Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Stuurwiel vergrendeld op mijn Lincoln MKZ, wat kan ik doen?

In dit artikel gaan we een probleem onderzoeken dat voor velen van jullie misschien oppervlakkig lijkt, maar dat is gebeurd met veel nieuwe stuurprogramma’s! In feite gaan we het hebben over de onderwerp van een stuurwiel vergrendeld op mijn Lincoln MKZ, en hoe verder te gaan als u zich in deze situatie bevindt? Het lijkt misschien logisch, maar als u de auto’s niet in detail kent, kan het verontrustend zijn dat u voor het stuur van uw geblokkeerde Lincoln MKZ staat. Op deze pagina zullen we eerst proberen uit te leggen waarom het stuur van uw auto geblokkeerd is en bovendien hoe u het stuur van uw Lincoln MKZ kunt ontgrendelen.

Waarom is het stuur van mijn Lincoln MKZ vergrendeld?

Dus laten we onze inhoud beginnen met de bron van de problemen waar u voor staat. Geconfronteerd worden met een stuur dat vastzit op uw Lincoln MKZ betekent niet dat de neiman van uw auto vastzit of kapot is, en het betekent ook niet noodzakelijk dat u uw autosleutel of cilinder moet repareren. Gelukkig voor jou is het gewoon een Veiligheids optie. Toch, als niemand je heeft onthuld hoe dit auto anti-diefstal systeem functies, je kunt het niet verzinnen. Het doel van dit apparaat is om vergrendel het stuur en als gevolg daarvan het stuur van uw Lincoln MKZ, dus een mogelijke dief, of hij nu wel of niet in staat is om uw auto aan te zetten, zal zijn richting niet kunnen veranderen en als gevolg daarvan vrij kunnen rijden met uw Lincoln MKZ. Dit apparaat werkt eenvoudig: als u de sleutel uit de cilinder van uw auto haalt en het stuur beweegt, wordt het vergrendeld dankzij een tong die tussen de tandwielen van uw stuurkolom wordt geïmplanteerd. Dit eenvoudige antidiefstalsysteem voor auto’s voorkomt een groot aantal autodiefstallen, zorg ervoor dat u het elke keer activeert als u uit uw auto stapt.

Weiterlesen:
Bandensensor Lincoln MKZ resetten?

Hoe ontgrendel ik het stuur van mijn Lincoln MKZ?

Nu we hebben ontdekt waarom uw stuur vergrendeld is, gaan we kijken naar de vraag waar u waarschijnlijk het meest enthousiast over bent, hoe ontgrendel je het stuur van je Lincoln MKZ? U bent waarschijnlijk thuis en wilt gaan werken, dus het is tijd om het antwoord op uw problemen te vinden. Er zijn 3 technieken om het stuur van uw auto te ontgrendelen:

 • Diefstalbeveiliging van uw Lincoln MKZ deactiveren ?:

  Dit is de minst moeilijke benadering en zal zeker de oplossing zijn voor uw problemen. Om dit voor elkaar te krijgen, hoeft u alleen maar de sleutel in de contactcilinder van uw auto te steken en vervolgens te proberen deze te draaien, deze zou dan normaal moeten worden geblokkeerd (raadpleeg niet de inhoud van ons artikel over het probleem van een geblokkeerde sleutel op een Lincoln MKZ), om het stuur van uw Lincoln MKZ te ontgrendelen, moet u het laten draaien terwijl u de sleutel in de Neiman probeert te draaien. Het stuur moet vergrendeld zijn, maar in ieder geval in één richting moet je een beetje speling hebben waardoor je deze microrotatie kunt doen en daarom los uw stuurwiel vergrendelde problemen op uw Lincoln MKZ op.

  .

 • Schroef de loop van uw Lincoln MKZ los:

  De tweede mogelijkheid is dat als u het vergrendelde stuur van uw Lincoln MKZ niet met de traditionele methodologie hebt kunnen bedienen, u mogelijk voor een ander probleem staat en niet uw stuurwielvergrendeling verantwoordelijk is. Het kan zijn dat uw cilinder na verloop van tijd is vastgelopen. Om het te ontgrendelen, moet je een spray gebruiken, zoals de WD40 en de binnenkant van de loop spuiten, een paar minuten laten werken voordat je probeert je stuur opnieuw te ontgrendelen. Je moet weten dat als het werkt, je rekening moet houden met het kopen en verwisselen van de loop van je auto, want uiteindelijk zal het weer gebeuren.

 • Vervang de slotcilinder van uw Lincoln MKZ:

  Om af te sluiten, laatste kans, als je ondanks het proberen om je cilinder te deblokkeren niets te doen hebt, je stuur is vergrendeld omdat je sleutel niet wil draaien, moet je gewoon verwissel de contactschakelaar van uw Lincoln MKZ. Deze procedure is niet erg moeilijk als je enkele fundamentele principes in de mechanica hebt. U hoeft alleen maar voorzichtig te zijn met het kopen van een model dat geschikt is voor uw Lincoln MKZ. Ga in elk ander geval naar uw autotechnicus, die deze procedure voor u kan uitvoeren.

Kijk voor meer tips over de Lincoln MKZ in de categorie Lincoln MKZ.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector