Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Stuurwiel vergrendeld op mijn Lincoln MKS, wat kan ik doen?

Vandaag gaan we ons concentreren op een probleem dat voor de meesten van jullie misschien oppervlakkig klinkt, maar dat veel nieuwe autobezitters is overkomen! In feite gaan we het hebben over de onderwerp van een stuurwiel vergrendeld op mijn Lincoln MKS, en hoe ermee om te gaan als u zich in deze situatie bevindt? Het lijkt misschien logisch, maar als je de auto’s niet in detail kent, kan het storend zijn om geconfronteerd te worden met het stuur van je geblokkeerde Lincoln MKS. In dit bericht zullen we eerst proberen te beschrijven waarom het stuur van uw auto is geblokkeerd en ten tweede hoe u het stuur van uw Lincoln MKS kunt ontgrendelen.

Waarom is het stuur van mijn Lincoln MKS vergrendeld?

Dus laten we onze artikelinhoud beginnen met de oorsprong van de problemen waarmee u wordt geconfronteerd. Geconfronteerd worden met een stuur vast aan uw Lincoln MKS suggereert niet dat de neiman van uw auto vastzit of kapot is, en het suggereert ook niet altijd dat u uw autosleutel of cilinder moet repareren. Gelukkig voor jou is het maar een veiligheidscomponent. Echter, als niemand u heeft uitgelegd hoe dit auto anti-diefstal systeem werkt, je kunt het niet verzinnen. Het doel van dit systeem is om vergrendel het stuur en als gevolg daarvan het stuur van uw Lincoln MKS, dus een mogelijke dief, ongeacht of hij in staat is om uw auto aan te zetten, zal zijn richting niet kunnen veranderen en dientengevolge vrij kunnen rijden met uw Lincoln MKS. Dit systeem werkt in feite, als u eenmaal de sleutel uit de cilinder van uw auto hebt gehaald en het stuur beweegt, wordt het vergrendeld dankzij een tong die tussen de tandwielen van uw stuurkolom wordt geïmplanteerd. Dit eenvoudige auto-antidiefstalsysteem helpt een groot aantal autodiefstallen te voorkomen. Vergeet niet om het elke keer dat u uit uw auto stapt te activeren.

Weiterlesen:
Hoe de nummerplaatlamp Lincoln MKS vervangen?

Hoe ontgrendel ik het stuur van mijn Lincoln MKS?

Nu we hebben geleerd waarom uw stuur vergrendeld is, gaan we kijken naar het gedeelte waar u waarschijnlijk het meest enthousiast over bent, hoe ontgrendel je het stuur van je Lincoln MKS? U bent waarschijnlijk thuis en wilt gaan werken, dus het is tijd om de oplossing voor uw problemen te zoeken. Er zijn 3 technieken om het stuur van uw auto te ontgrendelen:

 • Diefstalbeveiliging van uw Lincoln MKS uitschakelen ?:

  Dit is de eenvoudigste procedure en zal absoluut de oplossing zijn voor uw problemen. Om dit te bereiken, hoeft u alleen maar de sleutel in de ontstekingscilinder van uw auto te steken en vervolgens te proberen hem te draaien, hij zou dan normaal gesproken geblokkeerd moeten zijn (aarzel niet om onze inhoudspagina te raadplegen die het probleem van een geblokkeerde sleutel oplost aLincoln MKS), om het stuur van uw Lincoln MKS te ontgrendelen, moet u het laten draaien terwijl u probeert de sleutel in de Neiman om te draaien. Het stuur moet vergrendeld zijn, maar je moet in ieder geval in één richting een beetje speling hebben waardoor je deze microrotatie kunt doen en als gevolg daarvan repareer uw stuurwiel vergrendelde problemen op uw Lincoln MKS.

  .

 • Schroef de loop van uw Lincoln MKS los:

  Het tweede scenario is dat als u niet in staat bent geweest om het vergrendelde stuur van uw Lincoln MKS met de gebruikelijke techniek te besturen, u voor een ander probleem kunt komen te staan ​​en dat niet uw stuurvergrendelingssysteem de schuld heeft. Het kan zijn dat uw cilinder na verloop van tijd is vastgelopen. Om het te ontgrendelen, moet je een spray gebruiken, zoals de WD40 en de binnenkant van de loop spuiten, laat het een tijdje werken voordat je probeert je stuur weer te ontgrendelen. Houd er rekening mee dat als het werkt, u rekening moet houden met het kopen en vervangen van de loop van uw auto, want vroeg of laat zal het opnieuw gebeuren.

 • Vervang de slotcilinder van uw Lincoln MKS:

  Eindelijk, laatste mogelijkheid, als er ondanks het proberen om je cilinder te deblokkeren niets te doen is, je stuurwiel vergrendeld blijft omdat je sleutel niet wil draaien, moet je gewoon verwissel de contactschakelaar van uw Lincoln MKS. Deze operatie is niet erg problematisch als je wat basiskennis hebt in mechanica. U hoeft alleen maar op uw hoede te zijn om een ​​model te kopen dat bij uw Lincoln MKS past. Ga anders naar uw monteur die deze bewerking voor u kan uitvoeren.

Als je meer handleidingen over de Lincoln MKS nodig hebt, ga dan naar onze categorie Lincoln MKS.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector