Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Stuck trunk op Lexus GX, wat kan ik doen?

Hoewel auto’s de neiging hebben om steeds compacter te worden, geniet men van een aanzienlijk volume aan transport op de meest recente voertuigen. Of je nu op vakantie gaat, boodschappen doet of verhuist, de kofferbak van je Lexus GX is een grote en zeer nuttige ruimte. Zo, wat te doen als de kofferbak van uw Lexus GX vastzit? Dit is precies wat we vandaag zullen proberen te beantwoorden. We zullen ons voornamelijk concentreren op het sluiten van een geblokkeerde kluis, maar u kunt dit artikel nuttig vinden als u uw kofferbak niet meer kunt sluiten. In een eerste stap zullen we proberen de motieven van een vastzittende kofferbak te vinden, en in een tweede stap, hoe de vastzittende kofferbak van een Lexus GX te openen.

Achterklepslot Lexus GX zit vast, waarom?

Dus laten we ons artikel beginnen met de wortels van een Lexus GX-stam die vast komen te zitten . Ze kunnen meerdere zijn, maar in de meeste gevallen zullen het dezelfde problemen zijn waar het om gaat.

Lexus GX kabelslot verbindingsdraden doorgesneden

Eerste oorzaak voor een kofferbak vast op Lexus GX. Het is mogelijk dat de draden of kabelboom van uw kofferbakvergrendeling door geweld zijn doorgesneden of door schokken zijn veroorzaakt. Dit probleem zorgt ervoor dat de ontgrendelingshendel aan de buitenkant van de kofferbak niet reageert en kan ook problemen veroorzaken met uw achterlichten, die mogelijk aan dezelfde kabelboom zijn gekoppeld. Als u deze twee problemen heeft en uw lampen zijn niet doorgebrand (raadpleeg ons artikel over het vervangen van de lampen van de achterlichten op de Lexus GX als u niet weet hoe u hun staat kunt controleren), dan is de kans groot dat de achterklep van uw Lexus GX is geblokkeerd door een elektrisch probleem.

Lexus GX kofferbak beschadigd slot

De tweede mogelijkheid van een geblokkeerde stam is dat het zo is het slot van de kofferbak van uw Lexus GX, dat is de oorzaak van uw probleem . In werkelijkheid is het mogelijk dat het na verloop van tijd geblokkeerd raakt of dat interne mechanismen breken. In zo’n geval activeert de werking van de romphandgreep het mechanisme niet meer. Mogelijk merkt u nog steeds het activeringsgeluid, maar niet de draaiende mechanismen.

Weiterlesen:
Remvloeistoflek Lexus GX

Er zit iets vast in het slot van mijn Lexus GX-kofferbak

Tot slot nog een laatste mogelijkheid, ondanks het feit dat de oorzaak van het probleem in de meeste gevallen al bekend is. Het kan zijn dat er iets (een tas bijvoorbeeld, een jas, bladeren…) in het slot van uw kofferbak zit en dat dit vreemde lichaam het in gesloten positie houdt.

Hoe een vastzittende kofferbak Lexus GX openen?

Nu we de verschillende oorzaken voor a kofferbak vast op Lexus GX , zullen we ons concentreren op de oplossingen om een ​​geblokkeerd te openen kofferbak.

Een vastzittende stam Lexus GX openen met het binnenslot

.

Eerste mogelijkheid, het kofferbakslot van uw Lexus GX is volledig geblokkeerd, de externe handgreep is mogelijk beschadigd of u heeft mogelijk een elektrisch probleem. In dit geval wordt u een oplossing aangeboden, ga door het interieur van de auto gebruik de interne kofferbak . In feite weet niet iedereen het, maar er is een intern mechanisme in de kofferbak waarmee je het van binnenuit kunt openen, je zult een gat moeten vinden (soms verborgen achter een plastic deksel) in het midden van uw achterklep waarin u een schroevendraaier kunt plaatsen en op de zijkanten kunt drukken om het kofferslot van uw Lexus GX te ontgrendelen .

Open kofferbak vastgelopen Lexus GX met een smeermiddel spray

Tweede oplossing. Het is mogelijk dat na verloop van tijd stof, de kofferbak van uw Lexus GX is mogelijk vastgelopen , om er vanaf uw motorvoertuig vanaf te komen, gebruikt u een ontvetter om het slot van uw Lexus GX schoon te maken en te smeren. Deze oplossing kan u de mogelijkheid bieden om uw vergrendelde kofferbak opnieuw te gebruiken.

Weiterlesen:
Hoe de voorstoel neerklappen op de Lexus GX?

Open de geblokkeerde achterklep Lexus GX en probeer het vreemde voorwerp te verwijderen

Ten slotte, laatste mogelijkheid, is het mogelijk dat de kofferbak van uw Lexus GX wordt geblokkeerd als gevolg van een vreemd voorwerp dat in het slot is gekomen. In dit geval zijn er weinig oplossingen. Het is aan u om zoveel mogelijk plastic hoezen uit de binnenkant van uw motorvoertuig te verwijderen om een ​​zo open mogelijke toegang tot het slot te krijgen en zoveel mogelijk vreemde voorwerpen uit de kofferbak te verwijderen met een tang. als jij kunnen de vergrendelde kofferbak van uw Lexus GX niet openen , raden we u aan om naar uw automonteur te gaan die de tools en meer geavanceerde kennis zal hebben ontgrendel de kofferbak van uw motorvoertuig .

Indien u nog bijkomende vragen heeft over de Lexus GX, aarzel dan niet om onze Lexus GX categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector