Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Vastzittende kofferbak op Land Rover Range Rover, wat kan ik doen?

Ondanks het feit dat auto’s steeds compacter worden, geniet men met de meeste moderne auto’s graag van een groot volume aan transport. Of u nu op pauze gaat, boodschappen doet of verhuist, de kofferbak van uw Land Rover Range Rover is een grote en zeer nuttige ruimte. Zo, wat te doen als de kofferbak van uw Land Rover Range Rover vastzit? Dit is precies wat we vandaag zullen proberen te beantwoorden. We zullen ons specifiek concentreren op het sluiten van een geblokkeerde kluis, maar u kunt dit artikel wellicht handig vinden als u uw kofferbak niet meer kunt sluiten. In een eerste stap zullen we proberen de motieven van een vastzittende kofferbak te vinden, en in een tweede stap, hoe de vastzittende kofferbak van een Land Rover Range Rover te openen.

Achterklepslot Land Rover Range Rover vastgelopen, waarom?

Dus laten we ons artikel beginnen met de bronnen van een Land Rover Range Rover kofferbak die vast komen te zitten . Ze kunnen divers zijn, maar in de meeste gevallen gaat het om dezelfde problemen.

Land Rover Range Rover kofferbakvergrendeling verbindingsdraden doorgesneden

Eerste oorzaak voor een kofferbak vast op Land Rover Range Rover. Het is mogelijk dat de draden of kabelboom van uw kofferslot mogelijk door geweld of schokken zijn doorgesneden. Dit probleem zorgt ervoor dat de ontgrendelingshendel aan de buitenkant van de kofferbak niet reageert en kan mogelijk ook problemen veroorzaken met uw achterlichten, die mogelijk aan dezelfde kabelboom zijn gekoppeld. Als u deze twee problemen heeft en uw lampen zijn niet doorgebrand (raadpleeg ons artikel over het vervangen van de lampen van de achterlichten op Land Rover Range Rover als u niet weet hoe u hun staat kunt controleren), dan is de kans groot dat de achterklep van uw Land Rover Range Rover is geblokkeerd vanwege een elektrisch probleem.

Land Rover Range Rover kofferbak kapot slot

De tweede mogelijkheid van een geblokkeerde stam is dat het zo is het slot van de kofferbak van uw Land Rover Range Rover, dat is de oorzaak van uw probleem . In werkelijkheid is het op lange termijn mogelijk dat het mogelijk geblokkeerd raakt of dat interne mechanismen breken. In dit geval activeert de actie van de romphandgreep het systeem niet meer. Mogelijk hoort u nog steeds het activeringsgeluid, maar niet de draaiende mechanismen.

Weiterlesen:
Kofferbak vastgelopen op Land Rover Range Rover Evoque, wat kan ik doen?

Er zit iets vast in het slot van mijn Land Rover Range Rover-kofferbak

Tot slot nog een laatste mogelijkheid, ondanks het feit dat de bron van het probleem doorgaans al bekend is. Het kan zijn dat er iets (een tas bijvoorbeeld, een jas, bladeren…) in het slot van uw kofferbak zit en dat dit vreemde lichaam het in gesloten positie houdt.

Hoe een vastzittende kofferbak te openen Land Rover Range Rover?

Nu we de verschillende redenen voor een kofferbak vast op Land Rover Range Rover , zullen we ons concentreren op de mogelijkheden om een ​​geblokkeerd te openen kofferbak.

Het openen van een vastzittende kofferbak Land Rover Range Rover met het binnenslot

.

Bij de eerste gelegenheid is de kofferbakvergrendeling van uw Land Rover Range Rover volledig geblokkeerd, is de externe hendel kapot of heeft u een elektrisch probleem. In zo’n geval wordt u een oplossing aangeboden, ga door het interieur van het voertuig gebruik de interne kofferbak . In feite weet niet iedereen het, maar er is een intern mechanisme in de kofferbak waarmee je het van binnenuit kunt openen, je moet een gat identificeren (soms verborgen achter een plastic hoes) in het midden van uw achterklep waarin u een schroevendraaier kunt plaatsen en op de zijkanten kunt drukken om het kofferslot van uw Land Rover Range Rover te ontgrendelen .

Open kofferbak zat Land Rover Range Rover vast met een smeermiddelspray

Tweede remedie. Het is mogelijk dat na verloop van tijd stof, de kofferbak van uw Land Rover Range Rover is mogelijk vastgelopen , om er vanaf uw motorvoertuig vanaf te komen, gebruikt u een ontvetter om het slot van uw Land Rover Range Rover schoon te maken en te smeren. Deze remedie biedt u mogelijk de mogelijkheid om uw vergrendelde romp opnieuw te gebruiken.

Weiterlesen:
Hoe verwijder ik de wieldop van mijn Land Rover Range Rover Sport?

Open de geblokkeerde Land Rover Range Rover, probeer het vreemde voorwerp te verwijderen

Ten slotte, laatste mogelijkheid, is het mogelijk dat de kofferbak van uw Land Rover Range Rover wordt geblokkeerd vanwege een vreemd voorwerp dat in het slot is gekomen. In zo’n geval zijn er weinig oplossingen. Het is aan u om zoveel mogelijk plastic hoezen van de binnenkant van uw motorvoertuig te verwijderen om een ​​zo open mogelijke toegang tot het slot te krijgen en om zoveel mogelijk vreemde voorwerpen uit de kofferbak te verwijderen met een tang. als jij kunnen de vergrendelde kofferbak van uw Land Rover Range Rover niet openen , raden we u aan om naar uw autotechnicus te gaan, die de tools en meer geavanceerde kennis zal hebben ontgrendel de kofferbak van uw motorvoertuig .

Als u misschien nog vragen heeft over de Land Rover Range Rover, aarzel dan niet om onze Land Rover Range Rover categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector