Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Venster zit vast op Lincoln MKC, wat kan ik doen?

Hoewel nieuwere voertuigen steeds beter worden geïsoleerd, zijn het in de zomer nog steeds ovens. Een van de gemakkelijkste manieren om deze hitte in de zomer vrij snel af te voeren, of om u te helpen de mist in de winter te verwijderen, is door uw ramen te openen terwijl u rijdt. In sommige gevallen is uw ramen gaan mogelijk niet open of kunnen vast komen te zitten bij het openen of sluiten . Wat moet ik in zo’n geval doen als ik een raam vast op mijn Lincoln MKC? Dit is precies wat we vandaag zullen proberen te beantwoorden, eerst zullen we de omstandigheid van een handmatig raam op Lincoln MKC ontdekken, en ten tweede de omstandigheid van een elektrisch raam.

Handmatig raam vast op Lincoln MKC

De mechanismen tussen een elektrisch raam en een handmatig raam zijn anders, maar als de raam van uw Lincoln MKC zit vast in de open of gesloten positie , technisch zal het niet veel veranderen, maar in de open positie is het eigenlijk frustrerender, je riskeert dat je voertuig wordt gestolen, of dat je last krijgt van slecht weer en dat de binnenkant van je Lincoln MKC schimmelt of elektrische problemen heeft als een gevolg van vochtigheid.

Waarom zit het handmatige venster van mijn Lincoln MKC vast?

Als u zich in de omstandigheid bevindt waar het handmatige venster van uw Lincoln MKC zit vast in de open of gesloten positie zijn er twee belangrijke factoren die u deze blokkering kunnen laten zien:

 • De raamregelkabel is verward of gebroken: dit voorkomt dat het systeem het raam omhoog of omlaag brengt.
 • Afdichtingen of glasgeleiders zijn beschadigd: ze voorkomen dat het glas op en neer beweegt.
Weiterlesen:
Hoe de startonderbreker Lincoln MKC uitschakelen?

Hoe open ik het vastzittende handmatige venster op mijn Lincoln MKC?

Nu hebben we ontdekt waarom het handmatige raam van uw Lincoln MKC is vergrendeld in de open of gesloten positie. We zullen nu praten over de antwoorden die voor u beschikbaar zijn, zodat u dat kunt deblokkeer het venster van uw Lincoln MKC . Om dit te doen heb je geen zeer geavanceerde mechanische kennis nodig, de handmatige mechanismen zijn eigenlijk vrij eenvoudig. Je zult wel moeten haal het zegel uit je deur om toegang te krijgen tot het raamheffersysteem. Met een visuele controle merkt u vrij snel of bepaalde elementen gewond zijn geraakt, zoals de raamsteunen of een hefboomarm, of de kabel verward is of dat de rails beschadigd zijn, waardoor het raam van uw Lincoln MKC geblokkeerd raakt. Als het alleen de rails zijn, kunt u proberen ze terug te plaatsen op de website en te smeren, in elk ander geval moet u het onderdeel vervangen, daarvoor moet u eerst het glas aandachtig verwijderen om toegang te krijgen tot de mechanismen die moeten worden vervangen veilig.

Elektrisch raam vast op Lincoln MKC

Laten we nu verder gaan met de meest basale omstandigheid, a elektrisch raam geblokkeerd op Lincoln MKC . In feite zijn elektrische ramen eigenlijk moeilijker dan handmatige ramen en brengen ze dus eigenlijk hun deel van extra problemen met zich mee.

Waarom zit het elektrische raam van mijn Lincoln MKC vast?

Laten we dus beginnen met de mogelijke oorsprong van een venster dat is geblokkeerd op Lincoln MKC:

 • Defecte raambedieningsmotoren: in feite is het een van de meest voorkomende oorzaken van defecten aan het raammechanisme, aangezien deze motoren na verloop van tijd vermoeid raken en onbruikbaar kunnen worden. Over het algemeen kun je dit te weten komen, want voordat ze helemaal loslaten, beginnen ze moe te worden en gaat de ruit steeds minder vrij snel omhoog.
 • Een van de tandwielen van het raamliftsysteem grijpt of breekt, in dit geval zou u een bepaald geluid moeten horen wanneer u op de raamliftknop drukt.
 • Net als bij de handmatige raamheffer, kan een van de kabels breken of verstrikt raken in de trommel van het systeem, bovendien zou u een geluid moeten opmerken wanneer u het raam van uw Lincoln MKC activeert

  .

 • De raamliftzekering is defect, dus geen voeding naar de raamliftmotor van uw Lincoln MKC

  .

 • De schakelknop is losgekoppeld of defect
Weiterlesen:
Waar vind ik een zekering voor de parkeerlichten op Lincoln MKC?

Hoe ontgrendel ik het vastzittende elektrisch bedienbare raam op mijn Lincoln MKC?

Nu we alle mogelijke oorzaken van een geblokkeerd venster op Lincoln MKC hebben ontdekt, is het tijd om u te helpen dit probleem op te lossen, hier zijn de verschillende maatregelen die u op de website kunt nemen om het venster van uw Lincoln MKC te deblokkeren:

 • Voordat u iets anders gaat doen, moet u de deurbekleding aandachtig verwijderen om te voorkomen dat u de nietjes op de website breekt.
 • Eenmaal voor het systeem moet u de elektrische installatie testen, de stroomkabels loskoppelen van de motor en met behulp van een voltmeter controleren of u een stroomsterkte heeft van ongeveer 12 volt wanneer u op de knop voor het openen van het raam drukt. Als dit niet het geval is, moet u naar de zekering van de raamlift op uw Lincoln MKC kijken, raadpleeg onze inhoud om u te helpen deze te vinden. Als uw zekering in goede staat is, onderzoekt u de voedingsdraden, een ervan moet worden doorgeknipt

  .

 • Als het de kabel is die gedraaid is, kun je het zelf proberen door het glas uit de beugels te halen om het terug op de website te plaatsen, in elk ander geval moet het worden vervangen.
 • Wat de motor betreft, is een originele basisvervanging de beste oplossing, in feite is een dode-motoreenheid niet herstelbaar.
 • Als het een van de raamsteunen is die kapot is op uw Lincoln MKC, kunt u deze eenvoudig wijzigen omdat ze eenvoudig op uw raam worden geklikt of geschroefd.
 • Als er tenslotte niets gebeurt als u de schakelknop inschakelt en u hebt al uw elektrische aansluitingen gecontroleerd, verwijder dan de schakelknop om te zien of deze goed is aangesloten of niet is beschadigd.
Weiterlesen:
Wanneer de distributieriem op de Lincoln MKC vervangen?

Daar weet je het nu hoe u een raam kunt verwijderen dat vastzit op de Lincoln MKC / strong, sommige reparaties zijn moeilijker dan andere, als u niet in staat bent om ze zelf te doen, ga dan naar uw monteur die ze voor u kan doen.

Als u meer handleidingen over de Lincoln MKC wilt, ga dan naar onze Lincoln MKC-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector