Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar bevindt de aansluiting zich op de Lincoln MKX?

In dit artikel gaan we het hebben over een onderwerp dat voor iedereen van nut kan zijn. Of je nu een lekke band hebt of je remblokken wilt vervangen, weet je waar de krik op een Lincoln MKX zit is essentieel. In feite heb je zonder de krik niet de mogelijkheid om je auto op te tillen en dus een wiel te vervangen, of om toegang te krijgen tot de componenten erachter, zoals de remblokken. Om dit te bereiken, zullen we eerst de verschillende soorten krikken uitleggen, vervolgens waar de krik zich op een Lincoln MKX bevindt en tot slot, hoe u de krik op uw auto gebruikt.

Wat zijn de verschillende soorten aansluitingen voor Lincoln MKX?

Dus we beginnen onze inhoud met de verschillende soorten aansluitingen die er zijn. Hoewel de meeste Lincoln MKX in het algemeen met hetzelfde type aansluiting worden uitgerust, zijn er in feite nog steeds verschillende stijlen met verschillende toepassingen, hier zijn ze:

  • De eenarmige vijzel voor Lincoln MKX : Het eerste type krik, de meest traditionele en goedkoopste van allemaal, wordt over het algemeen geïdentificeerd op instapmodellen of met weinig opties. Dit type krik heeft slechts één gelede arm die onder de auto is geplaatst om hem op te tillen. Dit type krik is licht, gemakkelijk te gebruiken, maar u kunt er geen grote lasten mee heffen.
  • De dubbelarmige vijzel voor Lincoln MKX : Het gebruikt precies hetzelfde proces als de krik die eerder is gezien, dat wil zeggen een wormschroef waarmee de krik kan worden geschroefd en het losschroeven om hem te verlagen, maar het gebruik van een dubbele arm zorgt voor een stabielere krik die kan een hoger laadvermogen heffen.
  • De hydraulische krik voor Lincoln MKX : Dit type krik behoort niet tot de standaarduitrusting van auto’s en wordt gewoonlijk alleen bij een premium model geleverd of in autocentra gekocht. Deze vijzels zijn zwaarder, over het algemeen minder omvangrijk en hebben het voordeel dat ze veel eenvoudiger te gebruiken zijn en een grotere last kunnen heffen. Het zou tussen de 20 en 50 euro kosten om ze te kopen, hier is een eenvoudig en efficiënt model van Oscaro.
Weiterlesen:
Stationaire trillingen Lincoln MKX, wat te doen?

.

Waar is de jack op Lincoln MKX?

We beginnen nu met het deel dat je absoluut naar deze post heeft gebracht, waar is de krik op een Lincoln MKX? Het lijkt misschien eenvoudig, maar afhankelijk van het automerk en -model is de locatie van de krik niet hetzelfde. Houd er rekening mee dat de meeste Lincoln MKX-auto’s worden geleverd met een krik, als dat niet het geval is, moet u in plaats daarvan een prikbestendige spray of een compressor vinden. Of u nu net uw Lincoln MKX heeft gekocht of er een hebt uitgeleend of deze huurt, het kan zijn dat u deze informatie mogelijk niet heeft. We geven u de verschillende locaties van de krik op uw auto, deze locaties kunnen mogelijk worden vervangen, afhankelijk van het jaar en de afwerking van uw Lincoln MKX:

  • De meest voorkomende positie voor een krik is in de kofferbak van je Lincoln MKX. Om het te bereiken, til je gewoon het tapijt in de kofferbak en je zou het en het reservewiel moeten vinden.
  • In de achterste wielkast: Een vergelijkbare maar minder gebruikelijke positie, uw krik bevindt zich misschien in uw kofferbak, maar aan de zijkant van de kofferbak hoeft u alleen maar het luik in het rechtergedeelte van uw kofferbak te openen.
  • De laatst mogelijke locatie voor de krik op uw Lincoln MKX bevindt zich onder uw auto. Als je het reservewiel nog hebt, zul je het onder je kofferbak vinden, over het algemeen zul je een moer moeten losschroeven om het los te kunnen maken en het reservewiel.
Weiterlesen:
Trillingen bij het schakelen op Lincoln MKX?

Hoe gebruik je de krik op een Lincoln MKX?

Ten slotte leggen we snel uit hoe je de krik op je Lincoln MKX gebruikt. Of het nu gaat om het vervangen van uw wiel of het vervangen van de remblokken van uw Lincoln MKX, de procedure blijft hetzelfde. Deze procedure lijkt misschien moeilijk, maar u hoeft alleen een paar aanbevelingen op te volgen om uw krik veilig te gebruiken:

  • Voordat u uw Lincoln MKX optilt, moet u eraan denken om zowel de handrem als een versnelling in te schakelen om uw wielen te vergrendelen.
  • Draai de wielmoeren van de wielen waaraan u wilt werken los voordat u de auto optilt, anders riskeert u de transmissie te beschadigen.
  • Begin met het optillen van uw krik (ongeveer 20 centimeter) en plaats hem onder uw auto ter hoogte van de onderkant, u zult over het algemeen een inkeping vinden om hem op de juiste plaats te plaatsen.
  • Breng uw Lincoln MKX omhoog, doe het niet veel, als uw band vijf centimeter van de grond loskomt, is dat voldoende.

Mocht u nog vragen hebben over de Lincoln MKX, aarzel dan niet om onze Lincoln MKX categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector