Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Vastzittende kofferbak op Lincoln MKC, wat kan ik doen?

Hoewel auto’s de neiging hebben om een ​​stuk compacter te worden, geniet men met de meeste moderne auto’s graag van een aanzienlijk volume aan transport. Of u nu op vakantie gaat, boodschappen doet of verhuist, de kofferbak van uw Lincoln MKC is een grote en zeer praktische ruimte. Zo, wat te doen als de kofferbak van uw Lincoln MKC vastzit? Dit is precies wat we in dit artikel zullen proberen te beantwoorden. We zullen ons voornamelijk concentreren op het sluiten van een geblokkeerde kluis, maar het is mogelijk dat u deze inhoud nuttig vindt als u uw kofferbak niet meer kunt sluiten. In een eerste stap zullen we proberen de oorzaken van een vastzittende kofferbak te vinden, en in een tweede stap, hoe de vastzittende kofferbak van een Lincoln MKC te openen.

Achterklepslot Lincoln MKC vastgelopen, waarom?

Dus laten we onze artikelinhoud beginnen met de wortels van een Lincoln MKC-stam die vast komt te zitten . Ze kunnen divers zijn, maar in de meeste gevallen zullen dezelfde complicaties optreden.

Lincoln MKC kabelslot verbindingsdraden doorgesneden

Eerste verklaring voor een stam die vastzit op de Lincoln MKC. Het is mogelijk dat de draden of kabelboom van uw kofferbakvergrendeling mogelijk door kracht of door schokken zijn doorgesneden. Dit probleem zorgt ervoor dat de ontgrendelingshendel aan de buitenkant van de kofferbak niet reageert en kan mogelijk ook complicaties veroorzaken bij uw achterlichten, die mogelijk op dezelfde kabelboom zijn aangesloten. Als u deze twee complicaties heeft en uw lampen zijn niet doorgebrand (raadpleeg onze inhoud over het vervangen van de lampen van de achterlichten op de Lincoln MKC als u niet weet hoe u hun staat kunt controleren), dan is de kans groot dat de de achterklep van uw Lincoln MKC is geblokkeerd als gevolg van een elektrisch probleem.

Lincoln MKC kofferbak kapot slot

De tweede mogelijkheid van een geblokkeerde stam is dat het zo is het slot van de kofferbak van uw Lincoln MKC dat de oorzaak is van uw probleem . In werkelijkheid is het na een tijdje mogelijk dat het mogelijk geblokkeerd raakt of dat interne mechanismen breken. In dit geval activeert de actie van de romphandgreep het systeem niet meer. Mogelijk hoort u nog steeds het activeringsgeluid, maar niet de draaiende mechanismen.

Weiterlesen:
Hoe vervang ik het cabinefilter van mijn Lincoln MKS?

Er zit iets vast in het slot van mijn Lincoln MKC-kofferbak

Eindelijk een laatste mogelijkheid, ondanks het feit dat de oorzaak van het probleem in de meeste gevallen al bekend is. Het kan zijn dat er iets (een tas bijvoorbeeld, een jas, bladeren…) in het slot van uw kofferbak zit en dat dit vreemde lichaam het in gesloten positie houdt.

Hoe een vastzittende koffer Lincoln MKC openen?

Nu we de verschillende oorzaken voor a kofferbak vast op Lincoln MKC , zullen we ons concentreren op de mogelijkheden om een ​​geblokkeerd te openen kofferbak.

Een vastzittende kofferbak Lincoln MKC openen met het binnenslot

.

Bij de eerste gelegenheid is de kofferbakvergrendeling van uw Lincoln MKC volledig geblokkeerd, is de externe hendel mogelijk gebroken of heeft u een elektrisch probleem. In dit geval wordt u een remedie aangeboden, ga door het interieur van de auto gebruik de interne kofferbak . In feite weet niet iedereen het, maar er is een intern mechanisme in de kofferbak waarmee je het van binnenuit kunt openen, je moet een gat lokaliseren (soms verborgen aan de achterkant van een plastic deksel) in het midden van uw achterklep waarin u een schroevendraaier kunt plaatsen en op de zijkanten kunt drukken om het kofferslot van uw Lincoln MKC te ontgrendelen .

Open kofferbak vastgelopen Lincoln MKC met een smeermiddelspray

Tweede remedie. Het is mogelijk dat na verloop van tijd stof, de kofferbak van uw Lincoln MKC is mogelijk vastgelopen , om er vanaf uw auto vanaf te komen, gebruikt u een ontvetter om het slot van uw Lincoln MKC schoon te maken en te smeren. Deze remedie biedt u mogelijk de mogelijkheid om uw vergrendelde romp opnieuw te gebruiken.

Weiterlesen:
Waar vind ik de hoornzekering op Lincoln MKC?

Open de geblokkeerde Lincoln MKC-achterklep en probeer het vreemde voorwerp te verwijderen

Ten slotte, laatste mogelijkheid, is het mogelijk dat de kofferbak van uw Lincoln MKC wordt geblokkeerd als gevolg van een vreemd voorwerp dat in het slot is gekomen. In dit geval zijn er weinig oplossingen. Het is aan jou om zoveel mogelijk plastic hoezen van de binnenkant van je auto te verwijderen om een ​​zo open mogelijke toegang tot het slot te krijgen en zoveel mogelijk vreemde voorwerpen uit de kofferbak te verwijderen met een tang. als jij kunnen de vergrendelde kofferbak van uw Lincoln MKC niet openen , raden we u aan om naar uw technicus te gaan die de tools en meer geavanceerde kennis zal hebben ontgrendel de kofferbak van uw auto .

Als je meer tutorials over de Lincoln MKC nodig hebt, ga dan naar onze Lincoln MKC-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector