Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Vastzittende kofferbak op Lincoln Navigator, wat kan ik doen?

Hoewel auto’s de neiging hebben om een ​​stuk compacter te worden, geniet men graag van een aanzienlijk volume aan transport op de meest recente voertuigen. Gaat u op vakantie, winkelen of verhuizen, de kofferbak van uw Lincoln Navigator is een grote en zeer nuttige ruimte. Zo, wat te doen als de kofferbak van uw Lincoln Navigator vastzit? Dit is precies wat we in dit artikel zullen proberen te beantwoorden. We zullen ons voornamelijk concentreren op het sluiten van een geblokkeerde kluis, maar u kunt deze inhoud mogelijk nuttig vinden als u uw kofferbak niet meer kunt sluiten. In een eerste stap zullen we proberen de oorzaken van een vastzittende kofferbak te vinden, en in een tweede stap, hoe u de vastzittende kofferbak van een Lincoln Navigator kunt openen.

Kofferbakvergrendeling Lincoln Navigator zit vast, waarom?

Dus laten we onze artikelinhoud beginnen met de wortels van een Lincoln Navigator-stam die vast komt te zitten . Ze kunnen divers zijn, hoewel het in de meeste gevallen om dezelfde complicaties gaat.

De verbindingsdraden van de Lincoln Navigator kofferbakvergrendeling zijn doorgesneden

Eerste oorzaak voor vastzittende kofferbak op Lincoln Navigator. Het is mogelijk dat de draden of kabelboom van uw kofferbakvergrendeling mogelijk door kracht of schokken zijn doorgesneden. Dit probleem zorgt ervoor dat de ontgrendelingshendel aan de buitenkant van de kofferbak niet reageert en kan net zo goed complicaties met uw achterlichten veroorzaken, die kunnen worden veroorzaakt door dezelfde kabelboom. Als u deze twee complicaties heeft en uw lampen zijn niet doorgebrand (raadpleeg onze inhoud over het vervangen van de lampen van de achterlichten op Lincoln Navigator als u niet weet hoe u hun staat kunt verifiëren), dan is de kans groot dat de achterklep van uw Lincoln Navigator is geblokkeerd door een elektrisch probleem.

Lincoln Navigator kofferbak beschadigd slot

De tweede mogelijkheid van een geblokkeerde stam is dat het zo is het slot van de kofferbak van uw Lincoln Navigator, dat is de oorzaak van uw probleem . Het is zelfs mogelijk dat het na verloop van tijd mogelijk geblokkeerd raakt of dat interne mechanismen breken. In dit geval wordt het systeem niet langer geactiveerd door de werking van de romphandgreep. Mogelijk merkt u nog steeds het activeringsgeluid, maar niet de draaiende mechanismen.

Weiterlesen:
Weggedrag problemen Lincoln Navigator

Er zit iets vast in het slot van mijn Lincoln Navigator-kofferbak

Eindelijk een laatste mogelijkheid, ook al is de oorzaak van het probleem doorgaans al vastgesteld. Het kan zijn dat er iets (een tas bijvoorbeeld, een jas, bladeren…) in het slot van uw kofferbak zit en dat dit vreemde lichaam het in gesloten positie houdt.

Hoe een vastzittende kofferbak Lincoln Navigator openen?

Nu we de verschillende oorzaken voor a hebben ontdekt kofferbak vast op Lincoln Navigator , zullen we ons concentreren op de mogelijkheden om een ​​geblokkeerd te openen kofferbak.

Een vastzittende kofferbak van de Lincoln Navigator openen met het binnenslot

.

De eerste mogelijkheid is dat de kofferbakvergrendeling van uw Lincoln Navigator volledig is geblokkeerd, dat de externe handgreep is beschadigd of dat u een elektrisch probleem heeft. In zo’n geval wordt u een remedie aangeboden, ga door het interieur van het voertuig gebruik de interne kofferbak . In werkelijkheid is niet iedereen zich ervan bewust, maar er is een intern mechanisme in de kofferbak waarmee je het van binnenuit kunt openen, je zult een gat moeten vinden (soms verborgen achter een plastic hoes) in het midden van uw achterklep waarin u een schroevendraaier kunt plaatsen en op de zijkanten kunt drukken om het kofferbakslot van uw Lincoln Navigator te ontgrendelen .

Open kofferbak vastgelopen Lincoln Navigator met een smeermiddelspray

Tweede remedie. Het is mogelijk dat na verloop van tijd stof, de kofferbak van uw Lincoln Navigator is mogelijk vastgelopen , om er vanaf uw auto vanaf te komen, gebruikt u een ontvetter om het slot van uw Lincoln Navigator schoon te maken en te smeren. Deze remedie geeft u mogelijk de mogelijkheid om uw vergrendelde romp opnieuw te gebruiken.

Weiterlesen:
Stuurwiel vergrendeld op mijn Lincoln Navigator, wat kan ik doen?

Open de geblokkeerde Lincoln Navigator in de achterklep en probeer het vreemde voorwerp te verwijderen

Ten slotte, laatste mogelijkheid, is het mogelijk dat de kofferbak van uw Lincoln Navigator wordt geblokkeerd als gevolg van een vreemd voorwerp dat in het slot is gekomen. In zo’n geval zijn er weinig oplossingen. Het is aan jou om zoveel mogelijk plastic hoezen van de binnenkant van je auto te verwijderen om een ​​zo open mogelijke toegang tot het slot te krijgen en zoveel mogelijk vreemde voorwerpen uit de kofferbak te verwijderen met een tang. als jij kunnen de vergrendelde kofferbak van uw Lincoln Navigator niet openen , raden we u aan om naar uw autotechnicus te gaan, die de tools en meer geavanceerde kennis zal hebben ontgrendel de kofferbak van uw auto .

Als u meer gidsen over de Lincoln Navigator wilt, ga dan naar onze Lincoln Navigator-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector