Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar bevindt de aansluiting zich op de Lexus UX?

In dit bericht gaan we het hebben over een onderwerp dat voor de meesten van ons nuttig kan zijn. Als het is omdat je een lekke band hebt, of je wilt je remblokken vervangen, wetende waar de aansluiting is op een Lexus UX is noodzakelijk. In werkelijkheid kunt u zonder de krik uw auto niet optillen en daarom een ​​wiel verwisselen, of toegang krijgen tot de componenten erachter, zoals de remblokken bijvoorbeeld. Om dit te bereiken, leggen we eerst de verschillende soorten krik uit, vervolgens waar de krik zich op een Lexus UX bevindt en tenslotte hoe u de krik in uw auto gebruikt.

Wat zijn de verschillende soorten aansluitingen voor Lexus UX?

Dus we beginnen onze inhoud met de verschillende soorten aansluitingen die er zijn. In werkelijkheid, hoewel de meeste Lexus UX over het algemeen met hetzelfde soort aansluiting zullen worden uitgerust, zijn er nog steeds verschillende stijlen met verschillende toepassingen, hier zijn ze:

  • De enkelarmige vijzel voor Lexus UX : Het eerste type krik, de meest klassieke en goedkoopste van allemaal, is over het algemeen te vinden op instapmodellen of met weinig opties. Dit soort krik heeft slechts één gelede arm die onder de auto is geplaatst om hem op te tillen. Dit soort krik is licht, gemakkelijk te gebruiken, maar u kunt er geen grote lasten mee heffen.
  • De dubbelarmige vijzel voor Lexus UX : Het gebruikt precies hetzelfde proces als de krik die eerder is gezien, dat wil zeggen een wormschroef waarmee de krik kan worden geschroefd en het losschroeven om hem te verlagen, aan de andere kant zal het gebruik van een dubbele arm zorgen voor een meer stabiele krik die een hoger laadvermogen kan heffen.
  • De hydraulische krik voor Lexus UX : Dit type krik is geen standaarduitrusting op auto’s en wordt meestal alleen geleverd bij een premiummodel of gekocht in autocentra. Deze vijzels zijn zwaarder, over het algemeen minder omvangrijk en hebben het voordeel dat ze veel gemakkelijker te gebruiken zijn en een grotere last kunnen heffen. Het zou tussen de 20 en 50 euro kosten om ze te kopen, hier is een eenvoudig en efficiënt model van Oscaro.
Weiterlesen:
Hoe de voorstoel neerklappen op Lexus UX?

.

Waar is de aansluiting op Lexus UX?

We zullen nu beginnen met het deel dat u zeker tot deze inhoud heeft gebracht, waar is de aansluiting op een Lexus UX? Het lijkt misschien heel eenvoudig, maar op basis van het automerk en het model is de locatie van de krik niet hetzelfde. Houd er rekening mee dat de meeste Lexus UX-voertuigen zijn uitgerust met een krik, als dat niet het geval is, moet u in plaats daarvan een lekvrije spray of een compressor zoeken. Als u net uw Lexus UX heeft gekocht, er een heeft gekregen of deze huurt, beschikt u mogelijk niet over deze informatie. We gaan u de verschillende locaties van de krik op uw auto geven, deze locaties kunnen veranderen op basis van het jaar en de afwerking van uw Lexus UX:

  • De meest voorkomende plaats voor een krik is in de kofferbak van uw Lexus UX. Om het te bereiken, til je gewoon het tapijt in de kofferbak en je zou het en het reservewiel moeten vinden.
  • In de achterste wielkast: Een vergelijkbare maar minder traditionele locatie, uw krik bevindt zich misschien in uw kofferbak, maar aan de zijkant van de kofferbak hoeft u alleen maar het luik in het rechterdeel van uw kofferbak te openen.
  • De laatst mogelijke locatie voor de krik op uw Lexus UX is onder uw auto. Als je het reservewiel nog hebt, zul je het onder je kofferbak ontdekken, in de meeste gevallen zul je een moer moeten losdraaien om het los te kunnen maken en het reservewiel.
Weiterlesen:
Tankdop zit vast op mijn Lexus UX, wat te doen?

Hoe gebruik je de aansluiting op een Lexus UX?

Ten slotte zullen we snel uitleggen hoe u de aansluiting op uw Lexus UX gebruikt. Of het nu gaat om het vervangen van uw wiel of het vervangen van de remblokken van uw Lexus UX, het proces blijft hetzelfde. Dit proces lijkt misschien moeilijk, maar u hoeft slechts een paar aanbevelingen op te volgen om uw krik veilig te gebruiken:

  • Voordat u uw Lexus UX optilt, moet u niet vergeten de handrem en een versnelling in te schakelen om uw wielen te blokkeren.
  • Draai de wielmoeren van de wielen waaraan u wilt werken los voordat u het voertuig optilt, anders riskeert u de transmissie te beschadigen.
  • Begin met het optillen van uw krik (ongeveer 20 centimeter) en plaats hem onder uw auto ter hoogte van de onderkant, u zult in de meeste gevallen een inkeping ontdekken om hem op de juiste plaats te plaatsen.
  • Breng uw Lexus UX omhoog, doe er niet veel moeite voor, als uw band XNUMX cm van de grond komt, is dat voldoende.

Als je meer handleidingen over de Lexus UX nodig hebt, ga dan naar onze Lexus UX-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector