Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Vastzittende kofferbak op Lincoln MKZ, wat kan ik doen?

Ondanks het feit dat voertuigen de neiging hebben om steeds compacter te worden, geniet men graag van een groot volume aan transport op de meeste moderne auto’s. Gaat u op vakantie, winkelen of verhuizen, de kofferbak van uw Lincoln MKZ is een grote en zeer waardevolle ruimte. Zo, wat te doen als de kofferbak van uw Lincoln MKZ vastzit? Dit is precies wat we in dit artikel zullen proberen te beantwoorden. We zullen ons voornamelijk concentreren op het sluiten van een geblokkeerde kluis, maar u vindt dit artikel wellicht handig als u uw kofferbak niet meer kunt sluiten. In een eerste stap zullen we proberen de oorzaken van een vastzittende kofferbak te vinden, en in een tweede stap, hoe de vastzittende kofferbak van een Lincoln MKZ te openen.

Achterklepslot Lincoln MKZ vastgelopen, waarom?

Dus laten we ons artikel beginnen de oorsprong van een Lincoln MKZ-kofferbak die vast komt te zitten . Ze kunnen meerdere zijn, maar in de meeste gevallen zullen het dezelfde complicaties zijn waar het om gaat.

Lincoln MKZ kabelslot verbindingsdraden doorgesneden

Eerste reden voor een kofferbak die vastzit op de Lincoln MKZ. Het is mogelijk dat de draden of kabelboom van uw kofferslot mogelijk door geweld of schokken zijn doorgesneden. Dit probleem zorgt ervoor dat de ontgrendelingshendel aan de buitenkant van de kofferbak niet reageert en kan net zo goed complicaties met uw achterlichten veroorzaken, die kunnen worden veroorzaakt door dezelfde kabelboom. Als u deze twee complicaties heeft en uw lampen zijn niet doorgebrand (raadpleeg ons artikel over het vervangen van de lampen van de achterlichten op de Lincoln MKZ als u niet weet hoe u hun toestand moet controleren), dan is de kans groot dat de achterklep van uw Lincoln MKZ is geblokkeerd vanwege een elektrisch probleem.

Lincoln MKZ kofferbak beschadigd slot

De tweede mogelijkheid van een geblokkeerde stam is dat het zo is het slot van de kofferbak van uw Lincoln MKZ, dat is de oorzaak van uw probleem . In werkelijkheid is het mogelijk dat het na verloop van tijd mogelijk geblokkeerd raakt of dat interne mechanismen breken. In dit geval wordt het systeem niet meer geactiveerd door de werking van de romphandgreep. Mogelijk hoort u nog steeds het activeringsgeluid, maar niet de draaiende mechanismen.

Weiterlesen:
Motorkap zit vast op mijn Lincoln MKZ, wat kan ik doen?

Er zit iets vast in het slot van mijn Lincoln MKZ-kofferbak

Tot slot nog een laatste mogelijkheid, ondanks het feit dat de bron van het probleem in de meeste gevallen al vaststaat. Het kan zijn dat er iets (een tas bijvoorbeeld, een jas, bladeren…) in het slot van uw kofferbak zit en dat dit vreemde lichaam het in gesloten positie houdt.

Hoe een vastzittende kofferbak Lincoln MKZ openen?

Nu we de verschillende oorzaken voor a kofferbak vast op Lincoln MKZ , zullen we ons concentreren op de oplossingen om een ​​geblokkeerd te openen kofferbak.

Een vastzittende kofferbak Lincoln MKZ openen met het binnenslot

.

Bij de eerste gelegenheid is de kofferbakvergrendeling van uw Lincoln MKZ volledig geblokkeerd, is de externe handgreep beschadigd of heeft u een elektrisch probleem. In dit geval wordt u een remedie aangeboden, ga door het interieur van de auto gebruik de interne kofferbak . In werkelijkheid weet niet iedereen het, maar er is een intern mechanisme in de kofferbak waarmee je het van binnenuit kunt openen, je moet een gat identificeren (soms verborgen aan de achterkant van een plastic deksel) in het midden van uw achterklep waarin u een schroevendraaier kunt plaatsen en op de zijkanten kunt drukken om het kofferslot van uw Lincoln MKZ te ontgrendelen .

Open kofferbak vastgelopen Lincoln MKZ met een smeermiddelspray

Tweede oplossing. Het is mogelijk dat na verloop van tijd stof, de kofferbak van uw Lincoln MKZ is mogelijk vastgelopen , om er vanaf uw auto van af te komen, gebruikt u een ontvetter om het slot van uw Lincoln MKZ schoon te maken en te smeren. Deze oplossing biedt u mogelijk de mogelijkheid om uw vergrendelde kofferbak opnieuw te gebruiken.

Weiterlesen:
Het touchscreen van Lincoln MKZ werkt niet

Open de geblokkeerde Lincoln MKZ-achterklep en probeer het vreemde voorwerp te verwijderen

Eindelijk, laatste mogelijkheid, het is mogelijk dat de kofferbak van uw Lincoln MKZ is geblokkeerd vanwege een vreemd voorwerp dat in het slot is gekomen. In dit geval zijn er weinig oplossingen. Het is aan jou om zoveel mogelijk plastic hoezen van de binnenkant van je auto te verwijderen om een ​​zo open mogelijke toegang tot het slot te krijgen en zoveel mogelijk vreemde voorwerpen uit de kofferbak te verwijderen met een tang. als jij kunnen de vergrendelde kofferbak van uw Lincoln MKZ niet openen , raden we u aan om naar uw autotechnicus te gaan, die de tools en meer geavanceerde kennis zal hebben ontgrendel de kofferbak van uw auto .

Kijk voor meer tips over de Lincoln MKZ in de categorie Lincoln MKZ.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector