Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Stuurwiel vergrendeld op mijn Lexus NX, wat kan ik doen?

Op deze pagina gaan we ons concentreren op een probleem dat voor de meesten van jullie misschien triviaal lijkt, maar dat veel nieuwe automobilisten is overkomen! In werkelijkheid gaan we het hebben over de onderwerp van een stuurwiel vergrendeld op mijn Lexus NX, en wat kunt u doen als u in dit scenario terechtkomt? Het lijkt misschien voor de hand liggend, maar als u de auto’s niet goed kent, kan het vervelend zijn om voor het stuur van uw geblokkeerde Lexus NX te staan. Op deze pagina zullen we eerst proberen aan te tonen waarom het stuur van uw auto is geblokkeerd en ten tweede hoe u het stuur van uw Lexus NX kunt ontgrendelen.

Waarom is het stuur van mijn Lexus NX vergrendeld?

Dus laten we onze artikelinhoud beginnen met de bron van het probleem waarmee u wordt geconfronteerd. Geconfronteerd worden met een stuur vast op uw Lexus NX betekent niet dat de neiman van uw auto vastzit of kapot is, en het betekent ook niet noodzakelijk dat u uw autosleutel of cilinder moet repareren. Gelukkig voor jou is het gewoon een veiligheidselement. Desalniettemin, als niemand u heeft onthuld hoe dit auto anti-diefstal systeem opereert, je kunt het niet verzinnen. De rol van dit systeem is om vergrendel het stuur en daarmee het stuur van uw Lexus NX, dus een mogelijke dief, zelfs als hij in staat is om uw auto te starten, zal zijn richting niet kunnen veranderen en daardoor vrij kunnen rijden met uw Lexus NX. Dit systeem werkt vrij eenvoudig, als u eenmaal de sleutel uit de cilinder van uw auto hebt gehaald en het stuur beweegt, wordt het vergrendeld dankzij een tong die tussen de tandwielen van uw stuurkolom wordt ingebracht. Dit eenvoudige antidiefstalsysteem voor auto’s voorkomt een aanzienlijke hoeveelheid autodiefstallen, zorg ervoor dat u het elke keer activeert als u uit uw auto stapt.

Weiterlesen:
De airconditioning in mijn Lexus NX is niet meer koud

Hoe ontgrendel ik het stuur van mijn Lexus NX?

Nu we hebben ontdekt waarom uw stuur vergrendeld is, gaan we kijken naar de vraag waarin u waarschijnlijk het meest geïnteresseerd bent, hoe ontgrendel je het stuur van je Lexus NX? U bent waarschijnlijk thuis en wilt gaan werken, dus het is tijd om de oplossing voor uw probleem te vinden. Er zijn 3 technieken om het stuur van uw auto te ontgrendelen:

 • Het antidiefstalsysteem van uw Lexus NX uitschakelen ?:

  Dit is het gemakkelijkste proces en zal zeker het antwoord op uw probleem zijn. Om dit te bereiken, hoeft u alleen maar de sleutel in de contactcilinder van uw auto te plaatsen en vervolgens te proberen hem te draaien, deze zou dan normaal moeten worden geblokkeerd (raadpleeg ons artikel dat het probleem van een geblokkeerde sleutel op een Lexus NX oplost ), om het stuur van uw Lexus NX te ontgrendelen, moet u het laten draaien terwijl u de sleutel in de Neiman probeert om te draaien. Het stuur moet vergrendeld zijn, maar op zijn minst op één manier moet je een beetje speling hebben waardoor je deze microrotatie kunt doen en daarom los uw stuurwiel vergrendeld probleem op uw Lexus NX op.

  .

 • Schroef de loop van uw Lexus NX los:

  Het tweede scenario is dat als u het vergrendelde stuur van uw Lexus NX niet op de gebruikelijke manier hebt kunnen overwinnen, u mogelijk met een ander probleem wordt geconfronteerd en niet uw stuurwielvergrendelingssysteem de schuld krijgt. Het kan zijn dat uw cilinder na verloop van tijd is blijven hangen. Om het te ontgrendelen, moet je een spray toepassen, zoals de WD40 en de binnenkant van de loop spuiten, een paar minuten laten werken voordat je probeert je stuur opnieuw te ontgrendelen. Houd er rekening mee dat als het werkt, u rekening moet houden met het kopen en vervangen van de loop van uw auto, omdat het uiteindelijk weer zal gebeuren.

 • Vervang de slotcilinder van uw Lexus NX:

  Eindelijk, laatste kans, als je, hoewel je hebt geprobeerd je cilinder te deblokkeren, niets te doen hebt, je stuur is vergrendeld omdat je sleutel niet wil draaien, moet je gewoon vervang de contactschakelaar van uw Lexus NX. Deze operatie is niet erg complex als je enkele fundamentele principes in de mechanica hebt. U hoeft alleen maar op te letten om een ​​model te kopen dat compatibel is met uw Lexus NX. Ga in elk ander geval naar uw autotechnicus die deze bewerking voor u kan uitvoeren.

Als u meer handleidingen over de Lexus NX wilt, ga dan naar onze Lexus NX-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector