Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Venster zit vast op Lincoln Continental, wat kan ik doen?

Hoewel nieuwere voertuigen steeds beter worden geïsoleerd, zijn het nog steeds de hele zomer ovens. Een van de eenvoudigste technieken om deze hitte de hele zomer snel af te voeren, of om u te helpen de mist in de winter te verwijderen, is om uw ramen te openen terwijl u rijdt. Desalniettemin, vaak uw ramen gaan mogelijk niet open of kunnen vast komen te zitten bij het openen of sluiten . Wat moet ik in dit geval doen als ik een raam vast op mijn Lincoln Continental? Dit is precies wat we vandaag zullen proberen te beantwoorden, eerst zullen we het geval van een handmatig raam op Lincoln Continental ontdekken, en ten tweede het geval van een elektrisch raam.

Handmatig raam vast op Lincoln Continental

De mechanismen tussen een elektrisch raam en een handmatig raam zijn anders, maar als de raam van uw Lincoln Continental zit vast in de open of gesloten positie , technisch zal het niet veel veranderen, maar in de open positie is het eigenlijk frustrerender, je riskeert dat je auto wordt gestolen, of dat het slecht weer te verduren krijgt en dat de binnenkant van je Lincoln Continental schimmelt of elektrische complicaties heeft als een resultaat van vochtigheid.

Waarom zit het handmatige raam van mijn Lincoln Continental vast?

Als u in het geval bent waar het handmatige venster van uw Lincoln Continental zit vast in de open of gesloten positie zijn er twee belangrijke oorzaken die u deze blokkering kunnen laten zien:

 • De raamregelkabel is verward of gebroken: dit voorkomt dat het mechanisme het raam omhoog of omlaag brengt.
 • Afdichtingen of glasgeleiders zijn beschadigd: ze voorkomen dat het glas optimaal op en neer beweegt.
Weiterlesen:
Hoe het remvloeistofpeil op Lincoln Continental controleren?

Hoe open ik het vastzittende handmatige raam op mijn Lincoln Continental?

Nu hebben we gezien waarom het handmatige raam van uw Lincoln Continental in geopende of gesloten positie is vergrendeld. We zullen nu praten over de antwoorden die voor u beschikbaar zijn, zodat u dat kunt deblokkeer het raam van uw Lincoln Continental . Om dit voor elkaar te krijgen, heb je geen zeer geavanceerde mechanische expertise nodig, de handmatige mechanismen zijn eigenlijk vrij eenvoudig. Je zult wel moeten haal het zegel uit je deur om toegang te krijgen tot het raammechanisme. Met een visuele controle kunt u snel zien of sommige onderdelen kapot zijn, zoals de raamsteunen of een hefboomarm, of de kabel verward is of dat de rails beschadigd zijn, waardoor de ruit van uw Lincoln Continental wordt geblokkeerd. Als het alleen de rails zijn, kunt u proberen ze terug op de website te plaatsen en te smeren, anders moet u het onderdeel vervangen, daarvoor moet u eerst het glas voorzichtig verwijderen om toegang te krijgen tot de mechanismen die moeten worden vervangen.

Elektrisch raam vast op Lincoln Continental

Laten we nu verder gaan met het meest bekende geval, a elektrisch raam geblokkeerd op Lincoln Continental . In feite zijn elektrische ramen eigenlijk moeilijker dan handmatige ramen en brengen ze dus eigenlijk hun deel van extra complicaties met zich mee.

Waarom zit het elektrische raam van mijn Lincoln Continental vast?

Dus laten we beginnen met de mogelijke wortels van een raam geblokkeerd op Lincoln Continental:

 • Defecte motoren voor de raambediening: in feite is dit een van de meest fundamentele oorzaken van het uitvallen van de raamopwinder, aangezien deze motoren na verloop van tijd vermoeid raken en onbruikbaar kunnen worden. Over het algemeen kun je dit ontdekken doordat ze, voordat ze helemaal loslaten, moe worden en de ruit steeds minder snel omhoog gaat.
 • Een van de tandwielen van het raamliftsysteem grijpt of breekt, in dit geval zou u een specifiek geluid moeten horen wanneer u op de raamliftknop drukt.
 • Net als bij de handmatige raamheffer, kan een van de kabels breken of verstrikt raken in de trommel van het mechanisme, bovendien zou u een geluid moeten horen wanneer u het raam van uw Lincoln Continental activeert

  .

 • De raamliftzekering is defect, dus geen voeding naar de raamliftmotor van uw Lincoln Continental

  .

 • De schakelknop is niet aangesloten of defect
Weiterlesen:
Hoe zet ik de airconditioning aan op een Lincoln Continental?

Hoe ontgrendel ik het vastzittende elektrisch bedienbare raam op mijn Lincoln Continental?

Nu we alle mogelijke oorzaken hebben gezien van een geblokkeerde ruit op Lincoln Continental, is het tijd om u te helpen dit probleem op te lossen, op deze website staan ​​de verschillende methoden die u kunt gebruiken om een ​​website in te voeren om de ruit van uw Lincoln te deblokkeren Continentaal:

 • Voordat u iets anders doet, moet u voorzichtig uw deurbekleding verwijderen om te voorkomen dat de nietjes breken die deze op de website houden.
 • Eenmaal voor het mechanisme moet u de elektrische installatie testen, de stroomkabels loskoppelen van de motor en met behulp van een voltmeter controleren of u een stroomsterkte van ongeveer 12 volt hebt wanneer u op de knop voor het openen van het raam drukt. Als dit niet het geval is, moet u kijken naar de zekering van de raamlift op uw Lincoln Continental, raadpleeg onze inhoudspagina om u te helpen deze te identificeren. Als uw zekering in goede staat is, controleer dan uw voedingsdraden, een ervan moet worden doorgeknipt

  .

 • Als het de kabel is die is gedraaid, kunt u het zelf proberen door het glas uit de beugels te verwijderen om het terug op de website te plaatsen, anders moet het worden vervangen.
 • Wat de motoreenheid betreft, is een originele basisvervanging de beste remedie, uiteraard is een dode motor niet herstelbaar.
 • Als het een van de raamsteunen is die kapot is op uw Lincoln Continental, kunt u deze gemakkelijk wijzigen omdat ze gewoon op uw raam zijn geklikt of geschroefd.
 • Als er tenslotte niets gebeurt wanneer u de schakelknop inschakelt en u al uw elektrische aansluitingen hebt onderzocht, verwijdert u de schakelknop om te zien of deze effectief is aangesloten of dat deze niet is beschadigd.
Weiterlesen:
Waar bevindt de krik zich op Lincoln Continental?

Daar weet je het nu hoe u zich kunt ontdoen van een raam dat vastzit op Lincoln Continental / Strong, sommige reparaties zijn moeilijker dan andere, als u niet in staat bent ze zelf te doen, ga dan naar uw technicus die ze voor u kan doen.

Als je meer tutorials over de Lincoln Continental wilt, ga dan naar onze Lincoln Continental-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector