Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waar bevindt de krik zich op Lexus GX?

In dit bericht gaan we een onderwerp behandelen dat voor de meesten van ons nuttig kan zijn. Als het komt omdat je een lekke band hebt, of als je je remblokken wilt vervangen, weet je dat waar de krik op een Lexus GX zit is essentieel. In feite kun je zonder de krik je auto niet optillen en dus een wiel verwisselen, of toegang krijgen tot de elementen erachter, zoals de remblokken bijvoorbeeld. Om dit te bereiken, laten we u eerst de verschillende soorten krikken zien, vervolgens waar de krik zich op een Lexus GX bevindt en ten slotte hoe u de krik op uw auto gebruikt.

Wat zijn de verschillende soorten aansluitingen voor Lexus GX?

Dus beginnen we ons artikel met de verschillende soorten krikken die er zijn. Hoewel de meeste Lexus GX over het algemeen met hetzelfde type aansluiting worden uitgerust, zijn er nog steeds verschillende stijlen met verschillende toepassingen, hier zijn ze:

  • De eenarmige vijzel voor Lexus GX : Het eerste type krik, de meest traditionele en goedkoopste van allemaal, bevindt zich over het algemeen op instapmodellen of met weinig opties. Dit type krik heeft slechts één gelede arm die zich onder het motorvoertuig bevindt om hem op te tillen. Dit type krik is licht, gemakkelijk te gebruiken, maar u kunt er geen grote lasten mee heffen.
  • De dubbelarmige vijzel voor Lexus GX : Het gebruikt exact hetzelfde proces als de krik die eerder is gezien, dat wil zeggen een wormschroef waarmee het mogelijk is om de krik omhoog te brengen en los te draaien om hem te verlagen, maar het gebruik van een dubbele arm zal het mogelijk maken om een ​​stabielere krik te hebben die kan hef een hoger laadvermogen op.
  • De hydraulische krik voor Lexus GX : Deze vorm van krik behoort niet tot de standaarduitrusting van auto’s en wordt gewoonlijk alleen geleverd met een premium model of gekocht in centra voor motorvoertuigen. Deze vijzels zijn zwaarder, over het algemeen minder omvangrijk en hebben het voordeel dat ze veel minder moeilijk in het gebruik zijn en een grotere last kunnen heffen. Het zou tussen de 20 en 50 euro kosten om ze te kopen, hier is een eenvoudig en efficiënt model van Oscaro.
Weiterlesen:
Hoe lees ik foutcode op Lexus GX?

.

Waar is de jack op Lexus GX?

We zullen nu beginnen met het deel dat je zeker naar deze post heeft gebracht, waar is de krik op een Lexus GX? Het lijkt misschien eenvoudig, maar op basis van de productie en het model van het motorvoertuig is de locatie van de krik niet vergelijkbaar. Houd er rekening mee dat de meeste Lexus GX-auto’s zijn uitgerust met een krik, als dat niet het geval is, moet u in plaats daarvan een prikbestendige spray of een compressor vinden. Als u uw Lexus GX net hebt gekocht of er een hebt uitgeleend of deze huurt, heeft u deze informatie mogelijk niet. We gaan u de verschillende locaties van de krik op uw motorvoertuig geven, deze locaties kunnen mogelijk veranderen op basis van het jaar en de afwerking van uw Lexus GX:

  • De meest eenvoudige locatie voor een krik bevindt zich in de kofferbak van uw Lexus GX. Om het te bereiken, til je gewoon het tapijt in de kofferbak en je zou het en het reservewiel moeten vinden.
  • In de achterste wielkast: Op een vergelijkbare, maar minder vaak voorkomende locatie bevindt uw krik zich misschien in uw kofferbak, maar aan de zijkant van de kofferbak hoeft u alleen maar het luik in het rechtergedeelte van uw kofferbak te openen.
  • De laatst mogelijke locatie voor de krik op uw Lexus GX bevindt zich onder uw motorvoertuig. Als je het reservewiel nog hebt, zul je het onder je kofferbak ontdekken, over het algemeen zul je een moer moeten losdraaien om het los te kunnen maken en het reservewiel.
Weiterlesen:
Hoe het versnellingsbaklek op Lexus GX te verhelpen?

Hoe gebruik je de krik op een Lexus GX?

Ten slotte laten we je vrij snel zien hoe je de jack op je Lexus GX gebruikt. Als het gaat om het verwisselen van uw wiel of het vervangen van de remblokken van uw Lexus GX, blijft het proces vergelijkbaar. Dit proces lijkt misschien moeilijk, maar je hoeft alleen maar een paar aanbevelingen op te volgen om je krik veilig te gebruiken:

  • Voordat u uw Lexus GX optilt, moet u niet vergeten de handrem in te schakelen, evenals een versnelling om uw wielen te vergrendelen.
  • Draai de wielmoeren los van de wielen waaraan u wilt werken voordat u de auto optilt, anders riskeert u de transmissie te beschadigen.
  • Begin met het optillen van uw krik (ongeveer 20 centimeter) en plaats hem onder uw motorvoertuig ter hoogte van de onderkant, u zult over het algemeen een inkeping ontdekken om hem op de juiste plaats te plaatsen.
  • Breng uw Lexus GX omhoog, doe het niet veel, als uw band vijf centimeter van de grond komt, is dat genoeg.

Als je meer handleidingen over de Lexus GX wilt, ga dan naar onze Lexus GX-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector