Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Stuurwiel dat piept op Lexus NX?

In het geval dat u merkt dat wanneer u zich omdraait, het stuur van je Lexus NX piept , en dit is een aanhoudend geluid, het gebeurt meestal als je op lage snelheid bent en soepel draait, maar het kan worden veroorzaakt door een aantal verschillende soorten front-end problemen. Het is misschien geen significant probleem, maar als het een herhaald geluid is, controleer dan of het echt is. Daarom heeft ons team besloten dit document samen te stellen om u te helpen het duidelijker te vinden, om geïnformeerd te worden over de verschillende mogelijke storingen en om uw probleem te definiëren. Hiervoor zullen we eerst kijken naar de omstandigheid van een Lexus NX-stuur dat piept als je draait, en dan concluderen of je wordt blootgesteld aan meer dan het gepiep en de trillingen van je auto.

IK DETECTEER DAT HET STUURWIEL VAN MIJN Lexus NX SQUEAKS WANNEER IK DRAAI

Als u identificeert dat de het stuur van uw Lexus NX piept wanneer u draait , zijn er twee veelvoorkomende triggers die dit kunnen rechtvaardigen. En ja, de eerste is dat je stuurkolom te droog is, zeker door weer en weersomstandigheden. Als dat de omstandigheid is, zou het geluid tussen uw cabine en uw motor moeten komen. Om er vanaf te komen, hoeft u alleen het stuurkolomrubber tussen de motorruimte en het passagierscompartiment te verwijderen en het systeem te smeren. Als dit de omstandigheid is, is de smering van uw gehele systeem niet gegarandeerd en onvermijdelijk voel meer moeite met het draaien van uw wielen en het stuur van uw Lexus NX zal piepen . Stuur daarom het motorblok om het niveau van het motorblok te onderzoeken. In het geval dat u de oorsprong van het geluid niet kunt achterhalen, onderzoek dan een webpagina over de oorzaken van de verschillende geluiden wanneer u aan het stuur van uw Lexus NX draait, zodat u de oorzaak kunt vinden.

Weiterlesen:
Stationaire trillingen Lexus NX, wat te doen?

IK ERVAAR HET CREKEN EN TRILLEN VAN HET STUURWIEL VAN MIJN Lexus NX

In het geval dat verder naar de Als u aan het stuur van uw Lexus NX piept, neemt u trillingen waar wanneer u draait daarom is het probleem beslist ernstiger. In werkelijkheid zal de trilling die je in het stuursysteem waarneemt samen met het piepende stuurwiel af en toe wijzen op een kapot stuurhuis of een vermoeide aandrijfas. Trillingen zijn een waarschuwingsteken voor een versnelling die niet meer goed draait. Om de trigger van het piepende en trillende stuur van uw Lexus NX te achterhalen, plaatst u uw auto op standaards, plaatst u iemand achter het voorwiel en beweegt u uw stuur heen en weer. Bepaal de exacte plek van deze twee ziekteverschijnselen en vervang of repareer het aangetaste element.

Als je meer tutorials over de Lexus NX wilt, ga dan naar onze Lexus NX-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector