Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Stuurwiel vergrendeld op mijn Lincoln Continental, wat kan ik doen?

In dit artikel gaan we ons concentreren op een probleem dat voor velen van jullie misschien onbeduidend lijkt, maar dat veel nieuwe automobilisten is overkomen! In werkelijkheid gaan we verwijzen naar de onderwerp van een stuurwiel vergrendeld op mijn Lincoln Continental, en hoe verder te gaan als u zich in dit scenario bevindt? Het lijkt misschien logisch, maar als u de auto’s niet in detail kent, kan het storend zijn dat u voor het stuur van uw geblokkeerde Lincoln Continental staat. Op deze pagina zullen we eerst proberen u te laten zien waarom het stuur van uw auto is geblokkeerd en bovendien hoe u het stuur van uw Lincoln Continental kunt ontgrendelen.

Waarom is het stuur van mijn Lincoln Continental vergrendeld?

Dus laten we ons artikel beginnen met de oorsprong van het probleem waar u voor staat. Geconfronteerd worden met een stuurwiel dat vastzit op uw Lincoln Continental betekent niet dat de neiman van uw auto vastzit of kapot is, en het geeft ook niet automatisch aan dat u uw autosleutel of cilinder moet repareren. Gelukkig voor jou is het maar een veiligheidselement. Toch, als niemand je heeft onthuld hoe dit auto anti-diefstal systeem werkt, je kunt het niet verzinnen. De rol van dit apparaat is om vergrendel het stuur en als gevolg daarvan het stuur van uw Lincoln Continental, dus een mogelijke dief, of hij nu wel of niet in staat is om uw auto te starten, zal niet van richting kunnen veranderen en als gevolg daarvan vrij met uw Lincoln Continental kunnen rijden. Deze eenheid werkt eenvoudig, als u eenmaal de sleutel uit de cilinder van uw auto hebt gehaald en het stuur beweegt, wordt deze vergrendeld dankzij een tong die tussen de tandwielen van uw stuurkolom wordt gestoken. Dit eenvoudige antidiefstalsysteem voor auto’s voorkomt een groot aantal autodiefstallen, zorg ervoor dat u het elke keer activeert als u uit uw auto stapt.

Weiterlesen:
Lincoln Continental dat niet meer versnelt

Hoe ontgrendel ik het stuur van mijn Lincoln Continental?

Nu we hebben ontdekt waarom uw stuur vergrendeld is, gaan we kijken naar de vraag waar u waarschijnlijk het meest enthousiast over bent, hoe ontgrendel je het stuur van je Lincoln Continental? U bent waarschijnlijk thuis en wilt naar uw werk, dus het is tijd om de oplossing voor uw probleem te ontdekken. Er zijn 3 oplossingen om het stuur van uw auto te ontgrendelen:

 • Diefstalbeveiliging van uw Lincoln Continental uitschakelen ?:

  Dit is de gemakkelijkste methode en zal zeker de oplossing voor uw probleem zijn. Om dit voor elkaar te krijgen, hoeft u alleen maar de sleutel in de contactcilinder van uw auto te plaatsen en vervolgens te proberen deze te draaien, deze zou dan normaal moeten worden geblokkeerd (raadpleeg niet ons artikel dat het probleem van een geblokkeerde sleutel oplost aLincoln Continental), om het stuur van uw Lincoln Continental te ontgrendelen, moet u het in de tussentijd laten draaien terwijl u de sleutel in de Neiman probeert om te draaien. Het stuur moet vergrendeld zijn, maar in ieder geval in één richting moet je een beetje speling hebben waardoor je deze microrotatie kunt doen en daarom Los uw stuurwiel vergrendeld probleem op uw Lincoln Continental op.

  .

 • Schroef de loop van uw Lincoln Continental los:

  De tweede mogelijkheid is dat als u het vergrendelde stuur van uw Lincoln Continental niet op de gebruikelijke manier hebt kunnen bedienen, u voor een ander probleem kunt staan ​​en niet uw stuurwielvergrendelingseenheid de schuld heeft. Het kan zijn dat uw cilinder na verloop van tijd is blijven hangen. Om het te ontgrendelen, moet je een spray gebruiken, zoals de WD40 en de binnenkant van de loop spuiten, een paar minuten laten werken voordat je weer probeert je stuur te ontgrendelen. Houd er rekening mee dat als het werkt, u rekening moet houden met het kopen en vervangen van de loop van uw auto, omdat het uiteindelijk weer zal gebeuren.

 • Vervang de slotcilinder van uw Lincoln Continental:

  Eindelijk, laatste mogelijkheid, als je, hoewel je geprobeerd hebt om je cilinder te deblokkeren, niets te doen hebt, je stuur nog steeds vergrendeld is omdat je sleutel niet wil draaien, moet je gewoon verwissel de contactschakelaar van uw Lincoln Continental. Deze procedure is niet erg complex als je enige basiskennis hebt in mechanica. U hoeft alleen maar op uw hoede te zijn om een ​​model te kopen dat bij uw Lincoln Continental past. Ga anders naar uw autotechnicus die deze procedure voor u kan uitvoeren.

Kijk voor meer tips over de Lincoln Continental in de categorie Lincoln Continental.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector