Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Stuurwiel vergrendeld op mijn Land Rover Evoque, wat kan ik doen?

Vandaag gaan we een probleem onderzoeken dat voor velen van jullie misschien triviaal lijkt, maar dat veel nieuwe automobilisten is overkomen! In werkelijkheid gaan we verwijzen naar de onderwerp van een stuurwiel vergrendeld op mijn Land Rover Evoque, en wat kunt u doen als u zich realiseert dat u zich in deze situatie bevindt? Het ziet er misschien logisch uit, maar als u de auto’s niet goed kent, kan het storend zijn om geconfronteerd te worden met het stuur van uw geblokkeerde Land Rover Evoque. In dit artikel zullen we eerst proberen te beschrijven waarom het stuur van uw auto is geblokkeerd en ten tweede hoe u het stuur van uw Land Rover Evoque kunt ontgrendelen.

Waarom is het stuur van mijn Land Rover Evoque vergrendeld?

Dus laten we onze inhoud beginnen met de oorzaak van de problemen waar u voor staat. Geconfronteerd worden met een stuur dat vastzit op uw Land Rover Evoque suggereert niet dat de neiman van uw auto vastzit of kapot is, en het betekent ook niet altijd dat u uw autosleutel of cilinder moet repareren. Gelukkig voor jou is het maar een veiligheidselement. Desalniettemin, als niemand u heeft onthuld hoe dit auto anti-diefstal systeem werkt, je kunt het niet verzinnen. Het doel van dit apparaat is om vergrendel het stuur en als gevolg daarvan het stuur van uw Land Rover Evoque, dus een mogelijke dief, of hij er nu in slaagt uw auto aan te zetten of niet, zal zijn richting niet kunnen wijzigen en als gevolg daarvan vrij kunnen reizen met uw Land Rover Evoque. Dit systeem werkt in principe, als je eenmaal de sleutel uit de cilinder van je auto hebt gehaald en je het stuur beweegt, zal het vergrendelen dankzij een tong die tussen de tandwielen van je stuurkolom wordt geïmplanteerd. Dit eenvoudige antidiefstalsysteem voor auto’s voorkomt een aanzienlijk aantal autodiefstallen, vergeet het niet te activeren wanneer u uit uw auto stapt.

Weiterlesen:
Hoe verander ik de luidsprekers op de Land Rover Evoque?

Hoe ontgrendel ik het stuur van mijn Land Rover Evoque?

Nu we hebben ontdekt waarom uw stuur vergrendeld is, gaan we kijken naar de vraag waar u vrijwel zeker het meest enthousiast over bent, hoe ontgrendel je het stuur van je Land Rover Evoque? Je bent vrijwel zeker thuis en wilt gaan werken, dus het is tijd om de oplossing voor je probleem te vinden. Er zijn 3 manieren om het stuur van uw auto te ontgrendelen:

 • Diefstalbeveiliging van uw Land Rover Evoque deactiveren ?:

  Dit is de gemakkelijkste techniek en zal ongetwijfeld de optie zijn voor uw problemen. Om dit voor elkaar te krijgen, hoeft u alleen maar de sleutel in de contactcilinder van uw auto te steken en vervolgens te proberen deze te draaien, deze zou dan normaal moeten worden geblokkeerd (raadpleeg ons rapport dat het probleem van een geblokkeerde sleutel op een land oplost Rover Evoque), om het stuur van uw Land Rover Evoque te ontgrendelen, moet u het in de tussentijd laten draaien terwijl u de sleutel in de Neiman probeert om te draaien. Het stuur moet vergrendeld zijn, maar in ieder geval in één richting moet je een beetje speling hebben waardoor je deze microrotatie kunt doen en als gevolg daarvan los de problemen met uw stuurwiel op uw Land Rover Evoque op.

  .

 • Schroef de loop van uw Land Rover Evoque los:

  De tweede kans is dat als je het vergrendelde stuur van je Land Rover Evoque niet met de klassieke techniek hebt kunnen besturen, je misschien voor een ander probleem staat en het is niet de schuld van je stuurslot. Het kan zijn dat uw cilinder na verloop van tijd is vastgelopen. Om het te ontgrendelen, moet je een spray gebruiken, zoals de WD40 en de binnenkant van de loop spuiten, even laten presteren voordat je probeert je stuur opnieuw te ontgrendelen. Houd er rekening mee dat als het werkt, u rekening moet houden met het kopen en verwisselen van de loop van uw auto, omdat het uiteindelijk weer zal gebeuren.

 • Vervang de slotcilinder van uw Land Rover Evoque:

  Eindelijk, laatste kans, als je, hoewel je hebt geprobeerd je cilinder te deblokkeren, niets te doen hebt, je stuur is vergrendeld omdat je sleutel niet wil draaien, moet je gewoon verwissel de contactschakelaar van uw Land Rover Evoque. Deze procedure is niet erg ingewikkeld als je wat basiskennis hebt in mechanica. U hoeft alleen maar op uw hoede te zijn om een ​​model te kopen dat bij uw Land Rover Evoque past. Ga anders naar uw monteur die deze procedure voor u kan uitvoeren.

Als je meer handleidingen over de Land Rover Evoque wilt, ga dan naar onze Land Rover Evoque-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector