Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Stuur dat piept op Lincoln MKZ?

Als je merkt dat wanneer je je omdraait, het stuur van je Lincoln MKZ piept , en dit is een aanhoudend geluid, het komt meestal voor als je op lage snelheid bent en soepel draait, maar het kan worden veroorzaakt door een aantal verschillende soorten problemen met de voorkant. Het is misschien geen groot probleem, maar als het een herhaald geluid is, zorg er dan voor dat het echt is. Daarom heeft ons team ervoor gekozen dit document te maken om u te helpen duidelijker te ontdekken, om geïnformeerd te worden over de verschillende mogelijke mislukkingen en om uw probleem te definiëren. Hiervoor zullen we eerst kijken naar het geval van een Lincoln MKZ-stuur dat piept als je draait, en dan eindigen als je wordt blootgesteld aan meer dan het piepen en trillingen van je motorvoertuig.

IK MERK OP DAT HET STUURWIEL VAN MIJN Lincoln MKZ SQUEAKS WANNEER IK DRAAI

Als je merkt dat het stuur van je Lincoln MKZ piept wanneer je draait , zijn er twee veelvoorkomende oorzaken die dit kunnen rechtvaardigen. En ja, de eerste is dat uw stuurkolom te droog is, waarschijnlijk door weers- en klimaatomstandigheden. Als dat het geval is, moet het geluid afkomstig zijn van uw cabine en uw motor. Om er vanaf te komen hoeft u alleen het stuurkolomrubber tussen de motorruimte en de passagiersruimte te verwijderen en het systeem te smeren. Als dit het geval is, is de smering van uw hele systeem niet verzekerd en dat zal onvermijdelijk zijn kom meer moeite voelen met het draaien van je wielen en het stuur van je Lincoln MKZ zal piepen . Stuur daarom het motorblok om het niveau van het motorblok te onderzoeken. Als u de oorzaak van het geluid niet kunt achterhalen, bekijk dan een webpagina over de redenen voor de verschillende geluiden wanneer u aan het stuur van uw Lincoln MKZ draait, zodat u de oorzaak kunt achterhalen.

Weiterlesen:
Hoe installeer ik een autoradio op mijn Lincoln MKZ?

IK VOEL HET STUURWIEL VAN MIJN Lincoln MKZ CREKEND EN TRILLEND

In het geval dat dat verder aan de piepend aan het stuur van je Lincoln MKZ ervaar je een trilling als je draait daarom is het probleem beslist ernstiger. In werkelijkheid duidt de trilling die je in het stuursysteem ervaart samen met het piepende stuurwiel vaak op een kapot stuurhuis of een vermoeide aandrijfas. Trillingen zijn een waarschuwingsteken voor een versnelling die niet meer goed draait. Om de trigger van het piepende en trillende stuur van uw Lincoln MKZ te identificeren, plaatst u uw motorvoertuig op standaards, plaatst u iemand achter het voorwiel en beweegt u uw stuur heen en weer. Identificeer de exacte plek van deze twee ziekteverschijnselen en verander of repareer het getroffen element.

Als je meer tutorials over de Lincoln MKZ nodig hebt, ga dan naar onze Lincoln MKZ-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector