Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Venster zit vast op Lincoln MKX, wat kan ik doen?

Niettemin worden nieuwere auto’s steeds beter geïsoleerd, ze worden in de zomer nog steeds behoorlijk heet. Een van de eenvoudigste methoden om deze hitte in de zomer snel af te voeren, of om u te helpen de mist in de winter te verwijderen, is door tijdens het rijden uw ramen te openen. Vaak echter ramen gaan mogelijk niet open of kunnen vast komen te zitten bij het openen of sluiten . Wat moet ik in dit geval doen als ik een raam vast op mijn Lincoln MKX? Dit is precies wat we vandaag zullen proberen te beantwoorden, eerst zullen we de omstandigheid van een handmatig raam op Lincoln MKX ontdekken, en ten tweede de omstandigheid van een elektrisch raam.

Handmatig raam vast op Lincoln MKX

De mechanismen tussen een elektrisch raam en een handmatig raam zijn echter anders als de raam van uw Lincoln MKX zit vast in de open of gesloten positie Het zal technisch niet veel vervangen, maar in de open positie is het noodzakelijkerwijs irritanter, loop je het risico dat je voertuig wordt gestolen of dat je last hebt van slecht weer en dat de binnenkant van je Lincoln MKX schimmelt of elektrische problemen heeft omdat van vochtigheid.

Waarom zit het handmatige venster van mijn Lincoln MKX vast?

Als u zich in de omstandigheid bevindt waar het handmatige venster van uw Lincoln MKX zit vast in open of gesloten positie zijn er twee belangrijke factoren die u deze blokkering kunnen laten zien:

 • De raamregelkabel is verstrikt of beschadigd: dit voorkomt dat het mechanisme het raam omhoog of omlaag brengt.
 • Afdichtingen of glasgeleiders zijn gebroken: ze voorkomen dat het glas optimaal op en neer beweegt.
Weiterlesen:
Hoe kan ik de GPS op mijn Lincoln MKX updaten?

Hoe open ik het vastzittende handmatige venster op mijn Lincoln MKX?

Nu hebben we gezien waarom het handmatige raam van uw Lincoln MKX is vergrendeld in de open of gesloten positie. We zullen ons nu concentreren op de oplossingen die voor u beschikbaar zijn, zodat u dat kunt deblokkeer het venster van uw Lincoln MKX . Om dit voor elkaar te krijgen, heb je geen erg geavanceerd mechanisch begrip nodig, de handmatige mechanismen zijn vrij eenvoudig. Je zult wel moeten verwijder de verzegeling van uw deur om toegang te krijgen tot het raammechanisme. Met een visuele controle kunt u snel zien of sommige onderdelen kapot zijn, zoals de raamsteunen of een hefboomarm, of de kabel verward is of dat de rails kapot zijn, waardoor het raam van uw Lincoln MKX wordt geblokkeerd. Als het alleen de rails zijn, kunt u proberen ze terug te plaatsen en te smeren, anders moet u het onderdeel vervangen, daarvoor moet u eerst het glas voorzichtig verwijderen om toegang te krijgen tot de mechanismen die u veilig wilt herstellen.

Elektrisch raam vast op Lincoln MKX

Laten we nu verder gaan met de meest voorkomende omstandigheid, a elektrisch raam geblokkeerd op Lincoln MKX . In feite zijn elektrische ramen noodzakelijkerwijs moeilijker dan handmatige ramen en brengen daarom noodzakelijkerwijs hun deel van extra problemen met zich mee.

Waarom zit het elektrische raam van mijn Lincoln MKX vast?

Dus laten we beginnen met de mogelijke wortels van een venster dat is geblokkeerd op Lincoln MKX:

 • Defecte motoren voor de raamopwinder: in feite is het een van de meest voorkomende oorzaken van defecten aan de raambediening, omdat deze motoren na verloop van tijd vermoeid raken en onbruikbaar kunnen worden. Over het algemeen kom je daar achter omdat ze, voordat ze helemaal loslaten, moe worden en de ruit steeds minder snel omhoog komt.
 • Een van de tandwielen van het raamliftsysteem grijpt of breekt, in een dergelijk geval zou u een bepaald geluid moeten opmerken wanneer u op de raamliftknop drukt.
 • Net als bij de handmatige raamheffer, kan een van de kabels breken of verstrikt raken in de trommel van het mechanisme, en u zou ook een geluid moeten opmerken wanneer u het raam van uw Lincoln MKX activeert

  .

 • De raamliftzekering is defect, dus geen stroomtoevoer naar de raamliftmotor van uw Lincoln MKX

  .

 • De schakelknop is niet aangesloten of defect
Weiterlesen:
Hoe de achterbank Lincoln MKX verwijderen?

Hoe ontgrendel ik het vastzittende elektrisch bedienbare raam op mijn Lincoln MKX?

Nu we alle mogelijke oorzaken van een geblokkeerde ruit op de Lincoln MKX hebben gezien, is het tijd om u te helpen dit probleem op te lossen.Hier zijn de verschillende procedures die u kunt invoeren om de ruit van uw Lincoln MKX te deblokkeren:

 • Voordat u iets anders doet, moet u voorzichtig uw portierbekleding verwijderen om te voorkomen dat u de nietjes breekt die deze op hun plaats houden.
 • Eenmaal voor het mechanisme moet u de elektrische installatie testen, de stroomkabels loskoppelen van de motor en met behulp van een voltmeter controleren of u een stroomsterkte van ongeveer 12 volt hebt wanneer u op de knop voor het openen van het raam drukt. Als dit niet het geval is, moet u de zekering van de raamlift op uw Lincoln MKX bekijken, raadpleeg onze inhoud om u te helpen deze te vinden. Als uw zekering in goede staat is, controleer dan uw voedingsdraden, een ervan moet worden doorgeknipt

  .

 • Als het de kabel is die in de knoop zit, kunt u het zelf proberen door het glas uit de beugels te verwijderen om het weer op zijn plaats te zetten, anders moet het worden vervangen.
 • Wat de motoreenheid betreft, is een originele basisvervanging de beste remedie, in feite is een dode motor niet herstelbaar.
 • Als het een van de raamsteunen is die kapot is op uw Lincoln MKX, kunt u ze gemakkelijk vervangen omdat ze gewoon op uw raam zijn geklikt of geschroefd.
 • Als er tenslotte niets gebeurt wanneer u de schakelknop inschakelt en u al uw elektrische aansluitingen hebt gecontroleerd, verwijdert u de schakelknop om te zien of deze goed is aangesloten of niet is verbroken.
Weiterlesen:
Hoe pas je de mistlampen op de Lincoln MKX aan?

Daar weet je het nu hoe u zich kunt ontdoen van een raam dat vastzit op de Lincoln MKX / strong, sommige reparaties zijn moeilijker dan andere, als u niet in staat bent om ze zelf uit te voeren, ga dan naar uw monteur die de mogelijkheid zal hebben om ze voor u te doen.

Als je meer handleidingen over de Lincoln MKX wilt, ga dan naar onze categorie Lincoln MKX.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector