Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar bevindt de krik zich op Lexus GS?

In dit bericht gaan we een thema behandelen dat voor ons allemaal van pas kan komen. Of je nu een lekke band hebt of je remblokken wilt vervangen, weet je waar de krik op een Lexus GS zit is essentieel. Het is duidelijk dat u zonder de krik uw auto niet kunt optillen en daarom een ​​wiel kunt verwisselen, of toegang kunt krijgen tot de componenten erachter, zoals de remblokken. Om dit voor elkaar te krijgen, laten we u eerst de verschillende soorten krikken zien, vervolgens waar de krik zich op een Lexus GS bevindt en ten slotte hoe u de krik op uw auto gebruikt.

Wat zijn de verschillende soorten krikken voor Lexus GS?

Dus we beginnen ons artikel met de verschillende soorten jacks die er zijn. Het is duidelijk dat in het algemeen de meeste Lexus GS zullen worden uitgerust met hetzelfde soort krik, er zijn nog steeds verschillende stijlen met verschillende toepassingen, hier zijn ze:

  • De eenarmige vijzel voor Lexus GS : Het eerste type krik, de meest klassieke en goedkoopste van allemaal, is over het algemeen te vinden op instapmodellen, of met weinig opties. Dit type krik heeft slechts één scharnierende arm die onder het motorvoertuig wordt geplaatst om deze op te tillen. Dit type krik is licht, gemakkelijk in gebruik, maar u kunt er geen grote lasten mee tillen.
  • De dubbelarmige vijzel voor Lexus GS : Het gebruikt precies hetzelfde proces als de krik die eerder is gezien, dat wil zeggen een wormschroef waarmee de krik kan worden geschroefd en het losschroeven om hem te verlagen, aan de andere kant zal het gebruik van een dubbele arm zorgen voor een meer stabiele krik die een hoger laadvermogen kan heffen.
  • De hydraulische krik voor Lexus GS : Dit type krik is geen standaarduitrusting op voertuigen en wordt meestal alleen geleverd bij een premium model of gekocht in centra voor motorvoertuigen. Deze krikken zijn zwaarder, in het algemeen minder omvangrijk en hebben het voordeel dat ze veel minder moeilijk te gebruiken zijn en een grotere last kunnen tillen. Het zou tussen de 20 en 50 euro kosten om ze te kopen, hier is een eenvoudig en effectief model van Oscaro.
Weiterlesen:
Hoe zijspiegels op een Lexus GS inklappen?

.

Waar is de krik op Lexus GS?

We zullen nu beginnen met het deel dat je absoluut naar deze post heeft gebracht, waar is de krik op een Lexus GS? Het lijkt misschien eenvoudig, maar op basis van de productie en het model van het motorvoertuig is de locatie van de krik niet hetzelfde. Houd er rekening mee dat de meeste Lexus GS-voertuigen zijn uitgerust met een krik, als dat niet het geval is, moet u in plaats daarvan een lekvrije spray of een compressor zoeken. Of u nu net uw Lexus GS heeft gekocht of er een heeft uitgeleend, of deze huurt, u beschikt mogelijk niet over deze informatie. We gaan u de verschillende locaties van de krik op uw motorvoertuig geven, deze locaties kunnen veranderen op basis van het jaar en de afwerking van uw Lexus GS:

  • De meest basale positie voor een krik is in de kofferbak van uw Lexus GS. Om het te bereiken, til je gewoon het tapijt in de kofferbak en je zou het en het reservewiel moeten vinden.
  • In de achterste wielkast: Een vergelijkbare maar minder gebruikelijke positie, uw krik bevindt zich misschien in uw kofferbak, maar aan de zijkant van de kofferbak hoeft u alleen maar het luik in het rechtergedeelte van uw kofferbak te openen.
  • De laatst mogelijke locatie voor de krik op uw Lexus GS is onder uw motorvoertuig. Als je het reservewiel nog hebt, vind je het onder je kofferbak, meestal moet je een moer losdraaien om het los te kunnen maken en het reservewiel.
Weiterlesen:
Hoe start je een Lexus GS?

Hoe gebruik je de krik op een Lexus GS?

Ten slotte laten we u snel zien hoe u de krik op uw Lexus GS gebruikt. Of het nu gaat om het verwisselen van uw wiel of om de remblokken van uw Lexus GS, het proces blijft hetzelfde. Dit proces lijkt misschien moeilijk, maar u hoeft maar een paar aanbevelingen te volgen om uw krik veilig te gebruiken:

  • Vergeet niet om de handrem en een versnelling in te schakelen voordat u uw Lexus GS optilt.
  • Draai de wielmoeren van de wielen waaraan u wilt werken los voordat u de auto optilt, anders riskeert u de transmissie te beschadigen.
  • Begin met het optillen van uw krik (ongeveer 20 centimeter) en plaats hem onder uw motorvoertuig ter hoogte van de onderkant, u zult meestal een inkeping vinden om hem op de juiste plaats te plaatsen.
  • Breng uw Lexus GS omhoog, doe het niet veel, als uw band vijf centimeter van de grond komt, is dat voldoende.

Voor meer tips over de Lexus GS kunt u een kijkje nemen in de categorie Lexus GS.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector