Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Stuurwiel dat piept op Land Rover LR4?

Als je merkt dat wanneer je je omdraait, het stuur van je Land Rover LR4 piept , en dit is een terugkerend geluid, het komt meestal voor als je op lage snelheden bent en soepel draait, maar het kan te wijten zijn aan een aantal verschillende soorten problemen aan de voorkant. Het is misschien geen groot probleem, maar als het een herhalend geluid is, controleer dan of het echt is. Daarom heeft ons team besloten dit bericht te schrijven om u te helpen duidelijker te zien, om geïnformeerd te worden over de verschillende mogelijke mislukkingen en om uw problemen te karakteriseren. Hiervoor zullen we eerst kijken naar de omstandigheid van een Land Rover LR4-stuur dat piept als je draait, en dan eindigen als je onderhevig bent aan meer dan het gepiep en de trillingen van je auto.

IK MERK OP DAT HET STUURWIEL VAN MIJN Land Rover LR4 SQUEAKS WANNEER IK DRAAI

Als je merkt dat het het stuur van uw Land Rover LR4 piept wanneer u draait , zijn er twee traditionele motieven die dit kunnen rechtvaardigen. En ja, de eerste is dat je stuurkolom te droog is, zeker door weers- en klimaatomstandigheden. Als dat de omstandigheid is, zou het geluid afkomstig moeten zijn van tussen uw cabine en uw motoreenheid. Om dit te voorkomen, hoeft u alleen het stuurkolomrubber tussen het motorcompartiment en het passagierscompartiment te verwijderen en het systeem te smeren. Als dit de omstandigheid is, is de smering van uw gehele systeem niet verzekerd en u zult dit onvermijdelijk doen kom meer moeite voelen met het draaien van je wielen en het stuur van je Land Rover LR4 zal piepen . Stuur daarom het motorblok om het niveau van het motorblok te onderzoeken. Als u de oorsprong van het geluid niet kunt achterhalen, lees dan een artikel over de factoren voor de verschillende geluiden wanneer u aan het stuur van uw Land Rover LR4 draait, zodat u de oorzaak kunt vinden.

Weiterlesen:
Hoe repareer ik een olielek op mijn Land Rover LR4?

IK ERVAAR HET CREKEN EN TRILLEN VAN HET STUURWIEL VAN MIJN Land Rover LR4

In het geval dat naast de piepend aan het stuur van je Land Rover LR4 ervaar je een trilling als je draait daarom is het probleem absoluut ernstiger. Sterker nog, de trilling die je ervaart in het stuursysteem samen met het piepende stuurwiel zal soms een beschadigd stuurhuis of een vermoeide aandrijfas laten zien. Trillingen zijn een waarschuwingsteken voor een versnelling die niet meer goed draait. Om de oorzaak van het piepende en trillende stuur van uw Land Rover LR4 te achterhalen, plaatst u uw auto op standaards, plaatst u iemand achter het voorwiel en beweegt u uw stuur heen en weer. Bepaal het exacte gebied van deze twee symptomen en vervang of repareer het getroffen element.

Als je meer tutorials over de Land Rover LR4 wilt, ga dan naar onze Land Rover LR4 categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector