Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Stuurwiel vergrendeld op mijn Lexus GS, wat kan ik doen?

In dit artikel gaan we ons concentreren op een probleem dat voor de meesten van jullie misschien triviaal lijkt, maar dat veel nieuwe automobilisten is overkomen! In feite gaan we ons concentreren op de onderwerp van een stuurwiel vergrendeld op mijn Lexus GS, en hoe ermee om te gaan als u zich in dit scenario bevindt? Het lijkt misschien voor de hand liggend, maar als je de auto’s niet tot in detail kent, kan het verontrustend zijn om geconfronteerd te worden met het stuur van je geblokkeerde Lexus GS. Op deze pagina zullen we eerst proberen te beschrijven waarom het stuur van uw auto geblokkeerd is en ten tweede hoe u het stuur van uw Lexus GS kunt ontgrendelen.

Waarom is het stuur van mijn Lexus GS vergrendeld?

Dus laten we onze artikelinhoud beginnen met de oorsprong van het probleem waarmee u wordt geconfronteerd. Wordt geconfronteerd met een stuurwiel dat vastzit op uw Lexus GS betekent niet dat de neiman van uw auto vastzit of kapot is, en het betekent ook niet noodzakelijk dat u uw autosleutel of cilinder moet repareren. Gelukkig voor jou is het maar een veiligheidscomponent. Desalniettemin, als niemand u heeft onthuld hoe dit auto anti-diefstal systeem functies, je kunt het niet verzinnen. De rol van dit apparaat is om vergrendel de stuurinrichting en daarmee het stuur van uw Lexus GS, dus een mogelijke dief, ongeacht of hij erin slaagt uw auto aan te zetten, zal zijn richting niet kunnen veranderen en bijgevolg vrij met uw Lexus GS kunnen reizen. Deze eenheid functioneert vrij eenvoudig, als u eenmaal de sleutel uit de cilinder van uw auto hebt gehaald en het stuur beweegt, wordt deze vergrendeld dankzij een tong die tussen de tandwielen van uw stuurkolom wordt ingebracht. Dit eenvoudige antidiefstalsysteem voor auto’s stopt een groot aantal autodiefstallen, zorg ervoor dat u het altijd activeert als u uit uw auto stapt.

Weiterlesen:
Problemen met automatische transmissie Lexus GS?

Hoe ontgrendel ik het stuur van mijn Lexus GS?

Nu we hebben ontdekt waarom uw stuur is vergrendeld, gaan we het gedeelte bekijken waar u waarschijnlijk het meest door geïntrigeerd bent, hoe ontgrendel je het stuur van je Lexus GS? U bent waarschijnlijk thuis en wilt gaan werken, dus het is tijd om de oplossing voor uw probleem te vinden. Er zijn 3 technieken om het stuur van uw auto te ontgrendelen:

 • Antidiefstalsysteem van uw Lexus GS uitschakelen ?:

  Dit is de gemakkelijkste procedure en zal zeker het antwoord op uw probleem zijn. Om dit te laten gebeuren, hoeft u alleen maar de sleutel in de contactcilinder van uw auto te plaatsen en vervolgens te proberen deze te draaien, deze zou dan normaal moeten worden geblokkeerd (denk niet twee keer na om onze inhoud te lezen die het probleem van een geblokkeerde sleutel op aLexus GS), om het stuur van uw Lexus GS te ontgrendelen, moet u het gelijktijdig laten draaien terwijl u de sleutel in de Neiman probeert te draaien. Het stuur moet vergrendeld zijn, maar in ieder geval in één richting moet je een beetje speling hebben waardoor je deze microrotatie kunt doen en daarom Los uw stuurwiel vergrendeld probleem op uw Lexus GS op.

  .

 • Schroef de loop van uw Lexus GS los:

  De tweede kans is dat als u het vergrendelde stuur van uw Lexus GS niet met de gebruikelijke techniek hebt kunnen bedienen, u mogelijk met een ander probleem wordt geconfronteerd en niet uw stuursloteenheid verantwoordelijk is. Het kan zijn dat uw cilinder in de loop van de tijd is blijven hangen. Om het te ontgrendelen, moet je een spray gebruiken, zoals de WD40 en de binnenkant van de loop spuiten, een paar minuten laten werken voordat je probeert je stuur weer te ontgrendelen. Houd er rekening mee dat als het werkt, u moet overwegen om de loop van uw auto te kopen en te ruilen, want uiteindelijk zal het weer gebeuren.

 • Vervang de slotcilinder van uw Lexus GS:

  Eindelijk, laatste kans, als je ondanks het proberen om je cilinder te deblokkeren niets te doen hebt, je stuur nog steeds vergrendeld is omdat je sleutel niet wil draaien, moet je gewoon verwissel de contactschakelaar van uw Lexus GS. Deze operatie is niet erg gecompliceerd als je enkele fundamentele principes in de mechanica hebt. U hoeft er alleen voor te zorgen dat u een model koopt dat bij uw Lexus GS past. Ga in elk ander geval naar uw automonteur die deze bewerking voor u kan uitvoeren.

Mocht u nog vragen hebben over de Lexus GS, aarzel dan niet om onze Lexus GS categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector