Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Stuurwiel vergrendeld op mijn Lincoln Navigator, wat kan ik doen?

Vandaag gaan we een probleem onderzoeken dat voor velen van jullie misschien onbelangrijk lijkt, maar dat is gebeurd met veel nieuwe automobilisten! We gaan inderdaad verwijzen naar de onderwerp van een stuurwiel vergrendeld op mijn Lincoln Navigator, en hoe verder te gaan als u in dit scenario terechtkomt? Het lijkt misschien logisch, maar als u de auto’s niet in detail kent, kan het storend zijn dat u naar het stuur van uw geblokkeerde Lincoln Navigator kijkt. Op deze pagina zullen we u eerst proberen te leren waarom het stuur van uw auto geblokkeerd is, en daarnaast hoe u het stuur van uw Lincoln Navigator kunt ontgrendelen.

Waarom is het stuur van mijn Lincoln Navigator vergrendeld?

Dus laten we onze inhoud beginnen met de bron van het probleem waarmee u wordt geconfronteerd. Geconfronteerd worden met een stuur vast aan uw Lincoln Navigator suggereert niet dat de neiman van uw auto vastzit of kapot is, en het betekent ook niet noodzakelijk dat u uw autosleutel of cilinder moet repareren. Gelukkig voor jou is het maar een veiligheidselement. Echter, als niemand u heeft uitgelegd hoe dit auto anti-diefstal systeem opereert, je kunt het niet verzinnen. De rol van dit systeem is om vergrendel het stuur en als resultaat het stuur van uw Lincoln Navigator, dus een mogelijke dief, zelfs als hij erin slaagt om uw auto te starten, zal zijn richting niet kunnen veranderen en als gevolg daarvan vrij kunnen rijden met uw Lincoln Navigator. Deze eenheid werkt vrij eenvoudig, als u eenmaal de sleutel uit de cilinder van uw auto hebt gehaald en het stuur beweegt, wordt deze vergrendeld dankzij een tong die tussen de tandwielen van uw stuurkolom wordt ingebracht. Dit eenvoudige antidiefstalsysteem voor auto’s helpt een groot aantal autodiefstallen te voorkomen. Vergeet niet om het elke keer dat u uit uw auto stapt te activeren.

Weiterlesen:
Hoe Start Stop op Lincoln Navigator uit te schakelen

Hoe ontgrendel ik het stuur van mijn Lincoln Navigator?

Nu we hebben ontdekt waarom uw stuur vergrendeld is, gaan we kijken naar het gedeelte waar u waarschijnlijk het meest nieuwsgierig naar bent, hoe ontgrendel je het stuur van je Lincoln Navigator? U bent waarschijnlijk thuis en wilt naar uw werk, dus het is tijd om de oplossing voor uw probleem te ontdekken. Er zijn 3 methoden om het stuur van uw auto te ontgrendelen:

 • Het antidiefstalsysteem van uw Lincoln Navigator uitschakelen ?:

  Dit is het gemakkelijkste proces en zal zeker de oplossing zijn voor uw probleem. Om dit te bereiken, hoeft u alleen maar de sleutel in de ontstekingscilinder van uw auto te steken en hem vervolgens te draaien, hij zou dan normaal gesproken geblokkeerd moeten zijn (aarzel niet om onze inhoudspagina te raadplegen die het probleem van een geblokkeerde sleutel oplost aLincoln Navigator), om het stuur van uw Lincoln Navigator te ontgrendelen, moet u het tegelijkertijd laten draaien terwijl u probeert de sleutel in de Neiman om te draaien. Het stuur moet vergrendeld zijn, maar je moet in ieder geval een beetje speling hebben waardoor je deze microrotatie kunt doen en als resultaat Los uw stuurwiel vergrendeld probleem op uw Lincoln Navigator op.

  .

 • Schroef de loop van uw Lincoln Navigator los:

  Het tweede scenario is dat als u het vergrendelde stuur van uw Lincoln Navigator niet met de gebruikelijke strategie hebt kunnen overwinnen, u voor een ander probleem kunt komen te staan ​​en niet uw stuurwielvergrendelingseenheid verantwoordelijk is. Het kan zijn dat uw cilinder na verloop van tijd is vastgelopen. Om het te ontgrendelen, moet je een spray gebruiken, zoals de WD40 en de binnenkant van de loop spuiten, laat hem een ​​tijdje werken voordat je probeert je stuur weer te ontgrendelen. Onthoud dat als het werkt, u moet nadenken over het kopen en vervangen van de loop van uw auto, want uiteindelijk zal het weer gebeuren.

 • Vervang de slotcilinder van uw Lincoln Navigator:

  Eindelijk, laatste kans, als je ondanks het proberen om je cilinder te deblokkeren niets te doen hebt, je stuur nog steeds vergrendeld is omdat je sleutel niet wil draaien, moet je gewoon vervang de contactschakelaar van uw Lincoln Navigator. Dit proces is niet erg complex als je wat basiskennis hebt in mechanica. U hoeft alleen maar op uw hoede te zijn om een ​​model te kopen dat geschikt is voor uw Lincoln Navigator. Ga in elk ander geval naar uw monteur die dit proces voor u kan doen.

Als je meer tutorials over de Lincoln Navigator nodig hebt, ga dan naar onze Lincoln Navigator-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector