Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Vastzittende kofferbak op Land Rover Range Rover Sport, wat kan ik doen?

Ondanks het feit dat voertuigen de neiging hebben om steeds compacter te worden, geniet men graag van een belangrijk volume aan transport op de meeste moderne auto’s. Of u nu op vakantie gaat, boodschappen doet of verhuist, de kofferbak van uw Land Rover Range Rover Sport is een grote en zeer belangrijke ruimte. Zo, wat te doen als de kofferbak van uw Land Rover Range Rover Sport vastzit? Dit is precies wat we in dit artikel zullen proberen te beantwoorden. We zullen ons voornamelijk concentreren op het sluiten van een geblokkeerde kluis, maar u kunt dit artikel nuttig vinden als u uw kofferbak niet meer kunt sluiten. In een eerste stap zullen we proberen de motieven van een vastzittende kofferbak te vinden, en in een tweede stap, hoe je de vastzittende kofferbak van een Land Rover Range Rover Sport kunt openen.

Achterklepslot Land Rover Range Rover Sport zit vast, waarom?

Dus laten we onze inhoud beginnen de wortels van een Land Rover Range Rover Sport kofferbak die vast komt te zitten . Ze kunnen meerdere zijn, maar in de meeste gevallen zullen het dezelfde problemen zijn.

Land Rover Range Rover Sport verbindingsdraden kofferbakvergrendeling doorgesneden

Eerste verklaring voor een kofferbak geplakt op Land Rover Range Rover Sport. Het is mogelijk dat de draden of kabelboom van uw kofferbakslot door geweld of schokken zijn doorgesneden. Dit probleem zorgt ervoor dat de ontgrendelingshendel aan de buitenkant van de kofferbak niet reageert en kan net zo goed problemen veroorzaken met uw achterlichten, die mogelijk op dezelfde kabelboom zijn aangesloten. Als u deze twee problemen heeft en uw lampen zijn niet doorgebrand (raadpleeg ons artikel over het vervangen van de lampen van de achterlichten op Land Rover Range Rover Sport als u niet weet hoe u hun staat kunt controleren), dan is er een goede kans dat de achterklep van uw Land Rover Range Rover Sport verstopt is door een elektrisch probleem.

Land Rover Range Rover Sport kofferbak beschadigd slot

De tweede mogelijkheid van een geblokkeerde stam is dat het zo is het slot van de kofferbak van uw Land Rover Range Rover Sport dat is de oorzaak van uw probleem . In werkelijkheid is het mogelijk dat de tijd verstrijkt of dat interne mechanismen breken. In dit geval activeert de werking van de romphandgreep het mechanisme niet meer. Mogelijk merkt u nog steeds het activeringsgeluid, maar niet de draaiende mechanismen.

Weiterlesen:
Waarom zit mijn brandstofklep vast op de Land Rover Range Rover Evoque?

Er zit iets vast in het slot van mijn Land Rover Range Rover Sport-kofferbak

Eindelijk een laatste mogelijkheid, ook al is de oorsprong van het probleem meestal al bekend. Het kan zijn dat er iets (een tas bijvoorbeeld, een jas, bladeren…) in het slot van uw kofferbak zit en dat dit vreemde lichaam het in gesloten positie houdt.

Hoe een vastzittende kofferbak te openen Land Rover Range Rover Sport?

Nu we de verschillende redenen voor een kofferbak vast op Land Rover Range Rover Sport , zullen we ons concentreren op de oplossingen om een ​​geblokkeerd te openen kofferbak.

Een vastzittende kofferbak openen Land Rover Range Rover Sport met het binnenslot

.

Bij de eerste gelegenheid is de kofferbakvergrendeling van uw Land Rover Range Rover Sport volledig geblokkeerd, is de externe handgreep beschadigd of heeft u een elektrisch probleem. In dit geval wordt u een oplossing aangeboden, ga door het interieur van het voertuig gebruik de interne kofferbak . Inderdaad, niet iedereen weet het, maar er is een intern mechanisme in de kofferbak waarmee je het van binnenuit kunt openen, je moet een gat lokaliseren (soms verborgen achter een plastic deksel) in het midden van uw achterklep waarin u een schroevendraaier kunt steken en op de zijkanten kunt drukken om het kofferslot van uw Land Rover Range Rover Sport te ontgrendelen .

Open kofferbak vastgelopen Land Rover Range Rover Sport met een smeermiddelspray

Tweede oplossing. Het is mogelijk dat na verloop van tijd stof, de kofferbak van uw Land Rover Range Rover Sport is mogelijk vastgelopen , om er vanaf uw auto vanaf te komen, gebruikt u een ontvetter om het slot van uw Land Rover Range Rover Sport schoon te maken en te smeren. Deze oplossing kan u de mogelijkheid bieden om uw vergrendelde kofferbak opnieuw te gebruiken.

Weiterlesen:
Hoe bouw je een 2-zits Land Rover Range Rover Evoque om in een 5-zits?

Open geblokkeerde achterklep Land Rover Range Rover Sport, probeer het vreemde voorwerp te verwijderen

Ten slotte, laatste mogelijkheid, is het mogelijk dat de kofferbak van uw Land Rover Range Rover Sport wordt geblokkeerd als gevolg van een vreemd voorwerp dat in het slot is gekomen. In dit geval zijn er weinig oplossingen. Het is aan jou om zoveel mogelijk plastic hoezen uit de binnenkant van je auto te halen om een ​​zo open mogelijke toegang tot het slot te hebben en zoveel mogelijk vreemde voorwerpen uit de kofferbak te verwijderen met een tang. als jij kunnen de vergrendelde kofferbak van uw Land Rover Range Rover Sport niet openen , raden we u aan om naar uw monteur te gaan, die de tools en meer geavanceerde kennis zal hebben ontgrendel de kofferbak van uw auto .

Mocht u nog vragen hebben over de Land Rover Range Rover Sport, aarzel dan niet om onze Land Rover Range Rover Sport categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector