Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Stuurwiel vergrendeld op mijn Lexus CT, wat kan ik doen?

Vandaag gaan we ons concentreren op een probleem dat voor de meesten van jullie misschien triviaal lijkt, maar dat veel nieuwe automobilisten is overkomen! Inderdaad, we gaan het hebben over de onderwerp van een stuurwiel vergrendeld op mijn Lexus CT, en wat te doen als u in deze situatie terechtkomt? Het lijkt misschien logisch, maar als u de auto’s niet goed kent, kan het verontrustend zijn dat u naar het stuur van uw geblokkeerde Lexus CT kijkt. In dit bericht zullen we u eerst proberen te leren waarom het stuur van uw auto is geblokkeerd en ten tweede hoe u het stuur van uw Lexus CT kunt ontgrendelen.

Waarom is het stuur van mijn Lexus CT vergrendeld?

Dus laten we onze inhoud beginnen met de oorzaak van de problemen waar u voor staat. Geconfronteerd worden met een stuurwiel dat vastzit aan uw Lexus CT betekent niet dat de neiman van uw auto vastzit of kapot is, en het betekent ook niet altijd dat u uw autosleutel of cilinder moet repareren. Gelukkig voor jou is het gewoon een Veiligheids optie. Toch, als niemand je heeft uitgelegd hoe dit auto anti-diefstal systeem werkt, je kunt het niet verzinnen. Het doel van dit apparaat is om vergrendel het stuur en als gevolg daarvan het stuur van uw Lexus CT, dus een mogelijke dief, zelfs als hij in staat is om uw auto aan te zetten, zal zijn richting niet kunnen veranderen en als gevolg daarvan vrij kunnen rijden met uw Lexus CT. Dit systeem werkt vrij eenvoudig, als je eenmaal de sleutel uit de cilinder van je auto hebt gehaald en het stuur beweegt, wordt het vergrendeld dankzij een tong die tussen de tandwielen van je stuurkolom wordt gestoken. Dit eenvoudige antidiefstalsysteem voor auto’s voorkomt een groot aantal autodiefstallen, vergeet niet om het elke keer dat u uit uw auto stapt te activeren.

Weiterlesen:
Hoe installeer ik een autoradio op mijn Lexus CT?

Hoe ontgrendel ik het stuur van mijn Lexus CT?

Nu we hebben geleerd waarom uw stuur vergrendeld is, gaan we kijken naar de vraag waar u vrijwel zeker het meest nieuwsgierig naar bent: hoe ontgrendel je het stuur van je Lexus CT? Je bent vrijwel zeker thuis en wilt gaan werken, dus het is tijd om het antwoord op je problemen te ontdekken. Er zijn 3 methoden om het stuur van uw auto te ontgrendelen:

 • Wilt u het antidiefstalsysteem van uw Lexus CT uitschakelen ?:

  Dit is de gemakkelijkste techniek en zal zeker de oplossing zijn voor uw problemen. Om dit te doen, hoeft u alleen maar de sleutel in de contactcilinder van uw auto te plaatsen en vervolgens te proberen hem te draaien, deze zou dan normaal moeten worden geblokkeerd (wees niet terughoudend om onze inhoud te lezen die het probleem van een geblokkeerde sleutel op aLexus oplost CT), om het stuur van uw Lexus CT te ontgrendelen, moet u het in de tussentijd laten draaien terwijl u de sleutel in de Neiman probeert om te draaien. Het stuur moet vergrendeld zijn, maar op zijn minst moet je een beetje speling hebben waardoor je deze microrotatie kunt doen en daarom los uw stuurwiel vergrendelde problemen op uw Lexus CT op.

  .

 • Schroef de loop van uw Lexus CT los:

  Het tweede scenario is dat als u het vergrendelde stuur van uw Lexus CT niet met de gebruikelijke tactiek kunt besturen, u mogelijk voor een ander probleem staat en het niet uw stuurwielvergrendelingssysteem is dat de schuld krijgt. Het kan zijn dat uw cilinder na verloop van tijd is blijven hangen. Om het te ontgrendelen, moet je een spray aanbrengen, zoals de WD40 en de binnenkant van de loop spuiten, een paar minuten laten werken voordat je opnieuw probeert je stuur te ontgrendelen. Houd er rekening mee dat als het werkt, u rekening moet houden met het kopen en vervangen van de loop van uw auto, want vroeg of laat zal het opnieuw gebeuren.

 • Vervang de slotcilinder van uw Lexus CT:

  Eindelijk, laatste mogelijkheid, als je ondanks het proberen om je cilinder te deblokkeren niets te doen hebt, je stuurwiel vergrendeld blijft omdat je sleutel niet wil draaien, moet je gewoon vervang de contactschakelaar van uw Lexus CT. Deze operatie is niet erg problematisch als je wat basiskennis hebt in mechanica. U moet gewoon voorzichtig zijn om een ​​model te kopen dat geschikt is voor uw Lexus CT. Ga anders naar uw reparatiewerkplaats die deze bewerking voor u kan uitvoeren.

Als u nog vragen heeft over de Lexus CT, aarzel dan niet om onze Lexus CT-categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector