Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar bevindt de krik zich op Land Rover Evoque?

In deze post gaan we het hebben over een onderwerp dat voor iedereen van nut kan zijn. Als je een lekke band hebt, of als je je remblokken wilt vervangen, weet je dat waar de krik op een Land Rover Evoque staat is essentieel. Het is duidelijk dat je zonder de krik niet de mogelijkheid hebt om je auto op te tillen en dus een wiel te vervangen, of om toegang te krijgen tot de componenten erachter, zoals de remblokken. Om dit te doen, laten we u eerst de verschillende soorten krikken zien, vervolgens waar de krik zich op een Land Rover Evoque bevindt en ten slotte hoe u de krik op uw auto gebruikt.

Wat zijn de verschillende soorten krikken voor Land Rover Evoque?

Dus we beginnen onze inhoud met de verschillende soorten aansluitingen die er zijn. Uiteraard zullen de meeste Land Rover Evoque desalniettemin worden uitgerust met hetzelfde type krik, er zijn nog steeds verschillende stijlen met verschillende toepassingen, hier zijn ze:

  • De eenarmige krik voor Land Rover Evoque : Het eerste type krik, de meest traditionele en goedkoopste van allemaal, wordt over het algemeen geïdentificeerd op instapmodellen of met weinig opties. Dit type krik heeft slechts één gelede arm die onder de auto wordt geplaatst om hem op te tillen. Dit type krik is licht, gemakkelijk te gebruiken, maar u kunt er geen grote lasten mee heffen.
  • De dubbelarmige krik voor Land Rover Evoque : Het gebruikt precies hetzelfde principe als de krik die eerder is gezien, namelijk een wormschroef waarmee de krik kan worden geschroefd en losgeschroefd om hem te laten zakken, maar het gebruik van een dubbele arm zal een stabielere krik mogelijk maken die kan een hoger laadvermogen heffen.
  • De hydraulische krik voor Land Rover Evoque : Dit soort krik is geen standaarduitrusting op auto’s, en wordt meestal alleen geleverd met een premium model of gekocht in autocentra. Deze vijzels zijn zwaarder, over het algemeen minder omvangrijk en hebben het voordeel dat ze veel eenvoudiger te gebruiken zijn en een grotere last kunnen heffen. Het zou tussen de 20 en 50 euro kosten om ze te kopen, hier is een eenvoudig en effectief model van Oscaro.
Weiterlesen:
Hoe de handrem op de Land Rover Evoque afstellen?

.

Waar is de krik op de Land Rover Evoque?

We zullen nu beginnen met het deel dat u zeker naar dit artikel heeft gebracht, waar is de krik op een Land Rover Evoque? Het lijkt misschien eenvoudig, maar op basis van de productie en het model van de auto is de locatie van de krik niet hetzelfde. Houd er rekening mee dat de meeste Land Rover Evoque-auto’s worden geleverd met een krik, als dat niet het geval is, moet u in plaats daarvan een prikbestendige spray of een compressor vinden. Als u uw Land Rover Evoque net heeft gekocht of er een hebt uitgeleend of deze huurt, beschikt u mogelijk niet over deze informatie. We geven u de verschillende locaties van de krik op uw auto, deze locaties kunnen worden vervangen op basis van het jaar en de afwerking van uw Land Rover Evoque:

  • De meest algemene positie voor een krik bevindt zich in de kofferbak van uw Land Rover Evoque. Om het te bereiken, til je gewoon het tapijt in de kofferbak en je zou het en het reservewiel moeten vinden.
  • In de achterste wielkast: Een vergelijkbare maar minder gebruikelijke positie, uw krik bevindt zich misschien in uw kofferbak, maar aan de zijkant van de kofferbak hoeft u alleen maar het luik in het rechtergedeelte van uw kofferbak te openen.
  • De laatst mogelijke locatie voor de krik op uw Land Rover Evoque bevindt zich onder uw auto. Als je nog steeds het reservewiel hebt, zul je het onder je kofferbak vinden, in de meeste gevallen zul je een moer moeten losdraaien om het los te kunnen maken en het reservewiel.
Weiterlesen:
Hete motor rammelt op mijn Land Rover Evoque

Hoe gebruik je de krik op een Land Rover Evoque?

Ten slotte laten we je snel zien hoe je de krik van je Land Rover Evoque gebruikt. Als het gaat om het vervangen van uw wiel of het vervangen van de remblokken van uw Land Rover Evoque, blijft de procedure hetzelfde. Deze procedure lijkt misschien ingewikkeld, maar u hoeft slechts een paar aanbevelingen op te volgen om uw krik veilig te gebruiken:

  • Voordat u uw Land Rover Evoque optilt, moet u eraan denken om zowel de handrem als een versnelling in te schakelen om uw wielen te vergrendelen.
  • Draai de wielmoeren los van de wielen waaraan u wilt werken voordat u de auto optilt, anders riskeert u de transmissie te beschadigen.
  • Begin met het optillen van uw krik (ongeveer 20 centimeter) en plaats hem onder uw auto ter hoogte van de onderkant, u zult in de meeste gevallen een inkeping vinden om hem op de juiste plaats te plaatsen.
  • Breng uw Land Rover Evoque omhoog, doe het niet veel, als uw band vijf centimeter van de grond loskomt, is dat voldoende.

Als u nog vragen heeft over de Land Rover Evoque, aarzel dan niet om onze Land Rover Evoque-categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector