Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Venster zit vast op Lincoln MKS, wat kan ik doen?

Niettemin worden nieuwere auto’s steeds beter geïsoleerd, het zijn nog steeds ovens in de zomer. Een van de meest basistechnieken om deze hitte in de zomer snel af te voeren, of om u te helpen de mist in de winter te verwijderen, is om uw ramen te openen terwijl u rijdt. Toch is in sommige gevallen uw ramen gaan mogelijk niet open of kunnen vast komen te zitten bij het openen of sluiten . Wat moet ik in dit geval doen als ik een raam vast op mijn Lincoln MKS? Dit is precies wat we vandaag zullen proberen te beantwoorden, eerst zullen we het geval van een handmatig raam op Lincoln MKS ontdekken en ten tweede het geval van een elektrisch raam.

Handmatig raam vast op Lincoln MKS

De systemen tussen een elektrisch raam en een handmatig raam zijn anders, als de raam van uw Lincoln MKS zit vast in de open of gesloten positie aan de technische kant zal het niet veel veranderen, maar in de open positie is het noodzakelijkerwijs vervelender, loop je het risico dat je auto wordt gestolen of dat je last krijgt van slecht weer en dat de binnenkant van je Lincoln MKS schimmelt of elektrische complicaties veroorzaakt aan vochtigheid.

Waarom zit het handmatige venster van mijn Lincoln MKS vast?

Als u in het geval bent waar het handmatige venster van uw Lincoln MKS zit vast in open of gesloten positie zijn er twee hoofdmotieven die deze blokkade kunnen verklaren:

 • De raamregelkabel is verward of gebroken: dit voorkomt dat het mechanisme het raam omhoog of omlaag brengt.
 • Afdichtingen of glasgeleiders zijn gebroken: ze voorkomen dat het glas op en neer beweegt.
Weiterlesen:
Hoe de startonderbreker Lincoln MKS uitschakelen?

Hoe open ik het vastzittende handmatige venster op mijn Lincoln MKS?

Nu hebben we gezien waarom het handmatige raam van uw Lincoln MKS is vergrendeld in de open of gesloten positie. We zullen ons nu concentreren op de alternatieven die voor u beschikbaar zijn, zodat u dat kunt deblokkeer het venster van uw Lincoln MKS . Om dit voor elkaar te krijgen, heb je geen zeer geavanceerde mechanische kennis nodig, de handmatige mechanismen zijn vrij eenvoudig. Je zult wel moeten haal het zegel uit je deur om toegang te krijgen tot het raammechanisme. Met een visuele controle kunt u snel zien of sommige elementen gewond zijn geraakt, zoals de raamsteunen of een hefboomarm, of de kabel verward is of dat de rails zijn gebroken, waardoor het raam van uw Lincoln MKS wordt geblokkeerd. Als het alleen de rails zijn, kunt u proberen ze terug te plaatsen en te smeren, anders moet u het onderdeel vervangen, daarvoor moet u eerst het glas aandachtig verwijderen om veilig bij de te verwisselen systemen te kunnen.

Elektrisch raam vast op Lincoln MKS

Laten we nu verder gaan met het meest bekende geval, a elektrisch raam geblokkeerd op Lincoln MKS . In feite zijn elektrische ramen noodzakelijkerwijs complexer dan handmatige ramen en brengen daarom noodzakelijkerwijs hun deel van extra complicaties met zich mee.

Waarom zit het elektrische raam van mijn Lincoln MKS vast?

Laten we dus beginnen met de mogelijke oorsprong van een venster dat is geblokkeerd op Lincoln MKS:

 • Defecte raambedieningsmotoren: in feite is het een van de meest algemene factoren voor het uitvallen van raamopwinden, omdat deze motoren na verloop van tijd vermoeid raken en onbruikbaar kunnen worden. Over het algemeen kun je dit te weten komen, want voordat ze volledig ontslag nemen, beginnen ze moe te worden en gaat de ruit steeds minder snel omhoog.
 • Een van de tandwielen van het raamliftsysteem loopt vast of breekt, in dat geval zou u een specifiek geluid moeten opmerken wanneer u op de raamliftknop drukt.
 • Net als bij de handmatige raamheffer, kan een van de kabels breken of verstrikt raken in de trommel van het mechanisme, en u zou ook een geluid moeten opmerken wanneer u het raam van uw Lincoln MKS activeert

  .

 • De raamliftzekering is defect, dus geen voeding naar de raamliftmotor van uw Lincoln MKS

  .

 • De schakelknop is niet aangesloten of defect
Weiterlesen:
Venster zit vast op Lincoln MKC, wat kan ik doen?

Hoe ontgrendel ik het vastzittende elektrisch bedienbare raam op mijn Lincoln MKS?

Nu we alle mogelijke oorzaken hebben gezien van een venster dat op Lincoln MKS is geblokkeerd, is het tijd om u te helpen dit probleem op te lossen.Op deze website staan ​​de verschillende procedures die u kunt invoeren om het venster van uw Lincoln MKS te deblokkeren:

 • Voordat u iets anders doet, moet u de deurbekleding aandachtig verwijderen om te voorkomen dat de nietjes die op hun plaats blijven, worden gebroken.
 • Eenmaal voor het mechanisme moet u de elektrische installatie testen, de voedingskabels van de motor loskoppelen en met een voltmeter controleren of u een stroom van ongeveer 12 volt hebt wanneer u op de knop van de raamlift drukt. Als dit niet het geval is, moet u naar de raamliftzekering van uw Lincoln MKS kijken, raadpleeg onze inhoudspagina om u te helpen deze te identificeren. Als uw zekering in goede staat is, onderzoek dan uw voedingsdraden, een ervan moet worden doorgeknipt

  .

 • Als het de kabel is die in de knoop zit, kunt u het zelf proberen door het glas uit de beugels te verwijderen om het weer op zijn plaats te zetten, anders moet het worden vervangen.
 • Wat de motoreenheid betreft, is een originele basisvervanging de beste oplossing, uiteraard is een dode motor niet herstelbaar.
 • Als het een van de raamsteunen is die kapot is op uw Lincoln MKS, kunt u deze gemakkelijk wijzigen omdat ze eenvoudig op uw raam worden geklikt of geschroefd.
 • Als er tenslotte niets gebeurt wanneer u de schakelknop activeert en u hebt al uw elektrische aansluitingen gecontroleerd, verwijder dan de schakelknop om erachter te komen of deze correct is aangesloten of niet is verbroken.
Weiterlesen:
Hoe start je een Lincoln MKC?

Daar weet je het nu hoe u zich kunt ontdoen van een raam dat vastzit op Lincoln MKS / strong, sommige reparaties zijn complexer dan andere, als u niet in staat bent om ze zelf te doen, ga dan naar uw automonteur die ze voor u kan doen.

Mocht u nog vragen hebben over de Lincoln MKS, aarzel dan niet om onze Lincoln MKS categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector