Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Vastzittende kofferbak op Land Rover Evoque, wat kan ik doen?

Ondanks het feit dat voertuigen de neiging hebben om een ​​stuk compacter te worden, geniet men graag van een groot volume aan transport op de meeste moderne auto’s. Of u nu op pauze gaat, boodschappen doet of verhuist, de kofferbak van uw Land Rover Evoque is een grote en zeer praktische ruimte. Zo, wat te doen als de kofferbak van uw Land Rover Evoque vastzit? Dit is precies wat we in dit artikel zullen proberen te beantwoorden. We zullen ons voornamelijk concentreren op het sluiten van een geblokkeerde kluis, maar deze inhoud kan nuttig zijn als u uw kofferbak niet meer kunt sluiten. In een eerste stap zullen we proberen de motieven van een vastzittende kofferbak te vinden, en in een tweede stap, hoe je de vastzittende kofferbak van een Land Rover Evoque kunt openen.

Achterklepslot Land Rover Evoque zit vast, waarom?

Dus laten we ons artikel beginnen met de bronnen van een Land Rover Evoque kofferbak die vast komen te zitten . Ze kunnen meerdere zijn, maar in de meeste gevallen zullen het dezelfde problemen zijn.

Land Rover Evoque kofferbakslot aansluitdraden doorgesneden

Eerste verklaring voor een kofferbak vastgelopen op Land Rover Evoque. Het is mogelijk dat de draden of kabelboom van uw kofferbakslot door geweld of door schokken zijn doorgesneden. Dit probleem zorgt ervoor dat de ontgrendelingshendel aan de buitenkant van de kofferbak niet reageert en kan net zo goed problemen veroorzaken met uw achterlichten, die mogelijk aan dezelfde kabelboom zijn gekoppeld. Als u deze twee problemen heeft en uw lampen zijn niet doorgebrand (raadpleeg onze inhoud over het vervangen van de lampen van de achterlichten op Land Rover Evoque als u niet weet hoe u hun toestand moet controleren), dan is de kans groot dat de achterklep van uw Land Rover Evoque is geblokkeerd vanwege een elektrisch probleem.

Land Rover Evoque kofferbak kapot slot

De tweede mogelijkheid van een geblokkeerde stam is dat het zo is het slot van de kofferbak van uw Land Rover Evoque, dat is de oorzaak van uw probleem . In werkelijkheid is het na een tijdje mogelijk dat het geblokkeerd raakt of dat interne mechanismen breken. In dat geval activeert de werking van de romphandgreep het systeem niet meer. Mogelijk merkt u nog steeds het activeringsgeluid, maar niet de draaiende mechanismen.

Weiterlesen:
Waar is de autoradiozekering op de Land Rover Evoque?

Er zit iets vast in het slot van mijn Land Rover Evoque-kofferbak

Eindelijk een laatste mogelijkheid, ondanks het feit dat de oorzaak van het probleem in de meeste gevallen al vaststaat. Het kan zijn dat er iets (een tas bijvoorbeeld, een jas, bladeren…) in het slot van uw kofferbak zit en dat dit vreemde lichaam het in gesloten positie houdt.

Hoe een vastzittende kofferbak van de Land Rover Evoque openen?

Nu we de verschillende oorzaken voor a kofferbak vast op Land Rover Evoque , zullen we ons concentreren op de oplossingen om een ​​geblokkeerd te openen kofferbak.

Een vastzittende kofferbak openen Land Rover Evoque met het binnenslot

.

Bij de eerste gelegenheid is de kofferbakvergrendeling van uw Land Rover Evoque volledig geblokkeerd, is de externe hendel kapot of heeft u een elektrisch probleem. In zo’n geval wordt u een remedie aangeboden, ga door het interieur van het voertuig gebruik de interne kofferbak . Inderdaad, niet iedereen is zich ervan bewust, maar er is een intern mechanisme in de kofferbak waarmee je het van binnenuit kunt openen, je moet een gat identificeren (soms verborgen aan de achterkant van een plastic hoes) in het midden van uw achterklep waarin u een schroevendraaier kunt plaatsen en op de zijkanten kunt drukken om het kofferslot van uw Land Rover Evoque te ontgrendelen .

Open kofferbak vastgelopen Land Rover Evoque met een smeermiddelspray

Tweede remedie. Het is mogelijk dat na verloop van tijd stof, de kofferbak van uw Land Rover Evoque is mogelijk vastgelopen , om er vanaf uw auto vanaf te komen, gebruikt u een ontvetter om het slot van uw Land Rover Evoque schoon te maken en te smeren. Deze remedie kan u de mogelijkheid bieden om uw vergrendelde stam opnieuw te gebruiken.

Weiterlesen:
Hoe zet ik de airconditioning aan op een Land Rover Evoque?

Open de geblokkeerde Land Rover Evoque achterklep en probeer het vreemde voorwerp te verwijderen

Ten slotte, laatste mogelijkheid, is het mogelijk dat de kofferbak van uw Land Rover Evoque wordt geblokkeerd als gevolg van een vreemd voorwerp dat in het slot is gekomen. In zo’n geval zijn er weinig oplossingen. Het is aan jou om zoveel mogelijk plastic hoezen van de binnenkant van je auto te verwijderen om een ​​zo open mogelijke toegang tot het slot te krijgen en zoveel mogelijk vreemde voorwerpen uit de kofferbak te verwijderen met een tang. als jij kunnen de vergrendelde kofferbak van uw Land Rover Evoque niet openen , raden we u aan om naar uw technicus te gaan die de tools en meer geavanceerde kennis zal hebben ontgrendel de kofferbak van uw auto .

Als u nog vragen heeft over de Land Rover Evoque, aarzel dan niet om onze Land Rover Evoque-categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector