Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Stuurwiel vergrendeld op mijn Land Rover Range Rover, wat kan ik doen?

In dit artikel gaan we ons concentreren op een probleem dat voor de meesten van jullie misschien triviaal lijkt, maar dat veel nieuwe automobilisten is overkomen! In werkelijkheid gaan we het hebben over de onderwerp van een stuurwiel vergrendeld op mijn Land Rover Range Rover, en hoe ermee om te gaan als u beseft dat u zich in dit scenario bevindt? Het lijkt misschien logisch, maar als u de auto’s niet goed kent, kan het verontrustend zijn dat u voor het stuur van uw geblokkeerde Land Rover Range Rover staat. In dit artikel zullen we eerst proberen te beschrijven waarom het stuur van uw auto is geblokkeerd en bovendien hoe u het stuur van uw Land Rover Range Rover kunt ontgrendelen.

Waarom is het stuur van mijn Land Rover Range Rover vergrendeld?

Dus laten we onze inhoudspagina beginnen met de bron van het probleem waarmee u wordt geconfronteerd. Worden geconfronteerd met een stuur vast op uw Land Rover Range Rover betekent niet dat de neiman van uw auto vastzit of kapot is, en het betekent ook niet automatisch dat u uw autosleutel of cilinder moet repareren. Gelukkig voor jou is het gewoon een Veiligheids optie. Echter, als niemand u heeft uitgelegd hoe dit auto anti-diefstal systeem werkt, je kunt het niet verzinnen. Het doel van dit systeem is om vergrendel het stuur en daarmee het stuur van uw Land Rover Range Rover, dus een mogelijke dief, zelfs als hij erin slaagt om uw auto te starten, zal zijn richting niet kunnen veranderen en daarom vrij kunnen rijden met uw Land Rover Range Rover. Dit systeem werkt in principe, als je eenmaal de sleutel uit de cilinder van je auto hebt gehaald en het stuur beweegt, wordt het vergrendeld dankzij een tong die tussen de tandwielen van je stuurkolom wordt gestoken. Dit eenvoudige antidiefstalsysteem voor auto’s stopt een groot aantal autodiefstallen, zorg ervoor dat u het elke keer activeert als u uit uw auto stapt.

Weiterlesen:
Hoe servicelicht Land Rover Range Rover Sport uit te schakelen

Hoe ontgrendel ik het stuur van mijn Land Rover Range Rover?

Nu we hebben ontdekt waarom je stuur vergrendeld is, gaan we kijken naar het onderdeel waar je waarschijnlijk het meest serieus over bent, hoe ontgrendel je het stuur van je Land Rover Range Rover? U bent waarschijnlijk thuis en wilt naar uw werk, dus het is tijd om de oplossing voor uw probleem te ontdekken. Er zijn 3 manieren om het stuur van uw auto te ontgrendelen:

 • Diefstalbeveiliging van uw Land Rover Range Rover uitschakelen ?:

  Dit is de gemakkelijkste procedure en zal zeker het antwoord op uw probleem zijn. Om dit te bereiken, hoeft u alleen maar de sleutel in de contactcilinder van uw auto te plaatsen en vervolgens te proberen hem te draaien, deze zou dan normaal moeten worden geblokkeerd (wees niet terughoudend om de inhoud van ons artikel te lezen die het probleem van een geblokkeerde sleutel oplost aLand Rover Range Rover), om het stuur van uw Land Rover Range Rover te ontgrendelen, moet u het tegelijkertijd laten draaien terwijl u de sleutel in de Neiman probeert om te draaien. Het stuur moet vergrendeld zijn, maar in ieder geval in één richting moet je een beetje speling hebben waardoor je deze microrotatie kunt doen en daarom los het probleem met het stuurwiel op uw Land Rover Range Rover op.

  .

 • Schroef de loop van uw Land Rover Range Rover los:

  Het tweede scenario is dat als u het vergrendelde stuur van uw Land Rover Range Rover niet met de traditionele oplossing heeft kunnen genezen, u mogelijk met een ander probleem wordt geconfronteerd en dat niet uw stuurwielvergrendelingssysteem verantwoordelijk is. Het kan zijn dat uw cilinder na verloop van tijd is blijven hangen. Om het te ontgrendelen, moet je een spray aanbrengen, zoals de WD40 en de binnenkant van de loop spuiten, een paar minuten laten werken voordat je probeert je stuur weer te ontgrendelen. U moet weten dat als het werkt, u rekening moet houden met het kopen en verwisselen van de loop van uw auto, want uiteindelijk zal het weer gebeuren.

 • Vervang de slotcilinder van uw Land Rover Range Rover:

  Eindelijk, laatste mogelijkheid, als je ondanks het proberen om je cilinder te deblokkeren niets te doen hebt, je stuurwiel blijft vergrendeld omdat je sleutel niet wil draaien, moet je gewoon verwissel de contactschakelaar van uw Land Rover Range Rover. Deze operatie is niet erg problematisch als je enige basiskennis hebt in mechanica. U hoeft alleen maar voorzichtig te zijn om een ​​model te kopen dat geschikt is voor uw Land Rover Range Rover. Ga in elk ander geval naar uw autotechnicus die deze bewerking voor u kan uitvoeren.

Als u misschien nog vragen heeft over de Land Rover Range Rover, aarzel dan niet om onze Land Rover Range Rover categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector