Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Stuurwiel vergrendeld op mijn Lexus RX, wat kan ik doen?

Op deze pagina gaan we ons concentreren op een probleem dat voor velen van jullie misschien onbelangrijk klinkt, maar dat veel nieuwe autobezitters is overkomen! In werkelijkheid gaan we verwijzen naar de onderwerp van een stuurwiel vergrendeld op mijn Lexus RX, en wat kunt u doen als u in deze situatie terechtkomt? Het lijkt misschien logisch, maar als u de auto’s niet goed kent, kan het verontrustend zijn dat u voor het stuur van uw geblokkeerde Lexus RX staat. Op deze pagina zullen we eerst proberen u te laten zien waarom het stuur van uw auto geblokkeerd is en ten tweede hoe u het stuur van uw Lexus RX kunt ontgrendelen.

Waarom is het stuur van mijn Lexus RX vergrendeld?

Dus laten we ons artikel beginnen met de oorsprong van de problemen waarmee u worstelt. Geconfronteerd worden met een stuur dat vastzit op uw Lexus RX betekent niet dat de neiman van uw auto vastzit of kapot is, en het betekent ook niet automatisch dat u uw autosleutel of cilinder moet repareren. Gelukkig voor jou is het maar een veiligheidscomponent. Toch, als niemand je heeft uitgelegd hoe dit auto anti-diefstal systeem werkt, je kunt het niet verzinnen. De rol van deze apparatuur is om vergrendel het stuur en daarmee het stuur van uw Lexus RX, dus een mogelijke dief, zelfs als hij in staat is om uw auto te starten, zal zijn richting niet kunnen veranderen en bijgevolg vrij met uw Lexus RX kunnen reizen. Deze eenheid werkt in principe, als u eenmaal de sleutel uit de cilinder van uw auto hebt gehaald en het stuur beweegt, wordt deze vergrendeld dankzij een tong die tussen de tandwielen van uw stuurkolom wordt ingebracht. Dit eenvoudige antidiefstalsysteem voor auto’s stopt een groot aantal autodiefstallen, zorg ervoor dat u het elke keer activeert als u uit uw auto stapt.

Weiterlesen:
Hoe Android Auto verbinden met Lexus RX?

Hoe ontgrendel ik het stuur van mijn Lexus RX?

Nu we hebben ontdekt waarom uw stuur is vergrendeld, gaan we het gedeelte bekijken dat u waarschijnlijk het meest serieus neemt, hoe ontgrendel je het stuur van je Lexus RX? U bent waarschijnlijk thuis en wilt naar uw werk, dus het is tijd om de oplossing voor uw probleem te vinden. Er zijn 3 oplossingen om het stuur van uw auto te ontgrendelen:

 • Diefstalbeveiliging van uw Lexus RX deactiveren ?:

  Dit is het eenvoudigste proces en zal zeker de oplossing zijn voor uw problemen. Om dit te bereiken, hoeft u alleen maar de sleutel in de contactcilinder van uw auto te steken en vervolgens te proberen hem te draaien, deze zou dan normaal moeten worden geblokkeerd (raadpleeg de inhoud van ons artikel dat het probleem van een geblokkeerde sleutel op aLexus oplost RX), om het stuur van uw Lexus RX te ontgrendelen, moet u het in de tussentijd laten draaien terwijl u de sleutel in de Neiman probeert om te draaien. Het stuur moet vergrendeld zijn, maar op zijn minst moet je een beetje speling hebben waardoor je deze microrotatie kunt doen en daarom los uw stuurwiel vergrendelde problemen op uw Lexus RX op.

  .

 • Schroef de loop van uw Lexus RX los:

  Het tweede alternatief is dat als u het vergrendelde stuur van uw Lexus RX niet met de conventionele techniek heeft kunnen genezen, u mogelijk met een ander probleem worstelt en niet uw stuursloteenheid verantwoordelijk is. Het kan zijn dat uw cilinder na verloop van tijd is blijven hangen. Om het te ontgrendelen, moet je een spray gebruiken, zoals de WD40 en de binnenkant van de loop spuiten, deze een paar minuten laten werken voordat je probeert je stuur weer te ontgrendelen. U moet weten dat als het lukt, u rekening moet houden met het kopen en vervangen van de loop van uw auto, omdat het uiteindelijk weer zal gebeuren.

 • Vervang de slotcilinder van uw Lexus RX:

  Om af te sluiten, laatste kans, als je ondanks het proberen om je cilinder te deblokkeren niets te doen hebt, je stuur nog steeds vergrendeld is omdat je sleutel niet wil draaien, moet je gewoon verwissel de contactschakelaar van uw Lexus RX. Deze procedure is niet erg ingewikkeld als je enkele fundamentele principes in de mechanica hebt. U hoeft alleen maar voorzichtig te zijn om een ​​model te kopen dat geschikt is voor uw Lexus RX. Ga anders naar uw autotechnicus die deze procedure voor u kan uitvoeren.

Als u nog vragen heeft over de Lexus RX, aarzel dan niet om onze Lexus RX-categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector