Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Stuurwiel vergrendeld op mijn Lincoln MKC, wat kan ik doen?

In dit artikel gaan we ons concentreren op een probleem dat voor velen van jullie misschien oppervlakkig lijkt, maar dat veel nieuwe automobilisten is overkomen! Inderdaad, we gaan het hebben over de onderwerp van een stuurwiel vergrendeld op mijn Lincoln MKC, en wat kunt u doen als u in dit scenario terechtkomt? Het lijkt misschien voor de hand liggend, maar als u de auto’s niet goed kent, kan het vervelend zijn dat u worstelt met het stuur van uw geblokkeerde Lincoln MKC. In dit artikel zullen we eerst proberen uit te leggen waarom het stuur van uw auto geblokkeerd is en bovendien hoe u het stuur van uw Lincoln MKC kunt ontgrendelen.

Waarom is het stuur van mijn Lincoln MKC vergrendeld?

Dus laten we onze inhoudspagina beginnen met de bron van de problemen waarmee u wordt geconfronteerd. Geconfronteerd worden met een stuur dat vastzit op uw Lincoln MKC betekent niet dat de neiman van uw auto vastzit of kapot is, en het betekent ook niet altijd dat u uw autosleutel of cilinder moet repareren. Gelukkig voor jou is het maar een veiligheidscomponent. Echter, als niemand u heeft onthuld hoe dit auto anti-diefstal systeem functies, je kunt het niet verzinnen. De rol van dit apparaat is om vergrendel het stuur en als gevolg daarvan het stuur van uw Lincoln MKC, dus een mogelijke dief, of hij nu wel of niet in staat is om uw auto aan te zetten, zal niet van richting kunnen veranderen en als gevolg daarvan vrij kunnen reizen met uw Lincoln MKC. Dit apparaat werkt heel eenvoudig: als je de sleutel uit de cilinder van je auto hebt gehaald en je het stuur beweegt, wordt het vergrendeld dankzij een lipje dat tussen de tandwielen van je stuurkolom wordt geplaatst. Dit eenvoudige antidiefstalsysteem voor auto’s helpt een aanzienlijk aantal autodiefstallen te voorkomen, vergeet niet om het elke keer dat u uit uw auto stapt te activeren.

Weiterlesen:
Hoe koplampen op Lincoln MKC reinigen?

Hoe ontgrendel ik het stuur van mijn Lincoln MKC?

Nu we hebben ontdekt waarom uw stuur vergrendeld is, gaan we kijken naar de vraag waarin u waarschijnlijk het meest geïnteresseerd bent, hoe ontgrendel je het stuur van je Lincoln MKC? U bent waarschijnlijk thuis en wilt naar uw werk, dus het is tijd om het antwoord op uw problemen te ontdekken. Er zijn 3 oplossingen om het stuur van uw auto te ontgrendelen:

 • Diefstalbeveiliging van uw Lincoln MKC uitschakelen ?:

  Dit is het gemakkelijkste proces en zal absoluut de oplossing voor uw problemen zijn. Om dit te bereiken, hoeft u alleen maar de sleutel in de contactcilinder van uw auto te steken en vervolgens te proberen deze te draaien, deze zou dan normaal moeten worden geblokkeerd (aarzel niet om ons rapport te lezen dat het probleem van een geblokkeerde sleutel op een Lincoln oplost MKC), om het stuur van uw Lincoln MKC te ontgrendelen, moet u het in de tussentijd laten draaien terwijl u de sleutel in de Neiman probeert om te draaien. Het stuur moet vergrendeld zijn, maar op zijn minst moet je een beetje speling hebben waardoor je deze microrotatie kunt doen en als gevolg daarvan Los uw stuurwiel vergrendelde problemen op uw Lincoln MKC op.

  .

 • Schroef de loop van uw Lincoln MKC los:

  Het tweede alternatief is dat als u het vergrendelde stuur van uw Lincoln MKC niet met de klassieke techniek hebt kunnen genezen, u mogelijk met een ander probleem wordt geconfronteerd en dat het niet uw stuurwielvergrendeling is die de schuld krijgt. Het kan zijn dat uw cilinder na verloop van tijd is vastgelopen. Om het te ontgrendelen, moet je een spray gebruiken, zoals de WD40 en de binnenkant van de loop spuiten, een paar minuten laten werken voordat je probeert je stuur opnieuw te ontgrendelen. Houd er rekening mee dat als het werkt, u moet nadenken over het kopen en verwisselen van de loop van uw auto, omdat het uiteindelijk weer zal gebeuren.

 • Vervang de slotcilinder van uw Lincoln MKC:

  Om af te sluiten, laatste mogelijkheid, als je ondanks het proberen om je cilinder te deblokkeren niets te doen hebt, is je stuur nog steeds vergrendeld omdat je sleutel niet wil draaien, je moet gewoon vervang de contactschakelaar van uw Lincoln MKC. Deze operatie is niet erg moeilijk als je wat basiskennis hebt in mechanica. U hoeft er alleen voor te zorgen dat u een model koopt dat compatibel is met uw Lincoln MKC. Ga in elk ander geval naar uw reparatiewerkplaats, die deze bewerking voor u kan uitvoeren.

Kijk voor meer tips over de Lincoln MKC in de categorie Lincoln MKC.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector