Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Stuurwiel vergrendeld op mijn Land Rover LR4, wat kan ik doen?

Vandaag gaan we ons concentreren op een probleem dat voor de meesten van jullie misschien onbelangrijk lijkt, maar dat veel nieuwe autobezitters is overkomen! Inderdaad, we gaan het hebben over de onderwerp van een stuurwiel vergrendeld op mijn Land Rover LR4, en hoe ermee om te gaan als je in dit scenario terechtkomt? Het lijkt misschien logisch, maar als u de auto’s niet goed kent, kan het storend zijn dat u naar het stuur van uw geblokkeerde Land Rover LR4 kijkt. In dit artikel zullen we eerst proberen aan te tonen waarom het stuur van uw auto geblokkeerd is en ten tweede hoe u het stuur van uw Land Rover LR4 kunt ontgrendelen.

Waarom is het stuur van mijn Land Rover LR4 vergrendeld?

Dus laten we ons artikel beginnen met de oorzaak van het probleem waarmee u worstelt. Wordt geconfronteerd met een stuurwiel dat vastzit op uw Land Rover LR4 betekent niet dat de neiman van uw auto vastzit of kapot is, en het betekent ook niet automatisch dat u uw autosleutel of cilinder moet repareren. Gelukkig voor jou is het maar een Veiligheids optie. Echter, als niemand u heeft onthuld hoe dit auto anti-diefstal systeem functies, je kunt het niet verzinnen. Het doel van dit systeem is om vergrendel het stuur en daarmee het stuur van uw Land Rover LR4, dus een mogelijke dief, of hij nu wel of niet in staat is om uw auto aan te zetten, zal zijn richting niet kunnen veranderen en daardoor vrij kunnen reizen met uw Land Rover LR4. Dit systeem functioneert vrij eenvoudig: als u de sleutel uit de cilinder van uw auto haalt en het stuur beweegt, wordt het vergrendeld dankzij een tong die tussen de tandwielen van uw stuurkolom wordt gestoken. Dit eenvoudige antidiefstalsysteem voor auto’s voorkomt een groot aantal autodiefstallen, zorg ervoor dat u het altijd activeert wanneer u uit uw auto stapt.

Weiterlesen:
Prijs schokdemper vervangen voor Land Rover LR4?

Hoe ontgrendel ik het stuur van mijn Land Rover LR4?

Nu we hebben geleerd waarom uw stuur vergrendeld is, gaan we kijken naar de vraag waar u waarschijnlijk het meest serieus over bent: hoe ontgrendel je het stuur van je Land Rover LR4? U bent waarschijnlijk thuis en wilt gaan werken, dus het is tijd om het antwoord op uw probleem te ontdekken. Er zijn 3 methoden om het stuur van uw auto te ontgrendelen:

 • Diefstalbeveiliging van uw Land Rover LR4 deactiveren ?:

  Dit is de gemakkelijkste procedure en zal absoluut de oplossing voor uw probleem zijn. Om dit te doen, hoeft u alleen maar de sleutel in de contactcilinder van uw auto te steken en vervolgens te proberen deze te draaien, deze zou dan normaal moeten worden geblokkeerd (raadpleeg niet de inhoud van ons artikel die het probleem van een geblokkeerde sleutel oplost aLand Rover LR4), om het stuur van uw Land Rover LR4 te ontgrendelen, moet u het laten draaien terwijl u de sleutel in de Neiman probeert te draaien. Het stuur moet vergrendeld zijn, maar op zijn minst moet je een beetje speling hebben waardoor je deze microrotatie kunt doen en als gevolg daarvan los het probleem met het stuurwiel op uw Land Rover LR4 op.

  .

 • Schroef de loop van uw Land Rover LR4 los:

  Het tweede scenario is dat als u het vergrendelde stuur van uw Land Rover LR4 niet met de standaardmethodologie heeft kunnen overwinnen, u misschien met een ander probleem worstelt en dat niet uw stuurwielvergrendelingssysteem de schuld heeft. Het kan zijn dat uw cilinder na verloop van tijd is vastgelopen. Om het te ontgrendelen, moet je een spray gebruiken, zoals de WD40 en de binnenkant van de loop spuiten, een paar minuten laten werken voordat je opnieuw probeert je stuur te ontgrendelen. U moet weten dat als het werkt, u moet nadenken over het kopen en vervangen van de loop van uw auto, want uiteindelijk zal het weer gebeuren.

 • Vervang de slotcilinder van uw Land Rover LR4:

  Om af te sluiten, laatste kans, als je ondanks het proberen om je cilinder te deblokkeren niets te doen hebt, je stuurwiel vergrendeld blijft omdat je sleutel niet wil draaien, moet je gewoon vervang de contactschakelaar van uw Land Rover LR4. Deze procedure is niet erg ingewikkeld als je wat basiskennis hebt in mechanica. U hoeft alleen maar te zorgen dat u een model koopt dat bij uw Land Rover LR4 past. Ga in elk ander geval naar uw monteur die deze procedure voor u kan uitvoeren.

Voor meer tips over de Land Rover LR4, neem een ​​kijkje in de categorie Land Rover LR4.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector