Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Vastzittende kofferbak op Lincoln MKX, wat kan ik doen?

Ondanks het feit dat auto’s de neiging hebben om een ​​stuk compacter te worden, geniet men graag van een groot volume aan transport op de meest recente auto’s. Of u nu op vakantie gaat, boodschappen doet of verhuist, de kofferbak van uw Lincoln MKX is een grote en zeer nuttige ruimte. Zo, wat te doen als de kofferbak van uw Lincoln MKX vastzit? Dit is precies wat we vandaag zullen proberen te beantwoorden. We zullen ons voornamelijk concentreren op het sluiten van een geblokkeerde kluis, maar u kunt deze inhoudspagina handig vinden als u uw kofferbak niet meer kunt sluiten. In een eerste stap zullen we proberen de motieven van een vastzittende kofferbak te vinden, en in een tweede stap, hoe de vastzittende kofferbak van een Lincoln MKX te openen.

Achterklepslot Lincoln MKX vastgelopen, waarom?

Dus laten we onze artikelinhoud beginnen met de wortels van een Lincoln MKX-stam die vast komt te zitten . Ze kunnen divers zijn, hoewel het in de meeste gevallen om dezelfde complicaties gaat.

Lincoln MKX kabelslot verbindingsdraden doorgesneden

Eerste verklaring voor een kofferbak die vastzit op de Lincoln MKX. Het is mogelijk dat de draden of kabelboom van uw kofferbakslot door geweld zijn doorgesneden of door schokken zijn veroorzaakt. Dit probleem zorgt ervoor dat de ontgrendelingshendel aan de buitenkant van de kofferbak niet reageert en kan ook complicaties veroorzaken bij uw achterlichten, die mogelijk op dezelfde kabelboom zijn aangesloten. Als u deze twee complicaties heeft en uw lampen zijn niet doorgebrand (raadpleeg onze inhoudspagina over het vervangen van de lampen van de achterlichten op de Lincoln MKX als u niet weet hoe u hun toestand moet controleren), dan is de kans groot dat de achterklep van uw Lincoln MKX is geblokkeerd door een elektrisch probleem.

Lincoln MKX kofferbak beschadigd slot

De tweede mogelijkheid van een geblokkeerde stam is dat het zo is het slot van de kofferbak van uw Lincoln MKX, dat is de oorzaak van uw probleem . In werkelijkheid is het mogelijk dat de tijd verstrijkt of dat interne mechanismen breken. In zo’n geval activeert de werking van de romphandgreep het systeem niet meer. U hoort mogelijk nog steeds het activeringsgeluid, maar niet de draaiende mechanismen.

Weiterlesen:
Waar bevindt de aansluiting zich op de Lincoln MKX?

Er zit iets vast in het slot van mijn Lincoln MKX-kofferbak

Tot slot nog een laatste mogelijkheid, ondanks dat de oorzaak van het probleem meestal al bekend is. Het kan zijn dat er iets (een tas bijvoorbeeld, een jas, bladeren…) in het slot van uw kofferbak zit en dat dit vreemde lichaam het in gesloten positie houdt.

Hoe een vastzittende kofferbak Lincoln MKX openen?

Nu we de verschillende redenen voor een kofferbak vast op Lincoln MKX , zullen we ons concentreren op de oplossingen om een ​​geblokkeerd te openen kofferbak.

Een vastzittende kofferbak Lincoln MKX openen met het binnenslot

.

Bij de eerste gelegenheid is de kofferbakvergrendeling van uw Lincoln MKX volledig geblokkeerd, is de externe handgreep beschadigd of heeft u een elektrisch probleem. In zo’n geval wordt u een remedie aangeboden, ga door het interieur van het voertuig gebruik de interne kofferbak . In feite is niet iedereen zich ervan bewust, maar er is een intern mechanisme in de kofferbak waarmee je het van binnenuit kunt openen, je moet een gat identificeren (soms verborgen aan de achterkant van een plastic deksel) in het midden van uw achterklep waarin u een schroevendraaier kunt plaatsen en op de zijkanten kunt drukken om het kofferslot van uw Lincoln MKX te ontgrendelen .

Open kofferbak vastgelopen Lincoln MKX met een smeermiddelspray

Tweede oplossing. Het is mogelijk dat na verloop van tijd stof, de kofferbak van uw Lincoln MKX is mogelijk vastgelopen , om er vanaf uw motorvoertuig vanaf te komen, gebruikt u een ontvetter om het slot van uw Lincoln MKX schoon te maken en te smeren. Deze oplossing biedt u mogelijk de mogelijkheid om uw vergrendelde stam opnieuw te gebruiken.

Weiterlesen:
Hoe kan ik de voorste richtingaanwijzerlamp op mijn Lincoln MKX vervangen?

Open de geblokkeerde Lincoln MKX-achterklep en probeer het vreemde voorwerp te verwijderen

Ten slotte, laatste mogelijkheid, is het mogelijk dat de kofferbak van uw Lincoln MKX wordt geblokkeerd als gevolg van een vreemd voorwerp dat in het slot is gekomen. In zo’n geval zijn er weinig oplossingen. Het is aan jou om zoveel mogelijk plastic hoezen van de binnenkant van je motorvoertuig te verwijderen om een ​​zo open mogelijke toegang tot het slot te hebben en zoveel mogelijk vreemde voorwerpen uit de kofferbak te verwijderen met een tang. als jij kunnen de vergrendelde kofferbak van uw Lincoln MKX niet openen , raden we u aan om naar uw technicus te gaan die de tools en meer geavanceerde kennis zal hebben ontgrendel de kofferbak van uw motorvoertuig .

Voor meer tips over de Lincoln MKX, neem een ​​kijkje in de categorie Lincoln MKX.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector