Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Venster zit vast op Lincoln MKZ, wat kan ik doen?

Hoewel nieuwere auto’s steeds beter worden geïsoleerd, worden ze in de zomer nog steeds behoorlijk heet. Een van de gemakkelijkste methoden om deze hitte in de zomer vrij snel af te voeren, of om u te helpen de mist in de winter te verwijderen, is om uw ramen te openen terwijl u rijdt. Vaak echter ramen gaan mogelijk niet open of kunnen vast komen te zitten bij het openen of sluiten . Wat moet ik in dit geval doen als ik een raam vast op mijn Lincoln MKZ? Dit is precies wat we vandaag zullen proberen te beantwoorden, eerst zullen we het geval van een handmatig raam op Lincoln MKZ ontdekken en ten tweede het geval van een elektrisch raam.

Handmatig raam vast op Lincoln MKZ

De mechanismen tussen een elektrisch raam en een handmatig raam zijn anders, maar als de raam van uw Lincoln MKZ zit vast in de open of gesloten positie Het zal technisch niet veel vervangen, maar in de open positie is het eigenlijk frustrerender, je riskeert dat je auto wordt gestolen, of slecht weer doorstaat en dat de binnenkant van je Lincoln MKZ schimmelt of elektrische problemen heeft als een resultaat van vochtigheid.

Waarom zit het handmatige venster van mijn Lincoln MKZ vast?

Als u in het geval bent waar het handmatige venster van uw Lincoln MKZ zit vast in de open of gesloten positie zijn er twee hoofdmotieven die u deze blokkade kunnen tonen:

 • De raamregelkabel is verward of vernietigd: dit voorkomt dat het mechanisme het raam omhoog of omlaag brengt.
 • Afdichtingen of glasgeleiders zijn beschadigd: ze voorkomen dat het glas optimaal op en neer beweegt.
Weiterlesen:
Hete motor rammelt op mijn Lincoln MKZ

Hoe open ik het vastzittende handmatige venster op mijn Lincoln MKZ?

Nu hebben we gezien waarom het handmatige raam van uw Lincoln MKZ is vergrendeld in de open of gesloten positie. We zullen nu praten over de alternatieven die voor u beschikbaar zijn, zodat u dat kunt deblokkeer het venster van uw Lincoln MKZ . Om dit te doen, heb je geen erg geavanceerd mechanisch begrip nodig, de handmatige mechanismen zijn eigenlijk vrij eenvoudig. Je zult wel moeten verwijder de verzegeling van uw deur om toegang te krijgen tot het raammechanisme. Met een visuele controle zult u vrij snel zien of sommige onderdelen kapot zijn, zoals de raamsteunen of een hefboomarm, of de kabel verward is of dat de rails beschadigd zijn, waardoor de ruit van uw Lincoln MKZ geblokkeerd raakt. Als het alleen de rails zijn, kunt u proberen ze terug te plaatsen en te smeren, anders moet u het onderdeel vervangen, daarvoor moet u eerst het glas voorzichtig verwijderen om toegang te krijgen tot de mechanismen die moeten worden vervangen.

Elektrisch raam vast op Lincoln MKZ

Laten we nu verder gaan met het meest voorkomende geval, a elektrisch raam geblokkeerd op Lincoln MKZ . In feite zijn elektrische ramen eigenlijk moeilijker dan handmatige ramen en brengen ze dus hun deel van extra problemen met zich mee.

Waarom zit het elektrische raam van mijn Lincoln MKZ vast?

Laten we dus beginnen met de mogelijke oorsprong van een venster dat is geblokkeerd op Lincoln MKZ:

 • Defecte raambedieningsmotoren: in feite is het een van de meest algemene factoren voor het uitvallen van raamopwinden, omdat deze motoren na verloop van tijd vermoeid raken en onbruikbaar kunnen worden. Over het algemeen kun je dit ontdekken want voordat ze volledig ontslag nemen, beginnen ze moe te worden en gaat de ruit steeds minder vrij snel omhoog.
 • Een van de tandwielen van het raamliftsysteem grijpt of breekt, in een dergelijk geval zou u een bepaald geluid moeten opmerken wanneer u op de raamliftknop drukt.
 • Net als bij de handmatige raamheffer, kan een van de kabels breken of verstrikt raken in de trommel van het mechanisme, en u zou ook een geluid moeten opmerken wanneer u het raam van uw Lincoln MKZ activeert

  .

 • De raamliftzekering is defect, dus geen voeding naar de raamliftmotor van uw Lincoln MKZ

  .

 • De schakelknop is losgekoppeld of defect
Weiterlesen:
Het indicatielampje van de veiligheidsgordel blijft branden op mijn Lincoln MKZ

Hoe ontgrendel ik het vastzittende elektrisch bedienbare raam op mijn Lincoln MKZ?

Nu we alle mogelijke motieven hebben gezien van een venster dat op Lincoln MKZ is geblokkeerd, is het tijd om u te helpen dit probleem op te lossen, op deze website staan ​​de verschillende methoden die u kunt gebruiken om het venster van uw Lincoln MKZ te deblokkeren:

 • Voordat u iets anders doet, moet u voorzichtig uw portierbekleding verwijderen om te voorkomen dat u de nietjes breekt die deze op hun plaats houden.
 • Eenmaal voor het mechanisme moet u de elektrische installatie testen, de stroomkabels loskoppelen van de motor en met behulp van een voltmeter controleren of u een stroomsterkte van ongeveer 12 volt hebt wanneer u op de knop voor het openen van het raam drukt. Als dit niet het geval is, moet u naar de raamliftzekering van uw Lincoln MKZ kijken. Raadpleeg onze inhoudspagina om u te helpen deze te vinden. Als uw zekering in goede staat is, onderzoekt u de voedingsdraden, een ervan moet worden doorgeknipt

  .

 • Als het de kabel is die in de knoop zit, kunt u het zelf proberen door het glas uit de beugels te verwijderen om het weer op zijn plaats te zetten, anders moet het worden vervangen.
 • Wat de motor betreft, is een eenvoudige originele vervanging de beste remedie, in feite is een dode motor niet herstelbaar.
 • Als het een van de raamsteunen is die kapot is op uw Lincoln MKZ, kunt u deze gemakkelijk vervangen omdat ze gewoon op uw raam zijn geklikt of geschroefd.
 • Als er tenslotte niets gebeurt wanneer u de schakelknop activeert en u hebt al uw elektrische aansluitingen onderzocht, verwijdert u de schakelknop om te zien of deze correct is aangesloten of niet is beschadigd.
Weiterlesen:
Hoe verander ik de zijspiegel op mijn Lincoln MKZ?

Daar weet je het nu hoe u zich kunt ontdoen van een raam dat vastzit op de Lincoln MKZ / strong, sommige reparaties zijn moeilijker dan andere, als u niet in staat bent ze zelf te doen, ga dan naar uw technicus die ze voor u kan doen.

Kijk voor meer tips over de Lincoln MKZ in de categorie Lincoln MKZ.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector