Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Stuck trunk op Lexus RX, wat kan ik doen?

Hoewel auto’s de neiging hebben om een ​​stuk compacter te worden, geniet men graag van een groot volume aan transport op de meest recente voertuigen. Als u op vakantie gaat, boodschappen doet of verhuist, de kofferbak van uw Lexus RX is een grote en zeer belangrijke ruimte. Zo, wat te doen als de kofferbak van uw Lexus RX vastzit? Dit is precies wat we vandaag zullen proberen te beantwoorden. We zullen ons voornamelijk concentreren op het sluiten van een geblokkeerde kluis, maar het is mogelijk dat u deze inhoud nuttig vindt als u uw kofferbak niet meer kunt sluiten. In een eerste stap zullen we proberen de motieven van een vastzittende kofferbak te vinden, en in een tweede stap, hoe de vastzittende kofferbak van een Lexus RX te openen.

Achterklepslot Lexus RX zit vast, waarom?

Dus laten we onze richtlijn beginnen de bronnen van een Lexus RX kofferbak die vast komen te zitten . Ze kunnen divers zijn, maar in veel gevallen zullen dezelfde complicaties optreden.

Verbindingsdraden Lexus RX kofferbakslot doorgesneden

Eerste reden voor een kofferbak vast op Lexus RX. Het is mogelijk dat de draden of kabelboom van uw kofferslot mogelijk door geweld of schokken zijn doorgesneden. Dit probleem zorgt ervoor dat de ontgrendelingshendel aan de buitenkant van de kofferbak niet reageert en kan mogelijk ook complicaties veroorzaken bij uw achterlichten, die kunnen worden veroorzaakt door dezelfde kabelboom. Als u deze twee complicaties heeft en uw lampen zijn niet doorgebrand (raadpleeg onze inhoud over het vervangen van de lampen van de achterlichten op Lexus RX als u niet weet hoe u hun toestand moet controleren), dan is de kans groot dat de achterklep van uw Lexus RX is geblokkeerd vanwege een elektrisch probleem.

Lexus RX kofferbak kapot slot

De tweede mogelijkheid van een geblokkeerde stam is dat het zo is het slot van de kofferbak van uw Lexus RX dat is de oorzaak van uw probleem . In werkelijkheid is het mogelijk dat het na verloop van tijd mogelijk geblokkeerd raakt of dat interne mechanismen breken. In dit geval activeert de actie van de romphandgreep het systeem niet meer. Mogelijk hoort u nog steeds het activeringsgeluid, maar niet de draaiende mechanismen.

Weiterlesen:
Hoeveel kilometer op laag brandstofverbruik met mijn Lexus RX?

Er zit iets vast in het slot van mijn Lexus RX-kofferbak

Tot slot nog een laatste mogelijkheid, ondanks dat de oorzaak van het probleem meestal al bekend is. Het kan zijn dat er iets (een tas bijvoorbeeld, een jas, bladeren…) in het slot van uw kofferbak zit en dat dit vreemde lichaam het in gesloten positie houdt.

Hoe een vastzittende kofferbak Lexus RX openen?

Nu we de verschillende factoren voor a kofferbak vast op Lexus RX , zullen we ons concentreren op de oplossingen om een ​​geblokkeerd te openen kofferbak.

Een vastzittende kofferbak Lexus RX openen met het binnenslot

.

Bij de eerste gelegenheid is de kofferbakvergrendeling van uw Lexus RX volledig geblokkeerd, is de externe hendel mogelijk gebroken of heeft u een elektrisch probleem. In dit geval wordt u een remedie aangeboden, ga door het interieur van het voertuig gebruik de interne kofferbak . In feite weet niet iedereen het, maar er is een intern mechanisme in de kofferbak waarmee je het van binnenuit kunt openen, je moet een gat lokaliseren (soms verborgen achter een plastic deksel) in het midden van uw achterklep waarin u een schroevendraaier kunt plaatsen en op de zijkanten kunt drukken om het kofferslot van uw Lexus RX te ontgrendelen .

Open kofferbak vastgelopen Lexus RX met een smeermiddel spray

Tweede remedie. Het is mogelijk dat na verloop van tijd stof, de kofferbak van uw Lexus RX is mogelijk vastgelopen , om er vanaf te komen, vanuit uw auto, gebruik een ontvetter om het slot van uw Lexus RX schoon te maken en te smeren. Deze remedie biedt u mogelijk de mogelijkheid om uw vergrendelde romp opnieuw te gebruiken.

Weiterlesen:
Wanneer schokbrekers Lexus RX vervangen?

Open de geblokkeerde achterklep Lexus RX en probeer het vreemde voorwerp te verwijderen

Ten slotte, laatste mogelijkheid, is het mogelijk dat de kofferbak van uw Lexus RX wordt geblokkeerd vanwege een vreemd voorwerp dat in het slot is gekomen. In dit geval zijn er weinig oplossingen. Het is aan jou om zoveel mogelijk plastic hoezen van de binnenkant van je auto te verwijderen om een ​​zo open mogelijke toegang tot het slot te krijgen en zoveel mogelijk vreemde voorwerpen uit de kofferbak te verwijderen met een tang. als jij kunnen de vergrendelde kofferbak van uw Lexus RX niet openen , raden we u aan om naar uw technicus te gaan die de tools en meer geavanceerde kennis zal hebben ontgrendel de kofferbak van uw auto .

Mocht u nog vragen hebben over de Lexus RX, aarzel dan niet om onze Lexus RX categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector