Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Stuck trunk op Lexus IS, wat kan ik doen?

Hoewel auto’s de neiging hebben om een ​​stuk compacter te worden, geniet men graag van een belangrijk volume aan transport op de meest recente auto’s. Gaat u op vakantie, winkelen of verhuizen, de kofferbak van uw Lexus IS is een grote en zeer waardevolle ruimte. Zo, wat te doen als de kofferbak van uw Lexus IS vastzit? Dit is precies wat we in dit artikel zullen proberen te beantwoorden. We zullen ons voornamelijk concentreren op het sluiten van een geblokkeerde kluis, maar het is mogelijk dat u deze inhoud nuttig vindt als u uw kofferbak niet meer kunt sluiten. In een eerste stap zullen we proberen de motieven van een vastzittende kofferbak te vinden, en in een tweede stap, hoe de vastzittende kofferbak van een Lexus IS te openen.

Achterklepslot Lexus IS vastgelopen, waarom?

Dus laten we ons artikel beginnen met de oorsprong van een vastgelopen Lexus IS-kofferbak . Ze kunnen divers zijn, maar in de meeste gevallen zullen dezelfde problemen optreden.

Verbindingsdraden Lexus IS kofferbakvergrendeling doorgesneden

Eerste verklaring voor een kofferbak die vastzit op Lexus IS. Het is mogelijk dat de draden of kabelboom van uw kofferslot mogelijk door geweld of schokken zijn doorgesneden. Dit probleem zorgt ervoor dat de ontgrendelingshendel aan de buitenkant van de kofferbak niet reageert en kan mogelijk ook problemen veroorzaken met uw achterlichten, die mogelijk op dezelfde kabelboom zijn aangesloten. Als u deze twee problemen heeft en uw lampen zijn niet doorgebrand (raadpleeg onze inhoud over het vervangen van de lampen van de achterlichten op Lexus IS als u niet weet hoe u hun toestand moet controleren), dan is de kans groot dat de de achterklep van uw Lexus IS is geblokkeerd vanwege een elektrisch probleem.

Lexus IS kofferbak kapot slot

De tweede mogelijkheid van een geblokkeerde stam is dat het zo is het slot van de kofferbak van uw Lexus IS, dat is de oorzaak van uw probleem . In werkelijkheid is het mogelijk dat het na verloop van tijd mogelijk geblokkeerd raakt of dat interne mechanismen breken. In zo’n geval activeert de werking van de romphandgreep het systeem niet meer. Mogelijk hoort u nog steeds het activeringsgeluid, maar niet de draaiende mechanismen.

Weiterlesen:
Hoe de Lexus IS achterbank te verwijderen?

Er zit iets vast in het slot van mijn Lexus IS-kofferbak

Eindelijk een laatste mogelijkheid, ook al is de oorzaak van het probleem in de meeste gevallen al bekend. Het kan zijn dat er iets (een tas bijvoorbeeld, een jas, bladeren…) in het slot van uw kofferbak zit en dat dit vreemde lichaam het in gesloten positie houdt.

Hoe een vastzittende kofferbak openen Lexus IS?

Nu we de verschillende redenen voor een kofferbak vast op Lexus IS , zullen we ons concentreren op de mogelijkheden om een ​​geblokkeerd te openen kofferbak.

Een vastzittende kofferbak openen Lexus IS met het binnenslot

.

Eerste mogelijkheid, het kofferbakslot van uw Lexus IS is volledig geblokkeerd, de externe handgreep is mogelijk gebroken of u heeft mogelijk een elektrisch probleem. In zo’n geval wordt u een oplossing aangeboden, ga door het interieur van het voertuig gebruik de interne kofferbak . Inderdaad, niet iedereen weet het, maar er is een intern mechanisme in de kofferbak waarmee je het van binnenuit kunt openen, je zult een gat moeten vinden (soms verborgen aan de achterkant van een plastic hoes) in het midden van uw achterklep waarin u een schroevendraaier kunt steken en op de zijkanten kunt drukken om het kofferslot van uw Lexus IS te ontgrendelen .

Open kofferbak vastgelopen Lexus IS met een smeermiddel spray

Tweede oplossing. Het is mogelijk dat na verloop van tijd stof, de kofferbak van uw Lexus IS is mogelijk vastgelopen , om er vanaf uw motorvoertuig vanaf te komen, ontvetter gebruiken om het slot van uw Lexus IS schoon te maken en te smeren. Deze oplossing biedt u mogelijk de mogelijkheid om uw vergrendelde kofferbak opnieuw te gebruiken.

Weiterlesen:
Wanneer moet u de distributieriem op de Lexus IS vervangen?

Open de geblokkeerde achterklep Lexus IS en probeer het vreemde voorwerp te verwijderen

Eindelijk, laatste mogelijkheid, het is mogelijk dat de kofferbak van uw Lexus IS wordt geblokkeerd vanwege een vreemd voorwerp dat in het slot is gekomen. In zo’n geval zijn er weinig oplossingen. Het is aan jou om zoveel mogelijk plastic hoezen uit de binnenkant van je motorvoertuig te halen om een ​​zo open mogelijke toegang tot het slot te hebben en zoveel mogelijk vreemde voorwerpen uit de kofferbak te verwijderen met een tang. als jij kunnen de vergrendelde kofferbak van uw Lexus IS niet openen , raden we u aan om naar uw autotechnicus te gaan, die de tools en meer geavanceerde kennis zal hebben ontgrendel de kofferbak van uw motorvoertuig .

Als u nog vragen heeft over de Lexus IS, aarzel dan niet om onze Lexus IS-categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector