geval activeert de werking van de romphandgreep het mechanisme niet meer. Mogelijk merkt u nog steeds het activeringsgeluid, maar niet de draaiende mechanismen.

Weiterlesen:
Prijs vervanging remschijf voor Lexus ES?

Er zit iets vast in het slot van mijn Lexus ES-kofferbak

Eindelijk een laatste mogelijkheid, ook al is de oorzaak van het probleem over het algemeen al bekend. Het kan zijn dat er iets (een tas bijvoorbeeld, een jas, bladeren…) in het slot van uw kofferbak zit en dat dit vreemde lichaam het in gesloten positie houdt.

Hoe een vastzittende kofferbak Lexus ES openen?

Nu we de verschillende factoren voor a kofferbak vast op Lexus ES , zullen we ons concentreren op de oplossingen om een ​​geblokkeerd te openen kofferbak.

Een vastzittende kofferbak Lexus ES openen met het binnenslot

.

Bij de eerste gelegenheid is de kofferbakvergrendeling van uw Lexus ES volledig geblokkeerd, is de externe hendel mogelijk gebroken of heeft u een elektrisch probleem. In zo’n geval wordt u een remedie aangeboden, ga door het interieur van de auto gebruik de interne kofferbak . In feite is niet iedereen zich ervan bewust, maar er is een intern mechanisme in de kofferbak waarmee je het van binnenuit kunt openen, je moet een gat identificeren (soms verborgen achter een plastic hoes) in het midden van uw achterklep waarin u een schroevendraaier kunt steken en op de zijkanten kunt drukken om de kofferbakvergrendeling van uw Lexus ES te ontgrendelen .

Open kofferbak vastgelopen Lexus ES met een smeermiddel spray

Tweede remedie. Het is mogelijk dat na verloop van tijd stof, de kofferbak van uw Lexus ES is mogelijk vastgelopen , om er vanaf te komen, vanuit uw auto, ontvetter gebruiken om het slot van uw Lexus ES schoon te maken en te smeren. Deze remedie kan u de mogelijkheid bieden om uw vergrendelde stam opnieuw te gebruiken.

Weiterlesen:
Hoe koppel ik de batterij van mijn Lexus ES los?

Open de geblokkeerde achterklep Lexus ES en probeer het vreemde voorwerp te verwijderen

Eindelijk, laatste mogelijkheid, het is mogelijk dat de kofferbak van uw Lexus ES wordt geblokkeerd als gevolg van een vreemd voorwerp dat in het slot is gekomen. In zo’n geval zijn er weinig oplossingen. Het is aan jou om zoveel mogelijk plastic hoezen uit de binnenkant van je auto te halen om een ​​zo open mogelijke toegang tot het slot te hebben en zoveel mogelijk vreemde voorwerpen uit de kofferbak te verwijderen met een tang. als jij kunnen de vergrendelde kofferbak van uw Lexus ES niet openen , raden we u aan om naar uw automonteur te gaan, die de tools en meer geavanceerde kennis heeft ontgrendel de kofferbak van uw auto .

Als je meer tutorials over de Lexus ES nodig hebt, ga dan naar onze Lexus ES-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector