Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Stuur dat piept op Land Rover Discovery?

In het geval dat u merkt dat wanneer u draait, het stuur van je Land Rover Discovery piept , en dit is een aanhoudend geluid, het verschijnt meestal wanneer je op lage snelheden rijdt en soepel draait, maar het kan te wijten zijn aan een aantal verschillende soorten problemen aan de voorkant. Het is misschien geen groot probleem, maar als het een herhalend geluid is, zorg er dan voor dat het echt is. Daarom heeft ons team ervoor gekozen om dit document te maken om u te helpen duidelijker te ontdekken, geïnformeerd te worden over de verschillende mogelijke storingen en om uw probleem te definiëren. Hiervoor kijken we eerst naar het geval van een Land Rover Discovery stuur dat piept als je draait, en tot slot, als je wordt blootgesteld aan meer dan het gepiep en de trillingen van je auto.

IK MERK OP DAT HET STUURWIEL VAN MIJN Land Rover Discovery PIEPELT ALS IK DRAAI

Als je merkt dat de stuur van je Land Rover Discovery piept als je draait , zijn er twee klassieke oorzaken die dit kunnen verklaren. En ja, de eerste is dat je stuurkolom te droog is, vrijwel zeker door klimaat- en weersomstandigheden. Als dat het geval is, moet het geluid afkomstig zijn van tussen uw cabine en uw motor. Om het te stoppen, hoeft u alleen het stuurkolomrubber tussen de motorruimte en de passagiersruimte te verwijderen en het systeem in te vetten. Als dit het geval is, is de smering van uw hele systeem niet gegarandeerd en zult u onvermijdelijk krijgt u meer moeite met het draaien van uw wielen en gaat het stuur van uw Land Rover Discovery piepen . Stuur daarom het motorblok om het niveau van het motorblok te controleren. Als u de bron van het geluid niet kunt lokaliseren, lees dan een artikel over de factoren voor de verschillende geluiden bij het draaien aan het stuur van uw Land Rover Discovery, zodat u de oorzaak kunt achterhalen.

Weiterlesen:
Remlicht Land Rover Discovery Sport blijft branden, wat te doen?

IK ERVAREN HET STUURWIEL VAN MIJN Land Rover Discovery KRAKEND EN TRILLEND

In het geval dat dat verder aan de piepend stuur van je Land Rover Discovery zie je een trilling als je draait bijgevolg is het probleem beslist ernstiger. Uiteraard wijst de trilling die je in het stuursysteem ziet samen met het piepende stuur soms op een beschadigd stuurhuis of een vermoeide aandrijfas. Trillingen zijn een waarschuwingssignaal voor een tandwiel dat niet meer correct draait. Om de trigger van het piepende en trillende stuur van uw Land Rover Discovery te identificeren, plaatst u uw auto op standaards, plaatst u iemand aan het voorwiel en beweegt u uw stuur heen en weer. Bepaal de exacte locatie van deze twee symptomen en verander of repareer het betreffende onderdeel.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector