Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Vastzittende kofferbak op Lincoln MKS, wat kan ik doen?

Hoewel voertuigen de neiging hebben om steeds compacter te worden, geniet men graag van een groot volume aan transport op de meest recente voertuigen. Gaat u op vakantie, winkelen of verhuizen, de kofferbak van uw Lincoln MKS is een grote en zeer nuttige ruimte. Zo, wat te doen als de kofferbak van uw Lincoln MKS vastzit? Dit is precies wat we in dit artikel zullen proberen te beantwoorden. We zullen ons voornamelijk concentreren op het sluiten van een geblokkeerde kluis, maar u vindt deze inhoudspagina misschien handig als u uw kofferbak niet meer kunt sluiten. In een eerste stap zullen we proberen de oorzaken van een vastzittende kofferbak te vinden, en in een tweede stap, hoe de vastzittende kofferbak van een Lincoln MKS te openen.

Achterklepslot Lincoln MKS zit vast, waarom?

Dus laten we onze inhoud beginnen met de bronnen van een Lincoln MKS-stam die vast komen te zitten . Ze kunnen divers zijn, hoewel het in veel gevallen om dezelfde complicaties gaat.

Lincoln MKS kabelslot verbindingsdraden doorgesneden

Eerste reden voor een kofferbak die vastzit aan de Lincoln MKS. Het is mogelijk dat de draden of kabelboom van uw kofferbakvergrendeling door kracht of schokken zijn doorgesneden. Dit probleem zorgt ervoor dat de ontgrendelingshendel aan de buitenkant van de kofferbak niet reageert en kan net zo goed complicaties met uw achterlichten veroorzaken, die kunnen worden veroorzaakt door een vergelijkbare kabelboom. Als u deze twee complicaties heeft en uw lampen zijn niet doorgebrand (raadpleeg onze inhoudspagina over het vervangen van de lampen van de achterlichten op Lincoln MKS als u niet weet hoe u hun toestand moet controleren), dan is de kans groot dat de achterklep van uw Lincoln MKS is geblokkeerd als gevolg van een elektrisch probleem.

Lincoln MKS kofferbak kapot slot

De tweede mogelijkheid van een geblokkeerde stam is dat het zo is het slot van de kofferbak van uw Lincoln MKS, dat is de oorzaak van uw probleem . Het is zelfs mogelijk dat het na verloop van tijd geblokkeerd raakt of dat interne mechanismen breken. In zo’n geval activeert de werking van de romphandgreep het systeem niet meer. U hoort mogelijk nog steeds het activeringsgeluid, maar niet de draaiende mechanismen.

Weiterlesen:
Hoeveel kilometer op laag brandstofverbruik met mijn Lincoln MKS?

Er zit iets vast in het slot van mijn Lincoln MKS-kofferbak

Eindelijk een laatste mogelijkheid, ook al is de oorzaak van het probleem meestal al bekend. Het kan zijn dat er iets (een tas bijvoorbeeld, een jas, bladeren…) in het slot van uw kofferbak zit en dat dit vreemde lichaam het in gesloten positie houdt.

Hoe een vastzittende kofferbak Lincoln MKS openen?

Nu we de verschillende factoren voor a kofferbak vast op Lincoln MKS , zullen we ons concentreren op de oplossingen om een ​​geblokkeerd te openen kofferbak.

Het openen van een vastzittende stam Lincoln MKS met het binnenslot

.

Eerste mogelijkheid, het kofferbakslot van uw Lincoln MKS is volledig geblokkeerd, de externe handgreep is mogelijk gebroken of u heeft mogelijk een elektrisch probleem. In zo’n geval wordt u een oplossing aangeboden, ga door het interieur van het voertuig gebruik de interne kofferbak . In feite weet niet iedereen het, maar er is een intern mechanisme in de kofferbak waarmee je het van binnenuit kunt openen, je moet een gat lokaliseren (soms verborgen aan de achterkant van een plastic hoes) in het midden van uw achterklep waarin u een schroevendraaier kunt plaatsen en op de zijkanten kunt drukken om het kofferbakslot van uw Lincoln MKS te ontgrendelen .

Open kofferbak vastgelopen Lincoln MKS met een smeermiddelspray

Tweede oplossing. Het is mogelijk dat na verloop van tijd stof, de kofferbak van uw Lincoln MKS is mogelijk vastgelopen , om er vanaf uw motorvoertuig vanaf te komen, gebruikt u een ontvetter om het slot van uw Lincoln MKS schoon te maken en te smeren. Deze oplossing kan u de mogelijkheid bieden om uw vergrendelde kofferbak opnieuw te gebruiken.

Weiterlesen:
Probleem met automaat Lincoln MKC?

Open de geblokkeerde Lincoln MKS-achterklep en probeer het vreemde voorwerp te verwijderen

Ten slotte, laatste mogelijkheid, is het mogelijk dat de kofferbak van uw Lincoln MKS wordt geblokkeerd als gevolg van een vreemd voorwerp dat in het slot is gekomen. In zo’n geval zijn er weinig oplossingen. Het is aan u om zoveel mogelijk plastic hoezen uit de binnenkant van uw motorvoertuig te verwijderen om een ​​zo open mogelijke toegang tot het slot te krijgen en zoveel mogelijk vreemde voorwerpen uit de kofferbak te verwijderen met een tang. als jij kunnen de vergrendelde kofferbak van uw Lincoln MKS niet openen , raden we u aan om naar uw technicus te gaan die de tools en meer geavanceerde kennis zal hebben ontgrendel de kofferbak van uw motorvoertuig .

Als je meer handleidingen over de Lincoln MKS nodig hebt, ga dan naar onze categorie Lincoln MKS.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector