Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Stuck trunk op Lexus NX, wat kan ik doen?

Hoewel voertuigen de neiging hebben om een ​​stuk compacter te worden, geniet men graag van een aanzienlijk volume aan transport op de meeste moderne auto’s. Gaat u op vakantie, winkelen of verhuizen, de kofferbak van uw Lexus NX is een grote en zeer praktische ruimte. Zo, wat te doen als de kofferbak van uw Lexus NX vastzit? Dit is precies wat we in dit artikel zullen proberen te beantwoorden. We zullen ons voornamelijk concentreren op het sluiten van een geblokkeerde kluis, maar misschien vindt u dit artikel nuttig als u uw kofferbak niet meer kunt sluiten. In een eerste stap zullen we proberen de motieven van een vastzittende kofferbak te vinden, en in een tweede stap, hoe de vastzittende kofferbak van een Lexus NX te openen.

Achterklepslot Lexus NX zit vast, waarom?

Dus laten we ons artikel beginnen de bronnen van een Lexus NX-trunk die vast komen te zitten . Ze kunnen meerdere zijn, maar in de meeste gevallen zullen het dezelfde complicaties zijn.

Lexus NX kabelslot verbindingsdraden doorgesneden

Eerste oorzaak voor een kofferbak vast op Lexus NX. Het is mogelijk dat de draden of kabelboom van uw kofferbakslot door geweld zijn doorgesneden of door schokken zijn veroorzaakt. Dit probleem zorgt ervoor dat de ontgrendelingshendel aan de buitenkant van de kofferbak niet reageert en kan ook complicaties veroorzaken bij uw achterlichten, die mogelijk zijn aangesloten op een vergelijkbare kabelboom. Als u deze twee complicaties heeft en uw lampen zijn niet doorgebrand (raadpleeg ons artikel over het vervangen van de lampen van de achterlichten op Lexus NX als u niet weet hoe u hun toestand moet controleren), dan is de kans groot dat de achterklep van uw Lexus NX is geblokkeerd door een elektrisch probleem.

Lexus NX kofferbak beschadigd slot

De tweede mogelijkheid van een geblokkeerde stam is dat het zo is het slot van de kofferbak van uw Lexus NX, dat is de oorzaak van uw probleem . Het is zelfs mogelijk dat het na verloop van tijd geblokkeerd raakt of dat interne mechanismen kunnen breken. In zo’n geval activeert de werking van de romphandgreep het mechanisme niet meer. Mogelijk merkt u nog steeds het activeringsgeluid, maar niet de draaiende mechanismen.

Weiterlesen:
Tankdop zit vast op mijn Lexus NX, wat te doen?

Er zit iets vast in het slot van mijn Lexus NX-kofferbak

Eindelijk een laatste mogelijkheid, ook al is de oorzaak van het probleem over het algemeen al bekend. Het kan zijn dat er iets (een tas bijvoorbeeld, een jas, bladeren…) in het slot van uw kofferbak zit en dat dit vreemde lichaam het in gesloten positie houdt.

Hoe een vastzittende kofferbak Lexus NX openen?

Nu we de verschillende factoren voor a kofferbak vast op Lexus NX , zullen we ons concentreren op de oplossingen om een ​​geblokkeerd te openen kofferbak.

Een vastzittende kofferbak Lexus NX openen met het binnenslot

.

Bij de eerste gelegenheid is de kofferbakvergrendeling van uw Lexus NX volledig geblokkeerd, is de externe handgreep beschadigd of heeft u een elektrisch probleem. In dit geval wordt u een remedie aangeboden, ga door het interieur van het voertuig gebruik de interne kofferbak . Het is duidelijk dat niet iedereen het weet, maar er is een intern mechanisme in de kofferbak waarmee je het van binnenuit kunt openen, je zult een gat moeten vinden (soms verborgen achter een plastic hoes) in het midden van uw achterklep waarin u een schroevendraaier kunt steken en op de zijkanten kunt drukken om het kofferbakslot van uw Lexus NX te ontgrendelen .

Open kofferbak vastgelopen Lexus NX met een smeermiddel spray

Tweede remedie. Het is mogelijk dat na verloop van tijd stof, de kofferbak van uw Lexus NX is mogelijk vastgelopen , om er vanaf uw motorvoertuig vanaf te komen, gebruikt u een ontvetter om het slot van uw Lexus NX schoon te maken en te smeren. Deze remedie kan u de mogelijkheid bieden om uw vergrendelde stam opnieuw te gebruiken.

Weiterlesen:
Waar vind ik de zekering van de airco op de Lexus NX?

Open de geblokkeerde achterklep Lexus NX en probeer het vreemde voorwerp te verwijderen

Ten slotte, laatste mogelijkheid, is het mogelijk dat de kofferbak van uw Lexus NX wordt geblokkeerd als gevolg van een vreemd voorwerp dat in het slot is gekomen. In dit geval zijn er weinig oplossingen. Het is aan jou om zoveel mogelijk plastic hoezen uit de binnenkant van je motorvoertuig te halen om een ​​zo open mogelijke toegang tot het slot te krijgen en zoveel mogelijk vreemde voorwerpen uit de kofferbak te verwijderen met een tang. als jij kunnen de vergrendelde kofferbak van uw Lexus NX niet openen , raden we u aan om naar uw technicus te gaan die de tools en meer geavanceerde kennis zal hebben ontgrendel de kofferbak van uw motorvoertuig .

Mocht u nog vragen hebben over de Lexus NX, aarzel dan niet om onze Lexus NX-categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector