Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Stuurwiel vergrendeld op mijn Lexus GX, wat kan ik doen?

Op deze pagina gaan we ons concentreren op een probleem dat voor velen van jullie misschien onbeduidend lijkt, maar dat veel nieuwe automobilisten is overkomen! In feite gaan we verwijzen naar de onderwerp van een stuurwiel vergrendeld op mijn Lexus GX, en hoe door te gaan als u zich realiseert dat u zich in dit scenario bevindt? Het lijkt misschien voor de hand liggend, maar als u de auto’s niet goed kent, kan het verontrustend zijn dat u voor het stuur van uw geblokkeerde Lexus GX staat. In dit artikel zullen we eerst proberen u te laten zien waarom het stuur van uw auto is geblokkeerd en ten tweede hoe u het stuur van uw Lexus GX kunt ontgrendelen.

Waarom is het stuur van mijn Lexus GX vergrendeld?

Dus laten we onze inhoudspagina beginnen met de bron van de problemen waarmee u wordt geconfronteerd. Worden geconfronteerd met een stuurwiel dat vastzit aan uw Lexus GX betekent niet dat de neiman van uw auto vastzit of kapot is, en het betekent ook niet altijd dat u uw autosleutel of cilinder moet repareren. Gelukkig voor jou is het maar een veiligheidselement. Desalniettemin, als niemand u heeft uitgelegd hoe dit auto anti-diefstal systeem functies, je kunt het niet verzinnen. Het doel van dit apparaat is om vergrendel het stuur en als resultaat het stuur van uw Lexus GX, dus een mogelijke dief, of hij nu wel of niet in staat is om uw auto te starten, zal zijn richting niet kunnen veranderen en daardoor vrij kunnen rijden met uw Lexus GX. Deze eenheid functioneert eenvoudig: als u de sleutel uit de cilinder van uw auto haalt en het stuur beweegt, wordt deze vergrendeld dankzij een tong die tussen de tandwielen van uw stuurkolom wordt geplaatst. Dit eenvoudige antidiefstalsysteem voor auto’s voorkomt een groot aantal autodiefstallen, zorg ervoor dat u het activeert wanneer u uit uw auto stapt.

Weiterlesen:
ABS-lampje blijft op Lexus GX, wat te doen?

Hoe ontgrendel ik het stuur van mijn Lexus GX?

Nu we hebben ontdekt waarom uw stuur vergrendeld is, gaan we kijken naar het onderdeel waarin u vrijwel zeker het meest geïnteresseerd bent, hoe ontgrendel je het stuur van je Lexus GX? U bent vrijwel zeker thuis en wilt gaan werken, dus het is tijd om de oplossing voor uw problemen te zoeken. Er zijn 3 methoden om het stuur van uw auto te ontgrendelen:

 • Diefstalbeveiliging van uw Lexus GX uitschakelen ?:

  Dit is de minst moeilijke procedure en zal zeker de oplossing zijn voor uw problemen. Om dit te doen, hoeft u alleen maar de sleutel in de contactcilinder van uw auto te steken en vervolgens te proberen hem te draaien, deze zou dan normaal moeten worden geblokkeerd (denk niet twee keer na om ons artikel te raadplegen dat het probleem behandelt van een sleutel die is geblokkeerd op aLexus GX), om het stuur van uw Lexus GX te ontgrendelen, moet u het tegelijk met de sleutel in de Neiman laten draaien. Het stuur moet vergrendeld zijn, maar in ieder geval in één richting moet je een beetje speling hebben waardoor je deze microrotatie kunt doen en daarom los de problemen met uw stuurwiel op uw Lexus GX op.

  .

 • Schroef de loop van uw Lexus GX los:

  De tweede kans is dat als u het vergrendelde stuur van uw Lexus GX niet met de standaardtactiek hebt kunnen hanteren, u mogelijk voor een ander probleem komt te staan ​​en het niet uw stuurwielvergrendelingseenheid is die de schuld krijgt. Het kan zijn dat uw cilinder door de jaren heen is blijven hangen. Om het te ontgrendelen, moet je een spray gebruiken, zoals de WD40 en de binnenkant van de loop spuiten, een paar minuten laten werken voordat je opnieuw probeert je stuur te ontgrendelen. Houd er rekening mee dat als het werkt, u moet overwegen om de loop van uw auto te kopen en te vervangen, want op de lange termijn zal het opnieuw gebeuren.

 • Vervang de slotcilinder van uw Lexus GX:

  Eindelijk, laatste mogelijkheid, als je ondanks het proberen om je cilinder te deblokkeren niets te doen hebt, je stuurwiel vergrendeld blijft omdat je sleutel niet wil draaien, moet je gewoon vervang de contactschakelaar van uw Lexus GX. Deze procedure is niet erg ingewikkeld als je enkele fundamentele principes in de mechanica hebt. U hoeft alleen maar voorzichtig te zijn om een ​​model te kopen dat bij uw Lexus GX past. Ga anders naar uw reparatiewerkplaats die deze procedure voor u kan uitvoeren.

Kijk voor meer tips over de Lexus GX in de categorie Lexus GX.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector