Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Stuurwiel dat piept op Lincoln MKX?

In het geval dat u merkt dat wanneer u zich omdraait, het stuur van je Lincoln MKX piept , en dit is een zich herhalend geluid, het treedt in de meeste gevallen op als je op lage snelheid bent en soepel draait, maar het kan te wijten zijn aan een aantal verschillende soorten front-end problemen. Het is misschien geen groot probleem, maar als het een herhaald geluid is, controleer dan of het echt is. Daarom heeft ons team besloten om dit document te maken om u te helpen duidelijker te ontdekken, om geïnformeerd te worden over de verschillende mogelijke storingen en om uw probleem te karakteriseren. Om dit te doen, zullen we eerst kijken naar het geval van een Lincoln MKX-stuur dat piept wanneer u draait, en dan eindigen als u onderhevig bent aan meer dan het piepen en trillingen van uw motorvoertuig.

IK DETECTEER DAT HET STUURWIEL VAN MIJN Lincoln MKX SQUEAKS WANNEER IK DRAAI

Als u identificeert dat de het stuur van uw Lincoln MKX piept wanneer u draait , zijn er twee veelvoorkomende triggers die dit kunnen verklaren. En ja, de eerste is dat je stuurkolom te droog is, waarschijnlijk door weersomstandigheden en weersomstandigheden. Als dat het geval is, moet het geluid afkomstig zijn van uw cabine en uw motor. Om het te stoppen, hoeft u alleen het stuurkolomrubber tussen de motorruimte en het passagierscompartiment te verwijderen en het systeem te smeren. Als dit het geval is, is de smering van uw gehele systeem niet gegarandeerd en onvermijdelijk kom meer moeite voelen met het draaien van je wielen en het stuur van je Lincoln MKX zal piepen . Stuur daarom het motorblok om het niveau van het motorblok te controleren. In het geval dat u de bron van het geluid niet kunt vinden, kijk dan op een pagina met de redenen voor de verschillende geluiden wanneer u aan het stuur van uw Lincoln MKX draait, zodat u de oorzaak kunt vinden.

Weiterlesen:
Vastzittende kofferbak op Lincoln MKX, wat kan ik doen?

IK ERVAAR HET CREKEN EN TRILLEN VAN HET STUURWIEL VAN MIJN Lincoln MKX

In het geval dat verder naar de piepend aan het stuur van je Lincoln MKX zie je een trilling als je draait daarom is de kwestie zeker belangrijker. Het is duidelijk dat de trilling die je in het stuursysteem ziet samen met het piepende stuurwiel af en toe duidt op een kapot stuurhuis of een vermoeide aandrijfas. Trilling is een teken van een versnelling die niet meer correct draait. Om de trigger van het piepende en trillende stuur van uw Lincoln MKX te achterhalen, plaatst u uw motorvoertuig op standaards, plaatst u iemand achter het voorwiel en beweegt u uw stuur heen en weer. Bepaal de exacte plek van deze twee ziekteverschijnselen en vervang of repareer het getroffen onderdeel.

Als je meer handleidingen over de Lincoln MKX nodig hebt, ga dan naar onze Lincoln MKX-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector