Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Venster zit vast op Land Rover Range Rover, wat kan ik doen?

Desalniettemin worden nieuwere auto’s steeds beter geïsoleerd, ze worden in de zomer nog steeds behoorlijk heet. Een van de meest basistechnieken om deze hitte in de zomer vrij snel af te voeren, of om u te helpen de mist in de winter te verwijderen, is om uw ramen te openen terwijl u rijdt. In sommige gevallen is uw ramen gaan mogelijk niet open of kunnen vast komen te zitten bij het openen of sluiten . Wat moet ik in dit geval doen als ik een raam vast op mijn Land Rover Range Rover? Dit is precies wat we in dit artikel zullen proberen te beantwoorden, eerst zullen we de omstandigheid ontdekken van een handmatig raam dat op de Land Rover Range Rover vastzit, en ten tweede de omstandigheid van een elektrische ruit.

Handmatig raam vast op Land Rover Range Rover

De mechanismen tussen een elektrisch raam en een handmatig raam zijn echter anders als de raam van uw Land Rover Range Rover zit vast in de open of gesloten positie technisch zal het niet veel veranderen, maar in geopende stand is het juist irritanter, loop je het risico dat je auto wordt gestolen, of dat je last krijgt van slecht weer en dat de binnenkant van je Land Rover Range Rover schimmelt of elektrisch problemen vanwege vochtigheid.

Waarom zit het handmatige raam van mijn Land Rover Range Rover vast?

Als u zich in de omstandigheid bevindt waar het handmatige raam van uw Land Rover Range Rover zit vast in open of gesloten positie zijn er twee belangrijke oorzaken die deze blokkade kunnen verklaren:

 • De raamregelkabel is verstrikt of beschadigd: dit voorkomt dat het mechanisme het raam omhoog of omlaag brengt.
 • Afdichtingen of glasgeleiders zijn beschadigd: ze voorkomen dat het glas op en neer beweegt.
Weiterlesen:
Welke brandstof voor Land Rover Range Rover Evoque?

Hoe open ik het vastzittende handmatige raam van mijn Land Rover Range Rover?

Nu hebben we gezien waarom het handmatige raam van uw Land Rover Range Rover in geopende of gesloten positie vergrendeld is. We zullen nu praten over de alternatieven die voor u beschikbaar zijn, zodat u dat kunt deblokkeer het venster van uw Land Rover Range Rover . Om dit voor elkaar te krijgen, heb je geen zeer geavanceerde mechanische kennis nodig, de handmatige mechanismen zijn eigenlijk vrij eenvoudig. Je zult wel moeten haal het zegel uit je deur om toegang te krijgen tot het raammechanisme. Met een visuele controle zult u vrij snel zien of sommige onderdelen kapot zijn, zoals de raamsteunen of een hefboomarm, of de kabel verward is of dat de rails beschadigd zijn, waardoor het raam van uw Land Rover Range Rover wordt geblokkeerd. Als het alleen de rails zijn, kunt u proberen ze terug te plaatsen en te smeren, in elk ander geval zult u het onderdeel moeten vervangen, daarvoor moet u eerst het glas aandachtig verwijderen om toegang te krijgen tot de mechanismen die correct moeten worden hersteld .

Elektrisch raam vast op Land Rover Range Rover

Laten we nu verder gaan met de meest basale omstandigheid, a elektrisch raam geblokkeerd op Land Rover Range Rover . In feite zijn elektrische ramen eigenlijk moeilijker dan handmatige ramen en brengen ze dus eigenlijk hun deel van extra problemen met zich mee.

Waarom zit het elektrisch bedienbare raam van mijn Land Rover Range Rover vast?

Dus laten we beginnen met de mogelijke oorzaken van een raam geblokkeerd op Land Rover Range Rover:

 • Defecte raambedieningsmotoren: dit is in feite een van de meest algemene oorzaken voor het uitvallen van raamafsluiters, aangezien deze motoren na verloop van tijd vermoeid raken en onbruikbaar kunnen worden. Over het algemeen kun je dit ontdekken omdat ze, voordat ze helemaal loslaten, moe worden en de ruit steeds minder vrij snel omhoog gaat.
 • Een van de tandwielen van het raamliftsysteem grijpt of breekt, in dit geval zou u een specifiek geluid moeten opmerken wanneer u op de raamliftknop drukt.
 • Net als bij de handmatige raamheffer, kan een van de kabels breken of verstrikt raken in de trommel van het mechanisme, en u zou ook een geluid moeten opmerken wanneer u het raam van uw Land Rover Range Rover activeert

  .

 • De raamliftzekering is defect, dus geen voeding naar de raamliftmotor van uw Land Rover Range Rover

  .

 • De schakelknop is niet aangesloten of defect
Weiterlesen:
Waar vind ik de kilometertellerzekering op Land Rover Range Rover Evoque ?

Hoe ontgrendel ik het vastzittende elektrisch bedienbare raam van mijn Land Rover Range Rover?

Nu we alle mogelijke motieven van een geblokkeerde ruit op Land Rover Range Rover hebben gezien, is het tijd om u te helpen dit probleem op te lossen, hier zijn de verschillende procedures die u kunt invoeren om de ruit van uw Land Rover te deblokkeren Range Rover:

 • Voordat u iets anders doet, moet u de deurbekleding aandachtig verwijderen om te voorkomen dat de nietjes die op hun plaats blijven, worden gebroken.
 • Eenmaal voor het mechanisme moet u de elektrische installatie testen, de stroomkabels loskoppelen van de motor en met behulp van een voltmeter controleren of u een stroomsterkte van ongeveer 12 volt hebt wanneer u op de knop voor het openen van het raam drukt. Als dit niet het geval is, moet u de zekering van de raamlift op uw Land Rover Range Rover bekijken, raadpleeg ons artikel om u te helpen deze te vinden. Als uw zekering in goede staat is, controleer dan uw voedingsdraden, een ervan moet worden doorgeknipt

  .

 • Als het de kabel is die in de knoop zit, kunt u het zelf proberen door het glas uit de beugels te verwijderen om het weer op zijn plaats te zetten, in elk ander geval moet het worden vervangen.
 • Wat de motoreenheid betreft, is een originele basisvervanging de beste oplossing, in feite is een dode motor niet herstelbaar.
 • Als het een van de raamsteunen is die kapot is op uw Land Rover Range Rover, kunt u deze eenvoudig wijzigen omdat ze gewoon op uw raam zijn geklikt of geschroefd.
 • Als er tenslotte niets gebeurt wanneer u de schakelknop activeert en u hebt al uw elektrische aansluitingen gecontroleerd, verwijdert u de schakelknop om te zien of deze effectief is aangesloten of dat deze niet is beschadigd.
Weiterlesen:
De airconditioning in mijn Land Rover Range Rover is niet meer koud

Daar weet je het nu hoe u zich kunt ontdoen van een vastzittende ruit op een Land Rover Range Rover / Strong, sommige reparaties zijn moeilijker dan andere, als u niet in staat bent om ze zelf te doen, ga dan naar uw autotechnicus die de mogelijkheid heeft om ze te doen voor u.

Mocht u nog vragen hebben over de Land Rover Range Rover, aarzel dan niet om onze Land Rover Range Rover categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector