Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar bevindt de krik zich op Lexus ES?

In dit artikel gaan we het hebben over een thema dat voor ons allemaal van pas kan komen. Als je een lekke band hebt of je remblokken wilt vervangen, weet je dat waar de krik op een Lexus ES zit is belangrijk. Inderdaad, zonder de krik kunt u uw auto niet optillen en bijgevolg een wiel verwisselen, of toegang krijgen tot de elementen erachter, zoals de remblokken bijvoorbeeld. Om dit te doen, zullen we eerst de verschillende soorten krikken beschrijven, vervolgens waar de krik zich bevindt op een Lexus ES en ten slotte hoe u de krik op uw auto gebruikt.

Wat zijn de verschillende soorten aansluitingen voor Lexus ES?

Daarom beginnen we onze inhoudspagina met de verschillende soorten aansluitingen die er zijn. Desalniettemin zullen de meeste Lexus ES over het algemeen worden uitgerust met hetzelfde type krik, er zijn nog steeds verschillende stijlen met verschillende toepassingen, hier zijn ze:

  • De eenarmige vijzel voor Lexus ES : Het eerste type krik, de meest klassieke en goedkoopste van allemaal, is over het algemeen te vinden op instapmodellen of met weinig opties. Dit type krik heeft slechts één scharnierende arm onder de auto om deze op te tillen. Dit type krik is licht, gemakkelijk te gebruiken, maar u kunt er geen grote lasten mee heffen.
  • De dubbelarmige vijzel voor Lexus ES : Het gebruikt precies hetzelfde principe als de krik die eerder is gezien, dat wil zeggen een wormschroef waarmee de krik kan worden geschroefd en losgeschroefd om hem te verlagen, aan de andere kant zal het gebruik van een dubbele arm een ​​stabielere krik die een hoger laadvermogen kan heffen.
  • De hydraulische krik voor Lexus ES : Dit soort krik behoort niet tot de standaarduitrusting van voertuigen, en wordt gewoonlijk alleen bij een premium model geleverd of in autocentra gekocht. Deze vijzels zijn zwaarder, over het algemeen minder omvangrijk en hebben het voordeel dat ze veel eenvoudiger te gebruiken zijn en een grotere last kunnen heffen. Het zou tussen de 20 en 50 euro kosten om ze te kopen, hier is een eenvoudig en effectief model van Oscaro.
Weiterlesen:
Waar vind je een blinkerzekering op Lexus ES?

.

Waar is de jack op Lexus ES?

We zullen nu beginnen met het deel dat je zeker naar deze post heeft gebracht, waar is de krik op een Lexus ES? Het lijkt misschien eenvoudig, maar afhankelijk van het automerk en -model is de locatie van de krik niet vergelijkbaar. Houd er rekening mee dat de meeste Lexus ES-auto’s worden geleverd met een krik, als dat niet het geval is, moet u in plaats daarvan een prikbestendige spray of een compressor vinden. Als u uw Lexus ES net hebt gekocht of er een hebt uitgeleend of deze huurt, beschikt u mogelijk niet over deze informatie. We gaan u de verschillende locaties van de krik op uw auto geven, deze locaties kunnen variëren afhankelijk van het jaar en de afwerking van uw Lexus ES:

  • De meest eenvoudige locatie voor een krik bevindt zich in de kofferbak van uw Lexus ES. Om het te bereiken, til je gewoon het tapijt in de kofferbak en je zou het en het reservewiel moeten vinden.
  • In de achterste wielkast: Een vergelijkbare maar minder gebruikelijke locatie, uw krik bevindt zich misschien in uw kofferbak, maar aan de zijkant van de kofferbak hoeft u alleen maar het luik in het rechtergedeelte van uw kofferbak te openen.
  • De laatst mogelijke locatie voor de krik op uw Lexus ES bevindt zich onder uw auto. Als je het reservewiel nog hebt, zul je het onder je kofferbak ontdekken, in de meeste gevallen zul je een moer moeten losdraaien om het los te kunnen maken en het reservewiel.
Weiterlesen:
Wanneer de remschijven vervangen Lexus ES?

Hoe gebruik je de krik op een Lexus ES?

Ten slotte zullen we snel beschrijven hoe je de jack op je Lexus ES moet gebruiken. Als het gaat om het verwisselen van uw wiel of het vervangen van de remblokken van uw Lexus ES, blijft de procedure vergelijkbaar. Deze procedure lijkt misschien moeilijk, maar u hoeft alleen een paar aanbevelingen op te volgen om uw krik veilig te gebruiken:

  • Voordat u uw Lexus ES optilt, moet u eraan denken om zowel de handrem als een versnelling in te schakelen om uw wielen te vergrendelen.
  • Draai de wielmoeren los van de wielen waaraan u wilt werken voordat u de auto optilt, anders riskeert u de transmissie te beschadigen.
  • Begin met het optillen van uw krik (ongeveer 20 centimeter) en plaats hem onder uw auto ter hoogte van de onderkant, u zult in de meeste gevallen een inkeping ontdekken om hem op de juiste plaats te plaatsen.
  • Breng uw Lexus ES omhoog, doe het niet veel, als uw band vijf centimeter van de grond loskomt, is dat voldoende.

Als je meer handleidingen over de Lexus ES wilt, ga dan naar onze Lexus ES-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector