Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Venster zit vast op Lincoln Navigator, wat kan ik doen?

Niettemin worden nieuwere auto’s steeds beter geïsoleerd, het zijn nog steeds ovens in de zomer. Een van de gemakkelijkste manieren om deze hitte in de zomer snel af te voeren, of om u te helpen de mist in de winter te verwijderen, is door uw ramen te openen terwijl u rijdt. Niettemin, soms je ramen gaan mogelijk niet open of kunnen vast komen te zitten bij het openen of sluiten . Wat moet ik in zo’n geval doen als ik een venster zit vast op mijn Lincoln Navigator? Dit is precies wat we vandaag zullen proberen te beantwoorden, eerst zullen we het geval van een handmatig venster op Lincoln Navigator ontdekken en ten tweede het geval van een elektrisch raam.

Handmatig venster zit vast op Lincoln Navigator

De mechanismen tussen een elektrisch raam en een handmatig raam zijn anders, maar als de venster van uw Lincoln Navigator zit vast in de open of gesloten positie Het zal technisch niet veel vervangen, maar in de open positie is het eigenlijk frustrerender, je riskeert dat je voertuig wordt gestolen, of dat het slecht weer wordt en dat de binnenkant van je Lincoln Navigator schimmelt of elektrische complicaties veroorzaakt aan vochtigheid.

Waarom zit het handmatige venster van mijn Lincoln Navigator vast?

Als u in het geval bent waar het handmatige venster van uw Lincoln Navigator zit vast in de open of gesloten positie zijn er twee belangrijkste redenen die deze blokkering kunnen verklaren:

 • De raamregelkabel is verward of gebroken: dit voorkomt dat het mechanisme het raam omhoog of omlaag brengt.
 • Afdichtingen of glasgeleiders zijn beschadigd: ze voorkomen dat het glas optimaal op en neer beweegt.
Weiterlesen:
Hoe het motorlicht Lincoln Navigator uitschakelen?

Hoe open ik het vastzittende handmatige venster op mijn Lincoln Navigator?

Nu hebben we gezien waarom het handmatige venster van uw Lincoln Navigator in de open of gesloten positie is vergrendeld. We zullen nu de antwoorden bespreken die voor u beschikbaar zijn, zodat u dat kunt deblokkeer het venster van uw Lincoln Navigator . Om dit voor elkaar te krijgen, heb je geen zeer geavanceerde mechanische expertise nodig, de handmatige mechanismen zijn vrij eenvoudig. Je zult wel moeten haal het zegel uit je deur om toegang te krijgen tot het raammechanisme. Met een visuele controle zult u snel zien of sommige onderdelen beschadigd zijn, zoals de raamsteunen of een hefboomarm, of de kabel verward is of dat de rails beschadigd zijn, wat het raam van uw Lincoln Navigator blokkeert. Als het alleen de rails zijn, kunt u proberen ze terug op de website te plaatsen en te smeren, in elk ander geval moet u het onderdeel vervangen, daarvoor moet u eerst het glas voorzichtig verwijderen om toegang te krijgen tot de mechanismen die moeten worden vervangen veilig.

Elektrisch raam vast op Lincoln Navigator

Laten we nu verder gaan met het meest algemene geval, a elektrisch venster geblokkeerd op Lincoln Navigator . Het is duidelijk dat elektrische ramen eigenlijk complexer zijn dan handmatige ramen en daarom hun deel van bijkomende complicaties met zich meebrengen.

Waarom zit het elektrische raam van mijn Lincoln Navigator vast?

Laten we dus beginnen met de mogelijke oorzaken van een venster dat is geblokkeerd op Lincoln Navigator:

 • Defecte raambedieningsmotoren: het is duidelijk dat dit een van de meest voorkomende oorzaken is voor het uitvallen van raamafsluiters, aangezien deze motoren na verloop van tijd vermoeid raken en onbruikbaar kunnen worden. Over het algemeen kun je dit te weten komen, want voordat ze volledig ontslag nemen, beginnen ze moe te worden en gaat de ruit steeds minder snel omhoog.
 • Een van de tandwielen van het raamliftsysteem grijpt of breekt, in dit geval zou u een bepaald geluid moeten horen wanneer u op de raamliftknop drukt.
 • Net als bij de handmatige raamheffer, kan een van de kabels breken of verstrikt raken in de trommel van het mechanisme, ook zou u een geluid moeten opmerken wanneer u het raam van uw Lincoln Navigator activeert

  .

 • De raamliftzekering is defect, dus geen stroomtoevoer naar de raamliftmotor van uw Lincoln Navigator

  .

 • De schakelknop is losgekoppeld of defect
Weiterlesen:
Waarom zit mijn benzinedeur vast op Lincoln Navigator?

Hoe ontgrendel ik het vastzittende elektrische raam op mijn Lincoln Navigator?

Nu we alle mogelijke oorzaken van een geblokkeerd venster op Lincoln Navigator hebben gezien, is het tijd om u te helpen dit probleem op te lossen, op deze website staan ​​de verschillende maatregelen die u op de website kunt nemen om het venster van uw Lincoln Navigator te deblokkeren :

 • Voordat u iets anders doet, moet u voorzichtig uw deurbekleding verwijderen om te voorkomen dat de nietjes breken die deze op de website houden.
 • Eenmaal voor het mechanisme moet u de elektrische installatie testen, de stroomkabels loskoppelen van de motor en met behulp van een voltmeter controleren of u een stroomsterkte van ongeveer 12 volt hebt wanneer u op de knop voor het openen van het raam drukt. Als dit niet het geval is, moet u kijken naar de zekering van de raamlift op uw Lincoln Navigator, raadpleeg ons artikel om u te helpen deze te identificeren. Als uw zekering in goede staat is, controleer dan uw voedingsdraden, een ervan moet worden doorgeknipt

  .

 • Als het de kabel is die in de knoop zit, kunt u het zelf proberen door het glas uit de beugels te verwijderen om het terug op de website te plaatsen, in elk ander geval moet het worden vervangen.
 • Wat de motor betreft, is een originele basisvervanging de beste remedie, in feite is een dode-motoreenheid niet herstelbaar.
 • Als het een van de raamsteunen is die kapot is op uw Lincoln Navigator, kunt u ze gemakkelijk vervangen omdat ze gewoon op uw raam zijn geklikt of geschroefd.
 • Als er ten slotte niets gebeurt wanneer u de schakelknop inschakelt en u hebt al uw elektrische aansluitingen gecontroleerd, verwijdert u de schakelknop om te zien of deze correct is aangesloten of niet is beschadigd.
Weiterlesen:
Waar koelmiddel in Lincoln Navigator doen?

Daar weet je het nu hoe u een raam kunt verwijderen dat vastzit op Lincoln Navigator / strong, sommige reparaties zijn complexer dan andere, als u niet in staat bent om ze zelf te doen, ga dan naar uw technicus die ze voor u kan doen.

Als je meer handleidingen over de Lincoln Navigator nodig hebt, ga dan naar onze Lincoln Navigator-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector