Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Stuurwiel vergrendeld op mijn Lexus ES, wat kan ik doen?

In dit artikel gaan we kijken naar een probleem dat voor de meesten van jullie misschien oppervlakkig lijkt, maar dat veel nieuwe automobilisten is overkomen! In feite gaan we verwijzen naar de onderwerp van een stuurwiel vergrendeld op mijn Lexus ES, en wat u kunt doen als u zich realiseert dat u zich in deze situatie bevindt? Het ziet er misschien logisch uit, maar als je de auto’s niet goed kent, kan het storend zijn om geconfronteerd te worden met het stuur van je geblokkeerde Lexus ES. In dit bericht zullen we eerst proberen u te leren waarom het stuur van uw auto is geblokkeerd en ten tweede hoe u het stuur van uw Lexus ES kunt ontgrendelen.

Waarom is het stuur van mijn Lexus ES vergrendeld?

Dus laten we onze artikelinhoud beginnen met de oorsprong van het probleem waarmee u worstelt. Geconfronteerd worden met een het stuur vastzit aan uw Lexus ES betekent niet dat de neiman van uw auto vastzit of kapot is, en het betekent ook niet noodzakelijk dat u uw autosleutel of cilinder moet repareren. Gelukkig voor jou is het maar een Veiligheids optie. Desalniettemin, als niemand u heeft onthuld hoe dit auto anti-diefstal systeem werkt, je kunt het niet verzinnen. De rol van deze eenheid is om vergrendel het stuur en als resultaat het stuur van uw Lexus ES, dus een mogelijke dief, zelfs als hij erin slaagt uw auto aan te zetten, zal zijn richting niet kunnen veranderen en daardoor vrij kunnen rijden met uw Lexus ES. Deze eenheid werkt vrij eenvoudig, als je eenmaal de sleutel uit de cilinder van je auto hebt gehaald, als je het stuur beweegt, wordt deze vergrendeld dankzij een tong die tussen de tandwielen van je stuurkolom wordt geplaatst. Dit eenvoudige antidiefstalsysteem voor auto’s stopt een groot aantal autodiefstallen, zorg ervoor dat u het elke keer activeert als u uit uw auto stapt.

Weiterlesen:
Stuck trunk op Lexus ES, wat kan ik doen?

Hoe ontgrendel ik het stuur van mijn Lexus ES?

Nu we hebben ontdekt waarom uw stuur vergrendeld is, gaan we kijken naar het onderdeel waar u waarschijnlijk het meest nieuwsgierig naar bent, hoe ontgrendel je het stuur van je Lexus ES? U bent waarschijnlijk thuis en wilt gaan werken, dus het is tijd om het antwoord op uw probleem te vinden. Er zijn 3 manieren om het stuur van uw auto te ontgrendelen:

 • Wilt u het antidiefstalsysteem van uw Lexus ES uitschakelen ?:

  Dit is de minst moeilijke methode en zal absoluut de oplossing voor uw probleem zijn. Om dit te doen, hoeft u alleen maar de sleutel in de contactcilinder van uw auto te steken en vervolgens te proberen deze te draaien, deze zou dan normaal moeten worden geblokkeerd (wees niet terughoudend om de inhoud van ons artikel te lezen die het probleem van een geblokkeerde sleutel oplost aLexus ES), om het stuur van uw Lexus ES te ontgrendelen, moet u het in de tussentijd laten draaien terwijl u de sleutel in de Neiman probeert om te draaien. Het stuur moet vergrendeld zijn, maar in ieder geval in één richting moet je een beetje speling hebben waardoor je deze microrotatie kunt doen en daarom Los uw stuurwiel vergrendeld probleem op uw Lexus ES op.

  .

 • Schroef de loop van uw Lexus ES los:

  Het tweede alternatief is dat als u het vergrendelde stuur van uw Lexus ES niet met de klassieke methodologie kunt beheren, u met een ander probleem kunt worstelen en dat niet uw stuursloteenheid de schuld heeft. Het kan zijn dat uw cilinder na verloop van tijd is blijven hangen. Om het te ontgrendelen, moet je een spray gebruiken, zoals de WD40 en de binnenkant van de loop spuiten, een tijdje laten presteren voordat je probeert je stuur weer te ontgrendelen. Houd er rekening mee dat als het werkt, u rekening moet houden met het kopen en verwisselen van de loop van uw auto, want op de lange termijn zal het opnieuw gebeuren.

 • Vervang de slotcilinder van uw Lexus ES:

  Eindelijk, laatste kans, als je ondanks het proberen om je cilinder te deblokkeren niets te doen hebt, je stuur is vergrendeld omdat je sleutel niet wil draaien, moet je gewoon vervang de contactschakelaar van uw Lexus ES. Deze procedure is niet erg problematisch als je enkele fundamentele principes in de mechanica hebt. U hoeft alleen maar voorzichtig te zijn om een ​​model te kopen dat geschikt is voor uw Lexus ES. Ga in elk ander geval naar uw reparatiewerkplaats, die deze procedure voor u kan uitvoeren.

Als u nog vragen heeft over de Lexus ES, aarzel dan niet om onze Lexus ES-categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector