Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Stuurwiel vergrendeld op mijn Lincoln MKX, wat kan ik doen?

Op deze pagina gaan we aandacht besteden aan een probleem dat voor velen van jullie misschien oppervlakkig lijkt, maar dat veel nieuwe automobilisten is overkomen! In feite gaan we het hebben over de onderwerp van een stuurwiel vergrendeld op mijn Lincoln MKX, en hoe door te gaan als u zich in deze situatie bevindt? Het lijkt misschien voor de hand liggend, maar als u de auto’s niet goed kent, kan het vervelend zijn om geconfronteerd te worden met het stuur van uw geblokkeerde Lincoln MKX. In dit artikel zullen we eerst proberen aan te tonen waarom het stuur van uw auto is geblokkeerd en ten tweede hoe u het stuur van uw Lincoln MKX kunt ontgrendelen.

Waarom is het stuur van mijn Lincoln MKX vergrendeld?

Dus laten we onze artikelinhoud beginnen met de bron van de problemen waarvoor u zich bevindt. Geconfronteerd worden met een stuur dat vastzit op uw Lincoln MKX betekent niet dat de neiman van uw auto vastzit of kapot is, en het betekent ook niet noodzakelijk dat u uw autosleutel of cilinder moet repareren. Gelukkig voor jou is het maar een veiligheidscomponent. Echter, als niemand u heeft onthuld hoe dit auto anti-diefstal systeem werkt, je kunt het niet verzinnen. Het doel van deze apparatuur is om vergrendel het stuur en als gevolg daarvan het stuur van uw Lincoln MKX, dus een mogelijke dief, ongeacht of hij erin slaagt uw auto aan te zetten, zal niet van richting kunnen veranderen en als gevolg daarvan vrij kunnen rijden met uw Lincoln MKX. Deze unit werkt eenvoudig, als je eenmaal de sleutel uit de cilinder van je auto hebt gehaald en je het stuur beweegt, zal hij vergrendelen dankzij een lip die tussen de tandwielen van je stuurkolom wordt gestoken. Dit eenvoudige antidiefstalsysteem voor auto’s helpt een aanzienlijk aantal autodiefstallen te voorkomen, vergeet niet om het elke keer dat u uit uw auto stapt te activeren.

Weiterlesen:
Hoe verander ik het parkeerlicht van mijn Lincoln MKX?

Hoe ontgrendel ik het stuur van mijn Lincoln MKX?

Nu we hebben ontdekt waarom je stuur vergrendeld is, gaan we kijken naar het onderdeel waar je vrijwel zeker het meest nieuwsgierig naar bent, hoe ontgrendel je het stuur van je Lincoln MKX? U bent vrijwel zeker thuis en wilt gaan werken, dus het is tijd om het antwoord op uw probleem te ontdekken. Er zijn 3 technieken om het stuur van uw auto te ontgrendelen:

 • Diefstalbeveiliging van uw Lincoln MKX uitschakelen ?:

  Dit is het eenvoudigste proces en zal ongetwijfeld de optie zijn voor uw problemen. Om dit te bereiken, hoeft u alleen maar de sleutel in de contactcilinder van uw auto te steken en vervolgens te proberen deze te draaien, deze zou dan normaal moeten worden geblokkeerd (aarzel niet om ons rapport te lezen over het probleem van een geblokkeerde sleutel op een Lincoln MKX), om het stuur van uw Lincoln MKX te ontgrendelen, moet u het laten draaien terwijl u de sleutel in de Neiman probeert te draaien. Het stuur moet vergrendeld zijn, maar op zijn minst moet je een beetje speling hebben waardoor je deze microrotatie kunt doen en daarom los uw stuurwiel vergrendelde problemen op uw Lincoln MKX op.

  .

 • Schroef de loop van uw Lincoln MKX los:

  Het tweede scenario is dat als je het vergrendelde stuur van je Lincoln MKX niet met de klassieke methodologie hebt kunnen overwinnen, je misschien voor een ander probleem staat en het niet je stuurwielvergrendeling is die de schuld krijgt. Het kan zijn dat uw cilinder na verloop van tijd is blijven hangen. Om het te ontgrendelen, moet je een spray toepassen, zoals de WD40 en de binnenkant van de loop spuiten, even laten werken voordat je probeert je stuur opnieuw te ontgrendelen. Houd er rekening mee dat als het werkt, u moet nadenken over het kopen en vervangen van de loop van uw auto, want vroeg of laat zal het opnieuw gebeuren.

 • Vervang de slotcilinder van uw Lincoln MKX:

  Eindelijk, laatste mogelijkheid, als je, hoewel je hebt geprobeerd je cilinder te deblokkeren, niets te doen hebt, je stuurwiel vergrendeld blijft omdat je sleutel niet wil draaien, moet je gewoon verwissel de contactschakelaar van uw Lincoln MKX. Deze operatie is niet erg moeilijk als je enkele fundamentele principes in mechanica hebt. U hoeft alleen maar op uw hoede te zijn om een ​​model te kopen dat bij uw Lincoln MKX past. Ga anders naar uw reparatiewerkplaats die deze bewerking voor u kan uitvoeren.

Voor meer tips over de Lincoln MKX, neem een ​​kijkje in de categorie Lincoln MKX.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector