Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Stuur dat piept op Land Rover Range Rover Evoque?

In het geval dat u merkt dat wanneer u draait, het stuur van je Land Rover Range Rover Evoque piept , en dit is een terugkerend geluid, het komt meestal voor wanneer je op lage snelheden rijdt en soepel draait, maar het kan te wijten zijn aan een aantal verschillende soorten front-endproblemen. Het is misschien geen groot probleem, maar als het een terugkerend geluid is, controleer dan of het echt is. Daarom heeft ons team besloten om deze inhoud te schrijven om u te helpen duidelijker te zien, om geïnformeerd te worden over de verschillende mogelijke storingen en om uw probleem te definiëren. Om dit te doen, zullen we eerst kijken naar de omstandigheid van een Land Rover Range Rover Evoque-stuur dat piept wanneer u draait, en vervolgens te beëindigen, als u onderhevig bent aan meer dan het gepiep en de trillingen van uw motorvoertuig.

IK DETECTEER DAT HET STUURWIEL VAN MIJN Land Rover Range Rover Evoque PIEPERT ALS IK DRAAI

Als je merkt dat het stuur van uw Land Rover Range Rover Evoque piept als u draait , zijn er twee gemeenschappelijke motieven die dit kunnen rechtvaardigen. En ja, de eerste is dat je stuurkolom te droog is, zeker door weersomstandigheden en weersomstandigheden. Als dat het geval is, moet het geluid afkomstig zijn van tussen uw cabine en uw motor. Om er vanaf te komen, hoeft u alleen maar het stuurkolomrubber tussen de motorruimte en de passagiersruimte te verwijderen en het systeem in te vetten. Als dit het geval is, is de smering van uw hele systeem niet gegarandeerd en zult u ongetwijfeld meer moeite hebben met het draaien van uw wielen en het stuur van uw Land Rover Range Rover Evoque zal piepen . Stuur daarom het motorblok om het niveau van het motorblok te controleren. Als u de bron van het geluid niet kunt lokaliseren, raadpleeg dan een document over de oorzaken van de verschillende geluiden wanneer u aan het stuur van uw Land Rover Range Rover Evoque draait, zodat u de oorzaak kunt achterhalen.

Weiterlesen:
Hoe Land Rover Range Rover te slepen?

IK VOEL HET STUURWIEL VAN MIJN Land Rover Range Rover Evoque KRAKEND EN TRILLEND

In het geval dat bovendien aan de piepen van het stuur van je Land Rover Range Rover Evoque je ziet een trilling als je draait daarom is het probleem zeker belangrijker. Uiteraard duidt de trilling die je in het stuursysteem ziet samen met het piepende stuur soms op een beschadigd stuurhuis of een vermoeide aandrijfas. Trillingen zijn een symptoom van een tandwiel dat niet meer goed draait. Om de trigger van het piepende en trillende stuur van uw Land Rover Range Rover Evoque te identificeren, plaatst u uw motorvoertuig op standaards, plaatst u iemand aan het voorwiel en beweegt u uw stuur heen en weer. Bepaal de exacte locatie van deze twee ziekteverschijnselen en vervang of verhelp het betreffende onderdeel.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector