Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Stuurwiel vergrendeld op mijn Land Rover Discovery Sport, wat kan ik doen?

In dit artikel gaan we een probleem onderzoeken dat voor velen van jullie misschien onbeduidend lijkt, maar dat veel nieuwe autobezitters is overkomen! Inderdaad, we gaan ons concentreren op de onderwerp van een stuurwiel vergrendeld op mijn Land Rover Discovery Sport, en hoe ermee om te gaan als u zich in deze situatie bevindt? Het lijkt misschien voor de hand liggend, maar als u de auto’s niet in detail kent, kan het verontrustend zijn dat u worstelt met het stuur van uw geblokkeerde Land Rover Discovery Sport. Op deze pagina zullen we eerst proberen te beschrijven waarom het stuur van uw auto geblokkeerd is en daarnaast hoe u het stuur van uw Land Rover Discovery Sport kunt ontgrendelen.

Waarom is het stuur van mijn Land Rover Discovery Sport vergrendeld?

Dus laten we onze inhoudspagina beginnen met de oorzaak van de problemen waarmee u wordt geconfronteerd. Geconfronteerd worden met een stuurwiel dat vastzit op uw Land Rover Discovery Sport betekent niet dat de neiman van uw auto vastzit of kapot is, en het suggereert ook niet automatisch dat u uw autosleutel of cilinder moet repareren. Gelukkig voor jou is het gewoon een veiligheidselement. Toch, als niemand je heeft onthuld hoe dit auto anti-diefstal systeem werkt, je kunt het niet verzinnen. Het doel van deze apparatuur is om vergrendel het stuur en daarmee het stuur van uw Land Rover Discovery Sport, dus een mogelijke dief, zelfs als hij erin slaagt uw auto aan te zetten, zal niet van richting kunnen veranderen en daardoor vrij kunnen rijden met uw Land Rover Discovery Sport. Dit apparaat werkt eenvoudig, als je eenmaal de sleutel uit de cilinder van je auto hebt gehaald, als je het stuur beweegt, wordt het vergrendeld dankzij een tong die tussen de tandwielen van je stuurkolom wordt geplaatst. Dit eenvoudige antidiefstalsysteem voor auto’s voorkomt een groot aantal autodiefstallen, vergeet niet om het elke keer dat u uit uw auto stapt te activeren.

Weiterlesen:
Waarom zit mijn brandstofklep vast op Land Rover Discovery?

Hoe ontgrendel ik het stuur van mijn Land Rover Discovery Sport?

Nu we hebben ontdekt waarom uw stuur vergrendeld is, gaan we kijken naar de vraag waar u waarschijnlijk het meest serieus over bent: hoe ontgrendel je het stuur van je Land Rover Discovery Sport? U bent waarschijnlijk thuis en wilt gaan werken, dus het is tijd om de oplossing voor uw probleem te vinden. Er zijn 3 manieren om het stuur van uw auto te ontgrendelen:

 • Diefstalbeveiliging van uw Land Rover Discovery Sport deactiveren ?:

  Dit is de eenvoudigste methode en zal ongetwijfeld de optie zijn voor uw problemen. Om dit voor elkaar te krijgen, hoeft u alleen maar de sleutel in de contactcilinder van uw auto te steken en vervolgens te proberen deze te draaien, deze zou dan normaal moeten worden geblokkeerd (raadpleeg niet onze inhoud die het probleem van een geblokkeerde sleutel oplost aLand Rover Discovery Sport), om het stuur van uw Land Rover Discovery Sport te ontgrendelen, moet u het laten draaien terwijl u de sleutel in de Neiman probeert om te draaien. Het stuur moet vergrendeld zijn, maar in ieder geval in één richting moet je een beetje speling hebben waardoor je deze microrotatie kunt doen en als gevolg daarvan Los uw stuurwiel vergrendelde problemen op uw Land Rover Discovery Sport op.

  .

 • Schroef de loop van uw Land Rover Discovery Sport los:

  Het tweede scenario is dat als u het vergrendelde stuur van uw Land Rover Discovery Sport niet met de gebruikelijke tactiek hebt kunnen overwinnen, u mogelijk met een ander probleem wordt geconfronteerd en niet uw stuurslot is verantwoordelijk. Het kan zijn dat uw cilinder na verloop van tijd is vastgelopen. Om het te ontgrendelen, moet je een spray aanbrengen, zoals de WD40 en de binnenkant van de loop spuiten, een paar minuten laten presteren voordat je opnieuw probeert je stuur te ontgrendelen. Houd er rekening mee dat als het werkt, u rekening moet houden met het kopen en vervangen van de loop van uw auto, want uiteindelijk zal het weer gebeuren.

 • Vervang de slotcilinder van uw Land Rover Discovery Sport:

  Eindelijk, laatste mogelijkheid, als je ondanks het proberen om je cilinder te deblokkeren niets te doen hebt, je stuurwiel vergrendeld blijft omdat je sleutel niet wil draaien, moet je gewoon vervang de contactschakelaar van uw Land Rover Discovery Sport. Deze procedure is niet erg complex als je wat basiskennis hebt in mechanica. U hoeft alleen maar op te letten om een ​​model te kopen dat compatibel is met uw Land Rover Discovery Sport. Ga in elk ander geval naar uw autotechnicus, die deze procedure voor u kan uitvoeren.

Als je meer tutorials over de Land Rover Discovery Sport nodig hebt, ga dan naar onze Land Rover Discovery Sport-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector