Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar bevindt de krik zich op de Land Rover Defender?

In dit artikel gaan we in op een onderwerp dat voor ons allemaal nuttig kan zijn. Of je nu een lekke band hebt of je remblokken wilt vervangen, weet je waar de krik is op een Land Rover Defender is fundamenteel. Zonder de krik kunt u uw auto zelfs niet optillen en daarom een ​​wiel vervangen, of toegang krijgen tot de elementen erachter, zoals bijvoorbeeld de remblokken. Om dit te doen, laten we u eerst de verschillende soorten krik zien, vervolgens waar de krik zich op een Land Rover Defender bevindt en tenslotte hoe u de krik op uw auto gebruikt.

Wat zijn de verschillende soorten krik voor Land Rover Defender?

Dus we beginnen onze inhoud met de verschillende soorten aansluitingen die er zijn. Hoewel de meeste Land Rover Defender over het algemeen met hetzelfde type krik worden uitgerust, zijn er nog steeds verschillende stijlen met verschillende toepassingen, hier zijn ze:

  • De eenarmige vijzel voor Land Rover Defender : Het eerste type krik, de meest traditionele en goedkoopste van allemaal, wordt meestal ontdekt op instapmodellen of met weinig opties. Dit type krik heeft slechts één scharnierende arm die onder het motorvoertuig wordt geplaatst om het op te tillen. Dit type krik is licht, gebruiksvriendelijk, maar u kunt er geen grote lasten mee optillen.
  • De dubbelarmige vijzel voor Land Rover Defender : Het gebruikt precies hetzelfde basisprincipe als de krik hierboven, dat wil zeggen, een wormschroef die het mogelijk maakt om te schroeven om de krik omhoog te brengen, en losschroeven om hem te verlagen, maar het gebruik van een dubbele arm zal het mogelijk maken om een ​​stabielere krik te hebben die kan een hoger laadvermogen heffen.
  • De hydraulische krik voor Land Rover Defender : Dit soort krik is geen standaarduitrusting op auto’s en wordt meestal alleen geleverd bij een premiummodel of gekocht in autocentra. Deze vijzels zijn zwaarder, over het algemeen minder omvangrijk en hebben het voordeel dat ze veel minder ingewikkeld in gebruik zijn en een grotere last kunnen heffen. Het zou tussen de 20 en 50 euro kosten om ze te kopen, hier is een eenvoudig en effectief model van Oscaro.
Weiterlesen:
Hoe een Land Rover Defender te slepen?

.

Waar is de krik op Land Rover Defender?

We zullen nu beginnen met het deel dat u zeker naar dit artikel heeft gebracht, waar is de krik op een Land Rover Defender? Het lijkt misschien eenvoudig, maar op basis van de productie en het model van het motorvoertuig is de locatie van de krik niet vergelijkbaar. Houd er rekening mee dat de meeste Land Rover Defender-auto’s zijn uitgerust met een krik, als dat niet het geval is, moet u in plaats daarvan een lekvrije spray of een compressor zoeken. Of u nu net uw Land Rover Defender heeft gekocht, er een heeft gekregen of hem huurt, u beschikt misschien niet over deze informatie. We gaan u de verschillende locaties van de krik op uw motorvoertuig geven, deze locaties kunnen worden vervangen op basis van het jaar en de afwerking van uw Land Rover Defender:

  • De meest voorkomende plaats voor een krik is in de kofferbak van uw Land Rover Defender. Om het te bereiken, til je gewoon het tapijt in de kofferbak en je zou het en het reservewiel moeten vinden.
  • In de achterste wielkast: Een vergelijkbare maar minder traditionele locatie, uw krik bevindt zich misschien in uw kofferbak, maar aan de zijkant van de kofferbak hoeft u alleen maar het luik in het rechterdeel van uw kofferbak te openen.
  • De laatst mogelijke plaats voor de krik van uw Land Rover Defender is onder uw motorvoertuig. Als je het reservewiel nog hebt, vind je het onder je kofferbak, in de meeste gevallen moet je een moer losdraaien om het los te kunnen maken en het reservewiel.
Weiterlesen:
Hoe een trekhaak elektrische Land Rover Defender installeren?

Hoe gebruik je de krik op een Land Rover Defender?

Ten slotte laten we u vrij snel zien hoe u de krik op uw Land Rover Defender gebruikt. Of het nu gaat om het vervangen van uw wiel of het vervangen van de remblokken van uw Land Rover Defender, het proces blijft hetzelfde. Dit proces lijkt misschien moeilijk, maar u hoeft slechts een paar aanbevelingen op te volgen om uw krik veilig te gebruiken:

  • Voordat u uw Land Rover Defender optilt, moet u niet vergeten de handrem en een versnelling in te schakelen om uw wielen te blokkeren.
  • Draai de wielmoeren van de wielen waaraan u wilt werken los voordat u de auto optilt, anders riskeert u de transmissie te beschadigen.
  • Begin met het optillen van uw krik (ongeveer 20 centimeter) en plaats hem onder uw motorvoertuig ter hoogte van de onderkant, u zult in de meeste gevallen een inkeping vinden om hem op de juiste plaats te plaatsen.
  • Breng uw Land Rover Defender omhoog, doe er niet veel aan, als uw band XNUMX cm van de grond komt, is dat voldoende.

Als u nog vragen heeft over de Land Rover Defender, aarzel dan niet om onze categorie Land Rover Defender te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector